Hírességek stílusevolúciója — One Direction
2014. december 27. 21:23
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Imádom őket!
Néha jó visszanézni milyenek is voltak régen! Őszintén, egy kicsit hiányzik is, de én így is szeretem őket
2014. december 27. 21:36
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Jézusisten... Hogy néznek ezek ki?! Nem kéne hangsúlyozni a szűkszárú gatyával a feminin, pipaszár lábukat, vagy ha mindenáron ilyen nadrágot akarnak viselni, ne hagyják ki a lábnapot, mert így több mint nevetséges az amúgy is slankító fekete szövet a pálcika végtagjaikon.
Régebben jobban néztek ki, most kb úgy festenek, mintha a drogosztagot keresztezték volna egy csapat emós homárral (no offence). Harry és Zayn a zászlóvivők.
Régebben jobban néztek ki, most kb úgy festenek, mintha a drogosztagot keresztezték volna egy csapat emós homárral (no offence). Harry és Zayn a zászlóvivők.
2014. december 27. 21:53
Idézet (Diala @ 2014.12.27. 21:36)
Jézusisten... Hogy néznek ezek ki?! Nem kéne hangsúlyozni a szűkszárú gatyával a feminin, pipaszár lábukat, vagy ha mindenáron ilyen nadrágot akarnak viselni, ne hagyják ki a lábnapot, mert így több mint nevetséges az amúgy is slankító fekete szövet a pálcika végtagjaikon.
Nagyon nem bírom őket, ezt szögezzük le az elején.
Bírom, ahogy odaírtad, hogy "emós homárral (no offence)". Ja nem. Már ne haragudj, de a homár (b.zi, más néven, ha jól értelmeztem) eléggé sértő, és akkor odaírod utána, hogy "no offence"? Hát szóval... Hányingerem van a hozzászólásodtól. Kultúráltabban nem tudtad volna kifejezni magad? Na mindegy. Attól, hogy neked nem tetszik a stílusuk, vagy utálod őket, még nem biztos, hogy "emós homárok". Amúgy sem tudod szerintem, hogy mit jelent az emó... Hagyjuk is.
Amúgy a cikkhez hozzászólva, nekem a mostani stílusuk már nem tetszik, már nem olyanok, mint amikor megismertem őket. Furák lettek. Mások 'felnőttesnek' nevezik (a mások alatt a rajongókat értem), én meg hát... Műnek.
2014. december 27. 21:58
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hát igen az 1D stílust nem lehet utánodni, mindenesetre Liam legalább előnyére változott, kár, hogy ezt nem minden tag mondhatja el magáról XD
2014. december 27. 22:06
Hát nincs mit hozzáfűznöm
fax azt, hogy Louis egyre jobban néz ki
fax azt, hogy Louis egyre jobban néz ki
2014. december 27. 22:26
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Meg kell hagyni, hogy jó a stylistjuk, bár nem rajongok a tini bandákért
Harry viszont szerintem egyre borzalmasabban néz ki a hosszú hajával. Liamnél pedig a borosta, hát mit ne mondjak. Van akinek jól áll, neki nem
Személyes vélemény
2014. december 27. 22:37
Nekem van egy olyan érzésem, hogy csak 2012 végéig volt stylistjuk.
Nos, igen. Ez minden bizonnyal igaz. De olyan furcsa így olvasni.
Harry haja nekem sem tetszik, legalább mosná gyakrabban, mert mindig zsíros
(meg egyébként az új stílusa sem, vagyis ez a hawaii-féle ingsorozat, meg a szívecskés ing, meg pár hete volt rajta valamilyen szőrme
) A többieknek tetszik a stílusa, főként Louisé.
Jó cikk lett!
Idézet
A stylistok ügyesen rájátszottak az imázsukra, így mindenki megtalálhatta a kedvencét – a cukitól egészen a Bradford-i rossz fiúig.
Nos, igen. Ez minden bizonnyal igaz. De olyan furcsa így olvasni.
Harry haja nekem sem tetszik, legalább mosná gyakrabban, mert mindig zsíros
Jó cikk lett!
2014. december 27. 22:38
|
|
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline
|
Elképesztő, hogy mennyire sokat változtak... Érdekes volt így tömörítve visszanézni az elmúlt éveiket. A hosszú haj egy kicsit már szerintem sok, de nekik ez tetszik, nekünk meg ezt kell elfogadnunk ha tetszik ha nem! És az utálkozókat egyrészt sajnálom, mert hiába mérgelődnek fel a a képek és a létezésük láttán, ettől ők nem fognak megváltozni vagy vagy az ők kedvükért öngyilkosok lenni..Továbbá meg szerintem nem érdekli őket, hogy ki mit gondol róluk... !
2014. december 27. 22:56
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A legelső képen Harry Styles egy kicsit Gareth Bale-re emlékeztettet ezzel a hajviseletel.
2014. december 27. 23:34
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
phúú micsoda egyedi stílusok.....és Harry cipője meg Liam ingéhez wááá....[ez benne volt abban a cikkben is, ami díjátadóról szólt, de máig sem értem... mi is ebben a "pirospont"?]
Az, hogy közreműködsz [nem te írod, na neem, ^közreműködsz^] a sajátSAJÁT dalod megírásában, a felnövést jelzi?? Te jó ég, hova a ****ba süllyedtünk???!!
Az, hogy közreműködsz [nem te írod, na neem, ^közreműködsz^] a sajátSAJÁT dalod megírásában, a felnövést jelzi?? Te jó ég, hova a ****ba süllyedtünk???!!
2014. december 27. 23:38
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
mindegyiken tökéletesek! jó hogy van ez a cikk, jó összefoglalás.tényleg érdekes ahogy változtak. mondjuk látszik hogy az a piros gatyás nadrágtartós időszak a stylistok műve volt.
a macis képen pedig nagyon erős a photoshop. nincs bajom azzal ha harry úgy hordja a haját ahogy akarja, de nekem nagyon hosszan nem tetszik annyira...
és egész fura mikor nincsenek öten, láttam a zayn nélküli előadást és valahogy nem stimmelt, felbomlik a dinamika. de a képek iszonyú jók!
a macis képen pedig nagyon erős a photoshop. nincs bajom azzal ha harry úgy hordja a haját ahogy akarja, de nekem nagyon hosszan nem tetszik annyira...
és egész fura mikor nincsenek öten, láttam a zayn nélküli előadást és valahogy nem stimmelt, felbomlik a dinamika. de a képek iszonyú jók!
2014. december 27. 23:48
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
ezek a srácok rendesek,helyesek,aranyosak, legyenek bármik.Ti előítéletteli emberek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: