Hamarosan megállapodik Ian Somerhalder?
2014. december 26. 22:06
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon korai lenne, de örülök nekik!!
2014. december 26. 22:09
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
rossz ember vagyok, csak mert én ezt ellenzem és szerintem még mindig nem illenek össze? persze nem én vagyok ian és nem tudom, milyen kettejüknek együtt, de nikki már rohadt régóta olyan ellenszenves nekem és hol van ő ninához képest á...
2014. december 26. 22:11
Ez elég korainak tűnik szamomra, de ők tudják.. Ha igazak a hírek akkor előre is gratulálok nekik.
2014. december 26. 22:17
Egészen addig olvastam komolyan ezt a cikket,amíg meg nem láttam,hogy "sexshopban is lencsevégre kapták már őket" na innen már csak vigyorogva tudtam elolvasni.
Csináljanak amiket akarnak,én mindíg is Nian párti voltam,de ha Ian és Nikki boldog akkor lépjenek egy magasabb szintre.
Csináljanak amiket akarnak,én mindíg is Nian párti voltam,de ha Ian és Nikki boldog akkor lépjenek egy magasabb szintre.
2014. december 26. 22:32
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Elég gyors az iram, de ők tudják, hiszen ha szeretik egymást, akkor nem állhat senki sem az útjukba... Egyébiránt, Nikkivel nincs semmi bajom, de valamiért mély nyomot hagyott bennem az első filmszerepe, és nem tudom megkedvelni. Túl hiteles volt az önpusztító r*banc szerepében.
2014. december 26. 23:00
Hát nem semmi tempót diktálnak, de remélem boldogok lesznek együtt!
2014. december 26. 23:30
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Hát jobban szeretem a Ninás változatott, de ha igy hozta a sors akkor remélem nem kapkodják el és szép jövöjük lesz!
És mivel szerintem és sokan mások szerint is ezt el kapkodják..erre valószinüleg az a válasz hogy nem akkarnak örekségükre házasodni hanem inkább addig még fiatalok!
És mivel szerintem és sokan mások szerint is ezt el kapkodják..erre valószinüleg az a válasz hogy nem akkarnak örekségükre házasodni hanem inkább addig még fiatalok!
2014. december 26. 23:50
|
|
btrfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 236898 offline
|
jobb lenne ha Nikki helyett Nina lenne most Iannel
1 felhasználónak tetszik:
Klauflau
2014. december 26. 23:54
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Erre már nem tudok mit mondani,ez kész!
De az már biztos,hogy elhamarkodják,én már látom a szemeim előtt "Ian Soerhalder és Nikki Reed házaságga véget ért" című cikket!Nem azért mondom de nem illenek össze, nem tudom ki hogy van ezzel de én az biztos hogy így vélekedek erről.
Na de azért hogy szoruljon egy kis jó modor belém, legyenek boldog!
De az már biztos,hogy elhamarkodják,én már látom a szemeim előtt "Ian Soerhalder és Nikki Reed házaságga véget ért" című cikket!Nem azért mondom de nem illenek össze, nem tudom ki hogy van ezzel de én az biztos hogy így vélekedek erről.
Na de azért hogy szoruljon egy kis jó modor belém, legyenek boldog!
Klauflau
2014. december 27. 09:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Én nem is tudom mit mondjak, Nikki aranyos és szimpatikus lány, de még mindig nem tudom Ian mellett elképzelni. Lehet velem van a baj sajnos, mert én Ninat és Iant mindig egypárként képzeltem el.
2014. december 27. 09:34
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2014.12.27. 09:29)
Én nem is tudom mit mondjak, Nikki aranyos és szimpatikus lány, de még mindig nem tudom Ian mellett elképzelni. Lehet velem van a baj sajnos, mert én Ninat és Iant mindig egypárként képzeltem el. 
Én is hasonlóképpen gondolom!
TheDanush
2014. december 27. 09:42
Azt értem hogy boldogok meg minden,csak ezt a házasodósdit nem sietik kicsit el?Mindkettőjüket nagyon szeretem (na jó,főleg Iant),de az ilyen elhamarkodott esküvőknek sosincs jó vége...
2014. december 27. 10:03
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Jujj,de jó lesz!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.