Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet a mozikban
2014. december 28. 20:23
Nem meglepő a lista végeredménye. További sok sikert neki(k)!
2014. december 28. 20:38
Gratulálok neki!
De ,ahogy látom azért a listára talán kicsit lejjebb ,de más nagy nevek is felkerültek szerintem. Sajnálom ,hogy Hugh csak az utolsó lett , személy szerint kicsit előrébb tudok elképzelni. A listát tekintve én különösen még Chris Evans személyét részesítem előnyben és örülök is felkerült ide
De ,ahogy látom azért a listára talán kicsit lejjebb ,de más nagy nevek is felkerültek szerintem. Sajnálom ,hogy Hugh csak az utolsó lett , személy szerint kicsit előrébb tudok elképzelni. A listát tekintve én különösen még Chris Evans személyét részesítem előnyben és örülök is felkerült ide
2014. december 28. 21:35
Hasonló sikereket kívánok neki a jövőben is.
Szerintem jó színésznő és megérdemli.
A listán szerencsére vannak más kedvenceim is, mint például Emma,Scarlett és Chris Evans.
A listán szerencsére vannak más kedvenceim is, mint például Emma,Scarlett és Chris Evans.
2014. december 28. 21:54
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Meg sem lepődöm
Tudtam, hogy ő lesz az első
2014. december 28. 21:55
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Bevallom,hogy nem a kedvenc színészem,de nagyon szeretem az éhezők viadalát.Én személy szerint,ha már az É.v.-ból kell választani,akk én vagy Josh H.-nt vagy Natalie D.-t díjaznám,mint tehetségek.
De gratu neki,mert ettől függetlenül nagyon tehetségesnek tartom,és nagyon szép,amit eddig elért.
De gratu neki,mert ettől függetlenül nagyon tehetségesnek tartom,és nagyon szép,amit eddig elért.
2014. december 28. 22:02
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A felsoroltak közül amúgy is ő a legszimaptikusabb számomra legalábbis.
2014. december 28. 22:40
|
Tyler39új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217108 offline
|
Én is szeretem a filmjeit,de a Kiválasztott 1.része kb. a Barátok közt színvonalán volt. Semmi akció,semmi lebilincselő jelenet,semmi történet. Az első két rész fantasztikus volt. De ez? Erre kellett egy évet várni? Pár jeleneten kívül,nem ért semmit ez a rész. És ezzel az év legnagyobb csalódása volt a Kiválasztott 1.része.
Ami Jennifert illeti,nagyon szeretem,tényleg,de ennek ellenére már idegesít ez a sok cikk róla.Valahogy ez már inkább taszít,mint megkedvelteti velem a színésznőt.
Ami Jennifert illeti,nagyon szeretem,tényleg,de ennek ellenére már idegesít ez a sok cikk róla.Valahogy ez már inkább taszít,mint megkedvelteti velem a színésznőt.
2014. december 28. 23:17
Pedig úgy hallottam a The Mockingjay most nem sikerült olyan jól.
2014. december 29. 01:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (zsozsoka09 @ 2014.12.28. 23:17)
Pedig úgy hallottam a The Mockingjay most nem sikerült olyan jól. 
Igazából itt nem is a színészekkel volt a probléma, hanem magával a könyvvel. Soha sem fogom megérteni, hogy miért kellett ketté szedni a befejező részt, hiszen nincs benne két filmnyi anyag. Habár nekem nagyon tetszett egész a rengeteg negatív kritika és negatív vélemény ellenére is (mondjuk olvastam a prózát is). Nem a legizgalmasabb film, ám aki megérti az üzenetét, azt le tudja bilincselni. Gondolom, sokaknak nem jött át, hogy az utolsó felvonás mit is boncolgat.
Hogy a cikkhez is fűzzek néhány gondolatot, szerintem várható volt. Nagyon kedvelem JLawt, szimpatikus, karizmatikus színésznő, de szerintem közel sem akkora durranás a csaj. Katnisst aránylag jól eljátszotta, de a Napos oldalban és az X-menben nem vágódtam hanyatt tőle. Vannak a listán sokkal nagyobb színészek is, akik messze felülmúlják Lawrence színészi vénáját - Fassbender, Jackman, Wahlberg vagy akár Angie. Sokan el vannak ájulva Miss Johanssontól is, ám véleményem szerint ritka sz*r színésznő. Ha nem lenne ennyire dekoratív (bár szerintem annyira azért nem szép), akkor fele ennyire sem vitte volna. Túlzásnak érzem a harmadik helyet neki ítélni.
2014. december 29. 09:23
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Gratulálok, Jennifer Lawrence, teljes mértékben megérdemelted!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: