A Let It Góval tér vissza a Glee
2014. december 26. 21:39
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Tetszetős a feldolgozás ^^ Meg természetesen a sorozat is
2014. december 26. 21:40
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Rihanna200- van benne igazság
2014. december 26. 21:47
Hát a Gleet már nagyon várom , de ez a zene már a csapból is folyik :,(
2014. december 26. 22:07
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
közel sem olyan j és érdekes ez a szám, hogy még a WC tartályból is ez follyon...komolyan lassan kiütéses leszek tőle -.- de hát fő az egyediség jó 4000 feldolgozás, azaz
2014. december 27. 10:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez szuper!Jó feldolgozás meg minden,de már a könyökömön jön ki a dal.
2014. december 27. 11:55
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Rihanna200 írta:
Nem unják még ezt a borzalmas dalt? A sorozatot most nem véleményezném,ugyanis egy részt sem láttam belőle,de ezen a förmedvényen fennakadtam. Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez a dizni filmecske miért olyan nagy szám? Mert akárhányszor beléfutok,engem csak felidegesít agyilag. Giccses nagyfejű Barbie babák kornyikálnak, és mindenki oda meg vissza van értük. Miért? Nem fogom megérteni egykönnyen, de szívesen meghallgatnék egy pozitív kritikát. Mindenesetre ha egy általam szeretett sorozatba ezzel belerontatnának, én kikelnék magamból és behúznék egyet a képernyőbe. :'D
Ja,és ha esetleg emiatt egy héten át ezt fogom krákogni otthon....
eleinte még aranyos volt a film de most már tényleg ezen a szinten van
Nem unják még ezt a borzalmas dalt? A sorozatot most nem véleményezném,ugyanis egy részt sem láttam belőle,de ezen a förmedvényen fennakadtam. Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez a dizni filmecske miért olyan nagy szám? Mert akárhányszor beléfutok,engem csak felidegesít agyilag. Giccses nagyfejű Barbie babák kornyikálnak, és mindenki oda meg vissza van értük. Miért? Nem fogom megérteni egykönnyen, de szívesen meghallgatnék egy pozitív kritikát. Mindenesetre ha egy általam szeretett sorozatba ezzel belerontatnának, én kikelnék magamból és behúznék egyet a képernyőbe. :'D
Ja,és ha esetleg emiatt egy héten át ezt fogom krákogni otthon....
eleinte még aranyos volt a film de most már tényleg ezen a szinten van
2014. december 27. 20:24
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
NEM LEHET IGAZ A KÖNYÖKÖMBŐL JÖN KI A DAL DE MÁR NAGYON UNOM.Komolyan minek ennyi feldolgozás?én ezt nem értem.Szívesen meghallgatom egy "Jégvarázs" rajongónak a véleményét.Esküszöm ha még egyszer feltesznek egy ilyen videót én nem tudom hogy mit csinálnék akkor.Ebből most már nagyon elegem van,SAJNÁLOM ha valakit evvel most megsértettem de ebből most már tényleg nagyon elegem van.
2014. december 28. 15:13
miért nyomják mindenhol ezt a dalt? először még aranyos volt de már mindenki unja...
2014. december 28. 16:13
Nem értem az embereket. Ez a dal már több mint egy éves, a csapból is ez folyik víz helyett, kétmilliárdezer feldolgozást csináltak már belőle meg nyolcvanezer paródiát (amiből én csak a Pamkutya paródiát tudtam értékelni) ezenkívül már a sztárvilág háromnegyede elénekelte. Plusz nekem ez a feldolgozás nagyon nem tetszett, egyáltalán nincs jó hangja ennek a csajnak, legalábbis nekem nem az ízlésem.
2014. december 29. 19:53
|
|
Loresza.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.11. Hozzászólás: 160 Csatolások: 79 Azonosító: 237097 offline
|
Lea nagyon jól énekelte el a Let It Got de ez dal már a csapból folyik a víz helyet nem az hogy nem szeretem ez dalt csak már az ember annyiszor hallja hogy már hamar rá lehet unni!
2014. december 30. 08:18
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Leától nem az igazi ez a dal. Nincs egy erősebb, mély tónusú hangja, amely elég határozott lenne, mert ehhez a dalhoz az illik, nem egy csicsergő hercegnőcske féle hang.
És nem tudom, de én még mindig nem tudom megunni ezt a dalt, gyönyörű még mindig. Lehet ez annak is betudható, hogy nem hallgatom egy nap százezerszer több ezer embertől.
És nem tudom, de én még mindig nem tudom megunni ezt a dalt, gyönyörű még mindig. Lehet ez annak is betudható, hogy nem hallgatom egy nap százezerszer több ezer embertől.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: