Ed Sheeran összehozná Taylor Swiftet Orlando Bloommal
2014. december 27. 22:12
Ez most komoly??
Ne már!! Esküszöm, akkorát röhögtem :DDD
Ne hogy már! Már csak ez hiányzott a napom tönkretételéhez
Orlando nem hiszem, hogy összejönne egy olyan lánnyal, aki a pasi csalódásairól énekel. Mellesleg, róla (Orlandóról) is írna egy számot, amivel elég sok embert felhúzna
Ne már!! Esküszöm, akkorát röhögtem :DDD
Ne hogy már! Már csak ez hiányzott a napom tönkretételéhez
Orlando nem hiszem, hogy összejönne egy olyan lánnyal, aki a pasi csalódásairól énekel. Mellesleg, róla (Orlandóról) is írna egy számot, amivel elég sok embert felhúzna
2014. december 27. 22:13
szóval annyit mondok még, hogy: NE!!! NE!!! És NEEEEEEEEE!!!!!! Még álmaiban SE!!!!!!
2014. december 28. 10:39
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nem illenek össze!
2014. december 28. 12:28
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
furcsa páros lenne... :/
2014. december 28. 13:17
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Úristen nagyon remélem, hogy nem. Orlando egy tehetséges, nagyszerű ember! Swiftecske viszont egy elviselhetetlen és irritáló nőszemély. Nem is illenek össze.
2014. december 28. 14:41
Oralndo egy tehetséges és álltai sexi színész. Biztos vagyok benne, hogy nem Taylor Swift mellet tudnám elképzelni. Persze, Ed nyilván jobb kapcsolatot ápol mindkettőjükkel , mint én egy külső szemlélő,de azt gondolom , hogy én sehogy nem tudok őket elképzelni. Orlandohoz egy kiegyensúlyozott és gyönyörű tehetséget képzelnék el , aki már azért kicsit idősebb mint Tay.
2014. december 28. 14:50
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Őszintén, nem tudom Őket egy párként elképzelni ... Mondjuk, nem is igazán szeretném elképzelni ... Véleményem szerint nem illenek össze, nem csak a nagy korkülönbség miatt. Imádom Orlando-t és Taylor-ral sincs semmi bajom, de szerintem a színésznek egy olyan nőre van szüksége, aki komolyabb és azért közelebb áll hozzá korban ...
2014. december 28. 17:18
nekem teljesen mindegy hogy ki kivel randizik, az a fő, hogy boldogok legyenek együtt. és nem is szeretnék beleszólni. mind a kettőjüket szeretem akkor is ha együtt vannak akkor is ha nem.
2014. december 28. 18:25
|
|
Kinkiriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237914 offline
|
12 év van közöttük, de mivel híresek mindenki csak azt nézi, milyen cukik lennének együtt. (Jó-jó "a szerelemben a kor nem számít"... - De igen, számít. Bár, ha belegondolok ez nem olyan hatalmas korkülönbség.)
/Hmmm. Ez a hír nekem kb olyan értékkel bírt, mintha azt írták volna: A szomszédom lányának a barátnője elmegy Alaszkába. Csak egy töltelékinfó.
/
/Hmmm. Ez a hír nekem kb olyan értékkel bírt, mintha azt írták volna: A szomszédom lányának a barátnője elmegy Alaszkába. Csak egy töltelékinfó.
2014. december 28. 19:05
Nem tudom... Ez a cikk véleményem szerínt teljesen felesleges volt.
2014. december 28. 19:49
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Kinkiri, Johnny Depp 51 éves, és asszem, hogy egy 24 éves csajjal jár. Szerinted?
2014. december 28. 21:17
Nehéz elképzelni őket együtt, nagy meglepetés érne, ha a kapcsolat nem végződne szakítással rövid idő után. Taylor írna egy újabb dalt a tiszavirág életű szerelemről, Orlando pedig egyszerűen továbbállna, és értetlenül nézne vissza a teljesen lehetetlen viszonyukra.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: