Hírességek stílusevolúciója — One Direction
2015. január 03. 15:47
2012 óta hallgatom őket. Volt idő amikor "megszállott" voltam. De nem csak ők, én is stílusváltáson vagyok túl. Ennek ellenére még mindig úgy gondolom hogy remekül néznek ki, és mint zenészek is elismerem őket.
2015. január 05. 17:46
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nem fogom szépíteni, ki nem állhatom őket, de talán Liam ér valamit az egész csapatból. Mellesleg, olyan szűk gatyákat adnak rájuk, amiket én szoktam viselni. Harry haja meg szörnyen ízléstelen...
2015. január 05. 23:25
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Idézet (Rihanna200 @ 2014.12.31. 15:07)
Először is leszögezném,hogy mint előadókat, kifejezetten nem bírom őket. A fiúbandák nekem mindig túl erőltetettek voltak - nem értem,hogy egy normális heteroszexuális férfi miért akar más pasikat ölelgetni és nánánázni egy-egy klipben cukin felnyírt és középen "punkosított" (ezt fájt leírnom) hajjal, de ez van. Viszont azt el kell ismernem,hogyha ekkora rajongótáboruk van,valamit jól csinálnak. Személyes véleményem szerint ezt csakis a pózerkedésnek és a Ken baba-imázsnak köszönhetik,hiszen valljuk be, MÉG CSAK A DALOKAT SEM ŐK ÍRJÁK. Innentől pedig nem zenészek a szememben. Jó helyen voltak jó időben- ahogy a sok TV-t néző kislány is,akik beleszerettek a szép szemeikbe.
Viszont.
Mielőtt még megköveznétek és örökre száműznétek a Starityról, elmondanám,hogy nem akarok az ügyeletes seg-gfej szemében feltűnni,így nem is alkotnék hosszú -vagy inkább ennél hosszabb- véleményt róluk,hisz nem is ez lenne a lényeg.
A stílusuk sokat fejlődött az évek alatt -nem tudom,talán a stylistok vagy ők maguk megunták, hogy kisiskolás cukipofákként kell megjelenniük minden egyes hivatalos eseményen. Ennek ellenére nekem mindig azok a kisfiúcskák maradnak, amilyenek anno voltak, nem számít,ha 80 évesek lesznek sem.
Viszont.
Mielőtt még megköveznétek és örökre száműznétek a Starityról, elmondanám,hogy nem akarok az ügyeletes seg-gfej szemében feltűnni,így nem is alkotnék hosszú -vagy inkább ennél hosszabb- véleményt róluk,hisz nem is ez lenne a lényeg.
A stílusuk sokat fejlődött az évek alatt -nem tudom,talán a stylistok vagy ők maguk megunták, hogy kisiskolás cukipofákként kell megjelenniük minden egyes hivatalos eseményen. Ennek ellenére nekem mindig azok a kisfiúcskák maradnak, amilyenek anno voltak, nem számít,ha 80 évesek lesznek sem.
Tökéletesen megfogalmaztál mindent amit mondani akartam a kis nyálgépekről
2015. január 05. 23:36
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Ez a Harry gyerek valami vámpír szerepre gyúr? Egyre nyomibban néz ki ezzel a nyafi testtartással és a hipster kóccal a fején. Jaj de megnyírnám
De most komolyan: Van, akinek ez tényleg tetszik - rajta kívül? Bocsássatok meg a műveletlenségemért (nemtudom melyiknek mi a neve) de egyedül az utolsó előtti képen szereplő középső egyénnek van némi hímnemű beütése. Bár ahogy a régi képeket nézem ő is csak nemrégiben mutálhatott és kezdett borostásodni. xD A többieket meg inkább nem minősítem...még a végén túl negatív lennék.
2015. január 06. 17:41
|
|
Noncsiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 212156 offline
|
Rihanna200
Először is leszögezném,hogy mint előadókat, kifejezetten nem bírom őket. A fiúbandák nekem mindig túl erőltetettek voltak - nem értem,hogy egy normális heteroszexuális férfi miért akar más pasikat ölelgetni és nánánázni egy-egy klipben cukin felnyírt és középen "punkosított" (ezt fájt leírnom) hajjal, de ez van. Viszont azt el kell ismernem,hogyha ekkora rajongótáboruk van,valamit jól csinálnak. Személyes véleményem szerint ezt csakis a pózerkedésnek és a Ken baba-imázsnak köszönhetik,hiszen valljuk be, MÉG CSAK A DALOKAT SEM ŐK ÍRJÁK. Innentől pedig nem zenészek a szememben. Jó helyen voltak jó időben- ahogy a sok TV-t néző kislány is,akik beleszerettek a szép szemeikbe.
Viszont.
Mielőtt még megköveznétek és örökre száműznétek a Starityról, elmondanám,hogy nem akarok az ügyeletes seggfej szemében feltűnni,így nem is alkotnék hosszú -vagy inkább ennél hosszabb- véleményt róluk,hisz nem is ez lenne a lényeg.
Engem nem az zavar hogy negatív ez a komment hanem az, hogy nagy betűvel oda van írva az h "nem ők írják a dalokat". Szeretném közölni mindenkivel aki eddig nem tudta, hogy igenis ők írják a dalaikat. Az első, második albumba igaz nem sok dalban, de abban is segítettek írni. Az harmadik és negyedik albumukat meg szinte ők írták, 1-2 dal van amiben nem segítettek pl az Ed Sheeran által írt 18-ben.
Viszont.
Mielőtt még megköveznétek és örökre száműznétek a Starityról, elmondanám,hogy nem akarok az ügyeletes seggfej szemében feltűnni,így nem is alkotnék hosszú -vagy inkább ennél hosszabb- véleményt róluk,hisz nem is ez lenne a lényeg.
Engem nem az zavar hogy negatív ez a komment hanem az, hogy nagy betűvel oda van írva az h "nem ők írják a dalokat". Szeretném közölni mindenkivel aki eddig nem tudta, hogy igenis ők írják a dalaikat. Az első, második albumba igaz nem sok dalban, de abban is segítettek írni. Az harmadik és negyedik albumukat meg szinte ők írták, 1-2 dal van amiben nem segítettek pl az Ed Sheeran által írt 18-ben.
2015. január 14. 18:11
|
|
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline
|
Nagyon jó cikk lett.Imádooooom a fiúkat!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
2015. január 24. 16:09
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Ahhh,amióta élnek szánalmasan néznek ki,és mindig is
-ék fognak maradni
2015. április 05. 20:27
Hűha micsoda imázsváltások, bocsánat stílusevolúció.
2015. november 07. 23:19
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Mindannyian nagyon arik voltak 2011-ben, de Louis volt a legeslegcukibb!!!! Amúgy, az utolsó képen miért nincs rajta Louis??
2016. november 04. 19:26
|
|
Timi Styles 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260434 offline
|
Imádom a One Directiont, minden képen jól néznek ki,de Harry a legcukibb. Kár, hogy mostanra levágatta a haját. De még ettől is aranyos. I love 1D. I love Harry!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: