Uristen, fingom hogy hogy kell idezni vagy mi a halal, de LAMBIKA. Ekkkra ertelmi fogyatekos hulye allatot, mint Te, sohasem lattam meg. Istenem, lehet bunkonak hivni, fasznak is. De bazdmeg, nem ismered. Miert faj neked, ha o adomanyoz? Arrol a kurva isten se tehet, hogy Te egy csoro fasz vagy es nem tudsz. Miert kell egybol szarnak nezni AZ embert, ha adomnyoz? Valpszibuleg a rosszindulat vezeti. Mindenki a rosszat latja bele a masikba. Ne legyel irigy mad penzere, nem tesz gazdagga.
Nahh, napi primitiveskedes reszemrol meg volt. Te meg allitsd le magad a picsaba. Fuu, de fel tudtok baszni. Boldog karacsonyt
Louis Tomlinson rajongói adományoztak
2014. december 25. 09:52
|
|
Louise1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 227037 offline
|
Kedves Lambika! Nem szóllak meg, nem hurroglak le, nem bántalak a véleményed miatt. Csupán annyit üzenek neked, hogy mindenki magából inul ki és, ha csak fele annyira is jó ember lesz valaki ezen a világon, mint a One Direction bármelyik tagja, akkor boldog lehet. Mert lehet őket utálni, lehet őket szeretni, de azt még a legnagyobb utálók is elismerik, hogy nem sok jobb ember a világon náluk.:*
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT Loui!
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2014. december 25. 10:32
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Először is én személyeskedtem, te pedig már átmentél abba...pedig ez az oldal arról szól, hogy mindenki kifejethesse a véleményét persze személyeskedés nélkül, ami neked nagyon nem ment. Csak sajnálni tudlak.
Gondolkodj el ki adományoz mert én nem nevezném annak, hogy szólok a rajongóimnak, hogy nekem ne gyűjtsenek semmit szülinapomra, hanem gyűjtsenek egy alapítványnak, amibe én semmit nem adok bele. Nem is ő adományoz hanem a rajongói, ő inkább az ötletgazda, ami nem sokat ér, mert beállítja magát jótékonykodónak és sajnos sokan nem veszik észre, hogy a rajongóiból húzza le a pénzt.
Emlékeztek még a táskájára? Kicsúszott a szájából az ötlet, mondta, hogy gyártsanak olyanokat és akkor a rajongók meg tudják vásárolni...na az is a rajongók pénze, de inkább a szüleiké, Louiska meg semmit sem adott bele akkor sem. Vegyétek már észre
Ja és nem tudtam sokáig elküldeni az üzenetem, mivel idéztelek és végig trágárkodtad az egészet, csak gratulálni tudok.
Ezért úgy döntöttem, hogy nem idézlek mivel már tizedjéra se ment át hiába javítottam át a mocskos szavaivat, de remélem tudja az illető kihez szólt az üzenetem.
Gondolkodj el ki adományoz mert én nem nevezném annak, hogy szólok a rajongóimnak, hogy nekem ne gyűjtsenek semmit szülinapomra, hanem gyűjtsenek egy alapítványnak, amibe én semmit nem adok bele. Nem is ő adományoz hanem a rajongói, ő inkább az ötletgazda, ami nem sokat ér, mert beállítja magát jótékonykodónak és sajnos sokan nem veszik észre, hogy a rajongóiból húzza le a pénzt.
Emlékeztek még a táskájára? Kicsúszott a szájából az ötlet, mondta, hogy gyártsanak olyanokat és akkor a rajongók meg tudják vásárolni...na az is a rajongók pénze, de inkább a szüleiké, Louiska meg semmit sem adott bele akkor sem. Vegyétek már észre
Ja és nem tudtam sokáig elküldeni az üzenetem, mivel idéztelek és végig trágárkodtad az egészet, csak gratulálni tudok.
Ezért úgy döntöttem, hogy nem idézlek mivel már tizedjéra se ment át hiába javítottam át a mocskos szavaivat, de remélem tudja az illető kihez szólt az üzenetem.
2014. december 25. 10:33
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Louise1D @ 2014.12.25. 09:52)
Kedves Lambika! Nem szóllak meg, nem hurroglak le, nem bántalak a véleményed miatt. Csupán annyit üzenek neked, hogy mindenki magából inul ki és, ha csak fele annyira is jó ember lesz valaki ezen a világon, mint a One Direction bármelyik tagja, akkor boldog lehet. Mert lehet őket utálni, lehet őket szeretni, de azt még a legnagyobb utálók is elismerik, hogy nem sok jobb ember a világon náluk.:*
az már eleve nem lehet jó ember akikihasználja a rajongóit és magát jóságosnak állítja be, de már olyan szánalmasan hogy az már nagyon átlátszó
2014. december 25. 11:11
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Szomorú látni hogy néhányan még erre is csak (szerintem már csak elvből is) a szokott mantrát ismétlik, azaz hogy ,,rossz emberek, nem jóságból teszik...bla bla bla".
Ez a része viszont engem annyira nem is érdekel, csak elkeserít.
Én nagyon örülök, hogy ez a mozgalom megszületett és sikerrel járt, nagyon szép dolog és Lou biztosan nagyon örült neki. Ilyenkor olyan büszke tudok lenni a fandomra
Ez a része viszont engem annyira nem is érdekel, csak elkeserít.
Én nagyon örülök, hogy ez a mozgalom megszületett és sikerrel járt, nagyon szép dolog és Lou biztosan nagyon örült neki. Ilyenkor olyan büszke tudok lenni a fandomra
twilightgirl0910
2014. december 25. 12:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nah jó. Lambika, te nem látod a fától az erdőt. Én esküszöm tisztelném a véleményedet, ha nem próbálnád mindenkivel ilyen erőszakosan elhitetni, és ha megfelelő bizonyítékokkal/érvekkel jönnél elő, mindenféle káromkodás nélkül. De ezek hiányában rettentően gyerekes és komolytalan vagy. Olyan vagy, mint egy puffogó kisgyerek, aki nem azt kapta karácsonyra, amit szeretett volna.
Nem, a One Direction nem szent. Ők is mindent a pénzért csinálnak, vagyis inkább a menedzsmentjük csináltatja velük. Meglepő mennyi marketing elemet átvettek az ázsiai idoliparból a One Direction kialakításában, és még a mai napig használják is, ami nem feltétlen baj, mert aki ügyes, így is észreveheti, hogy milyen a fiúk valódi személyisége (én ennél a videónál jöttem rá, hogy milyen jól prezentálja a fiúk személyiségét: https://www.youtube.com/watch?v=r63nI7zDjq0). Szóval igen, a fiúk kicsit rájátszanak mindig saját magukra. De ettől függetlenül a burok alatt ott van a valódi személyiségük.
És ez a rajongók ösztönzése adományozásra szülinapkor dolog ősi hagyomány a kpop idoloknál. Az én kedvenc kpop csapatom is 5 évig folyamatosan kapta a rajongóiktól szülinapjukkor a TV-ket, gitárokat, DJ szetteket, hűtőket, márkás ruhákat, etcetc. Több millió forint értékű ajándékokat kaptak ekkor, pedig nem ők akarták, a rajongóik szeretik őket annyira, hogy megfullasztották őket a 746328746 TV-vel. Ezt megelégelték, és bejelentették, hogy nem kérnek ebből többet, ha annyira szeretnének rájuk pénzt költeni, inkább adományozzanak a nélkülözőknek akkor ajándékok helyette, ők azt jobban értékelik. Természetesen a tagok is adományoznak, pl. az egyik tagról idén derült ki csak, hogy 2009 óta segít egy árvaházat. Mert nem veri mindenki nagy dobra, hogy adományozik.
Ezt miért mondom? Mert valószínűleg a One Directionnal is hasonló a helyzet. Az mindenképp, hogy attól még mert arról nem hallasz sokat, hogy maga Louis adományozna, simán lehetséges. Csak nem veri nagy dobra.
Nem kell mindenkiben a rosszat feltételezni, különben neked lesz szomorú és lehangoló az életed, azt pedig szerintem te sem szeretnéd. Lehet az ellenkezőjét naivitásnak hívni, de még mindig jobb, mint az állandó rossz akarás.
És örülök, hogy Louis rajongói így összefogtak karácsonykor, és sikerült több embernek is örömet szerezniük
Nem, a One Direction nem szent. Ők is mindent a pénzért csinálnak, vagyis inkább a menedzsmentjük csináltatja velük. Meglepő mennyi marketing elemet átvettek az ázsiai idoliparból a One Direction kialakításában, és még a mai napig használják is, ami nem feltétlen baj, mert aki ügyes, így is észreveheti, hogy milyen a fiúk valódi személyisége (én ennél a videónál jöttem rá, hogy milyen jól prezentálja a fiúk személyiségét: https://www.youtube.com/watch?v=r63nI7zDjq0). Szóval igen, a fiúk kicsit rájátszanak mindig saját magukra. De ettől függetlenül a burok alatt ott van a valódi személyiségük.
És ez a rajongók ösztönzése adományozásra szülinapkor dolog ősi hagyomány a kpop idoloknál. Az én kedvenc kpop csapatom is 5 évig folyamatosan kapta a rajongóiktól szülinapjukkor a TV-ket, gitárokat, DJ szetteket, hűtőket, márkás ruhákat, etcetc. Több millió forint értékű ajándékokat kaptak ekkor, pedig nem ők akarták, a rajongóik szeretik őket annyira, hogy megfullasztották őket a 746328746 TV-vel. Ezt megelégelték, és bejelentették, hogy nem kérnek ebből többet, ha annyira szeretnének rájuk pénzt költeni, inkább adományozzanak a nélkülözőknek akkor ajándékok helyette, ők azt jobban értékelik. Természetesen a tagok is adományoznak, pl. az egyik tagról idén derült ki csak, hogy 2009 óta segít egy árvaházat. Mert nem veri mindenki nagy dobra, hogy adományozik.
Ezt miért mondom? Mert valószínűleg a One Directionnal is hasonló a helyzet. Az mindenképp, hogy attól még mert arról nem hallasz sokat, hogy maga Louis adományozna, simán lehetséges. Csak nem veri nagy dobra.
Nem kell mindenkiben a rosszat feltételezni, különben neked lesz szomorú és lehangoló az életed, azt pedig szerintem te sem szeretnéd. Lehet az ellenkezőjét naivitásnak hívni, de még mindig jobb, mint az állandó rossz akarás.
És örülök, hogy Louis rajongói így összefogtak karácsonykor, és sikerült több embernek is örömet szerezniük
twilightgirl0910
2014. december 25. 12:30
|
LambikaCseh Banán |
|
Kedves Ncskcsk
Ha visszaolvasnál egy kicsit, tegnap egy itteni taggal meg is egyeztünk, hogy tiszteletben tartjuk a másik véleményét és ezzel le is zártuk.
Ám ma reggelre megjelent egy káromkodó kisgyerek, aki nekem üzent, ezt már nem hagyhattam szó nélkül. Ráadásul személyeskedett is. Ezért kezdődött el megint újra ez az egész.
Érvekkel lehet rám hatni, de személyeskedéssel meg káromkodással, mocskolódással nem ér el semmit az illető.
És te a véleményedet is tiszteletben tartom, mivel normálisan érveltél. És nem akarok senkire semmit sem ráerőltetni, én már leírtam mindent amit gondolok, szívesen elolvasom másik (értelmes) véleményeit is. Ha normálisan szólnak hozzám, én is normális vagyok velük.
És köszönöm, hogy leírtad a véleményed, nagy részben egyetértek veled, de van amiben nem. Ez így van rendjén, különbözőek vagyunk.
Ha visszaolvasnál egy kicsit, tegnap egy itteni taggal meg is egyeztünk, hogy tiszteletben tartjuk a másik véleményét és ezzel le is zártuk.
Ám ma reggelre megjelent egy káromkodó kisgyerek, aki nekem üzent, ezt már nem hagyhattam szó nélkül. Ráadásul személyeskedett is. Ezért kezdődött el megint újra ez az egész.
Érvekkel lehet rám hatni, de személyeskedéssel meg káromkodással, mocskolódással nem ér el semmit az illető.
És te a véleményedet is tiszteletben tartom, mivel normálisan érveltél. És nem akarok senkire semmit sem ráerőltetni, én már leírtam mindent amit gondolok, szívesen elolvasom másik (értelmes) véleményeit is. Ha normálisan szólnak hozzám, én is normális vagyok velük.
És köszönöm, hogy leírtad a véleményed, nagy részben egyetértek veled, de van amiben nem. Ez így van rendjén, különbözőek vagyunk.
2014. december 25. 12:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Fogalmam sincs, hogy miért kell még akkor is a kákán csomót keresni, hogyha tényleges adományozásról, sőt (akár) életmentésről is van szó! Nem mindegy aztán, hogy kiért, hogyan, miként, mi okból született meg ez a bizonyos kampány? Hiszen már az is hatalmas siker, hogy a rajongók képesek voltak összefogni ilyen nemes cél érdekében, és még össze is jött az összeg. 200 Ft-al számoltam (bár gőzöm sincs, hogy mennyi most az USA dollár valutája), és így jött ki forintba átszámolva majdnem öt millió. Ez igen is hatalmas előre lépés egy kis szabású kampánynak. Nem a szívem csücske a vándájreksön, ám kalapomat emelem a rajongók előtt. Nagy eséllyel több gyermek életét mentették meg nem csak azzal, hogy kifizették a méregdrága gyógyszereket, de lehet, hogy valakinek az életmentő műtétjét állták, míg másoknak a terápiás kezelést. Szégyellje el magát az, aki még ebben is csak a rosszat látja! Pluszban a szösszenet az adományozásról szól és nem a szóban forgó születésnapos delikvensről.
2014. december 25. 13:05
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Beyla @ 2014.12.25. 12:58)
Fogalmam sincs, hogy miért kell még akkor is a kákán csomót keresni, hogyha tényleges adományozásról, sőt (akár) életmentésről is van szó! Nem mindegy aztán, hogy kiért, hogyan, miként, mi okból született meg ez a bizonyos kampány? Hiszen már az is hatalmas siker, hogy a rajongók képesek voltak összefogni ilyen nemes cél érdekében, és még össze is jött az összeg. 200 Ft-al számoltam (bár gőzöm sincs, hogy mennyi most az USA dollár valutája), és így jött ki forintba átszámolva majdnem öt millió. Ez igen is hatalmas előre lépés egy kis szabású kampánynak. Nem a szívem csücske a vándájreksön, ám kalapomat emelem a rajongók előtt. Nagy eséllyel több gyermek életét mentették meg nem csak azzal, hogy kifizették a méregdrága gyógyszereket, de lehet, hogy valakinek az életmentő műtétjét állták, míg másoknak a terápiás kezelést. Szégyellje el magát az, aki még ebben is csak a rosszat látja! Pluszban a szösszenet az adományozásról szól és nem a szóban forgó születésnapos delikvensről. 
hmmm milyen érdekes a pálfordulásod. Eddig te voltál az, aki csak a rosszat látta a One Directionben, most meg dícséred őket. Érdekes módon mindig a jótékonykodásaiban kerested a hibát és meg is találtad. Nem rosszból mondom, csak furcsa ez a hirtelen változásod. Mi történt?
2014. december 25. 13:08
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Drágaságos Lambika, ne járasd már le magad. (már megtetted mind1) Megnézném, hogy te mennyit adományoztál eddig, szerintem Louis meghaladja 10 milliót, de nem hiszem, hogy te legalább egy 2000ezrest adtál volna valakinek
Végül is akkor nem így fognád fel az esetet. Nem hiszem el, hogy ennyi rossz indulat van benned karácsonykor, még ha valami botrányról olvastál volna, de ez egy adományozás. talán a féltékenység teszi. Téged annyira zavar egy olyan dolog, amivel gyerekeknek segítenek?
Úristen, komolyan nem veszed észre magad? Túlmész minden határon, EBBE BELEKÖTNI, HOGY ADOMÁNYOZ?
Ne nevettesd már ki magad pls. Beyla tökéletesen megfogalmazott mindent, és most nem az a lényeg, hogy ő szereti e az egydét vagy nem, gondold bele, mások életét mentették meg a rajongók.
Mentsd el ezt a hozzászólás, és ha felnőttél, érett leszel, majd meglátod, hogy milyen dologba kötöttél bele. életmentésekbe
Boldog Szülinapot neki.
U.i.:Nem vagyok a rajongója
Boldog Szülinapot neki.
U.i.:Nem vagyok a rajongója
twilightgirl0910
2014. december 25. 13:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.12.25. 13:05)
hmmm milyen érdekes a pálfordulásod. Eddig te voltál az, aki csak a rosszat látta a One Directionben, most meg dícséred őket. Érdekes módon mindig a jótékonykodásaiban kerested a hibát és meg is találtad. Nem rosszból mondom, csak furcsa ez a hirtelen változásod. Mi történt?
Soha sem szoktam a jótékonykodásokban a hibát keresni, maximum csak megjegyzem, hogy az illető a pozitív imidzse megtartása okán bevállal egy-két ilyen akciót, ami számomra antipatikussá teszi az illetőt. Ennyi. Egyébként hol dicsértem én őket? Mutasd meg kérlek, mert még le is írtam, hogy nem a szívem csücske egyik fiúcska sem, ám mégis elgondolkodtatott - tetszik vagy sem, de a srác borzasztóan pozitív benyomást tehetett a rajongóira, hogyha a fiatalok képesek voltak egy adománygyűjtő kampányt megszervezni, ráadásul sikeresen. Mindezt úgy mondom, hogy elvonatkoztatok az én szájízemnek nem megfelelő munkásságuktól és a hatalmas tömeghisztitől, ami őket veszi körül.
Az önzetlen adományozás hatalmas dolog. Szelena Gomeztől is a falra mászok, de mindig is tiszteltem őt az UNICEF-nél végzett munkája miatt. Én az elmúlt két évben nagyon-nagyon-nagyon sok mindent láttam a gyermekklinikákon, és úgy vagyok vele, hogy gyerektől nem sajnálnám az adományt, tök mindegy, hogy ki adja azt. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de, ha belegondolsz ez a srác inspirálta a rajongókat, hogy valami jót, valami pozitívat és valami önzetlent tegyenek az életükben. Nem fogok nekiállni hegyi beszédet tartani, hiszen érezni a hozzászólásaidon a puszta rosszindulatot - "ha már az én lovam megdöglött, akkor dögöljön meg a szomszédé is" felfogásod van. Egyszer látogass el egy gyermekklinikára, de, ha Pesten jársz, akkor nyugodtan benézhetsz a Tűzoltó utcai II. gyermekklinikára és látogasd meg az onkológiai osztályt. Egy életre mély nyomot fog benned hagyni a látvány. Na, akkor fogod megérteni igazán, hogy miért jó érzés az, ha valaki (pláne gyermekeknek) adományozik.
2014. december 25. 13:30
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Beyla @ 2014.12.25. 13:25)
Soha sem szoktam a jótékonykodásokban a hibát keresni, maximum csak megjegyzem, hogy az illető a pozitív imidzse megtartása okán bevállal egy-két ilyen akciót, ami számomra antipatikussá teszi az illetőt. Ennyi. Egyébként hol dicsértem én őket? Mutasd meg kérlek, mert még le is írtam, hogy nem a szívem csücske egyik fiúcska sem, ám mégis elgondolkodtatott - tetszik vagy sem, de a srác borzasztóan pozitív benyomást tehetett a rajongóira, hogyha a fiatalok képesek voltak egy adománygyűjtő kampányt megszervezni, ráadásul sikeresen. Mindezt úgy mondom, hogy elvonatkoztatok az én szájízemnek nem megfelelő munkásságuktól és a hatalmas tömeghisztitől, ami őket veszi körül.
Az önzetlen adományozás hatalmas dolog. Szelena Gomeztől is a falra mászok, de mindig is tiszteltem őt az UNICEF-nél végzett munkája miatt. Én az elmúlt két évben nagyon-nagyon-nagyon sok mindent láttam a gyermekklinikákon, és úgy vagyok vele, hogy gyerektől nem sajnálnám az adományt, tök mindegy, hogy ki adja azt. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de, ha belegondolsz ez a srác inspirálta a rajongókat, hogy valami jót, valami pozitívat és valami önzetlent tegyenek az életükben. Nem fogok nekiállni hegyi beszédet tartani, hiszen érezni a hozzászólásaidon a puszta rosszindulatot - "ha már az én lovam megdöglött, akkor dögöljön meg a szomszédé is" felfogásod van. Egyszer látogass el egy gyermekklinikára, de, ha Pesten jársz, akkor nyugodtan benézhetsz a Tűzoltó utcai II. gyermekklinikára és látogasd meg az onkológiai osztályt. Egy életre mély nyomot fog benned hagyni a látvány. Na, akkor fogod megérteni igazán, hogy miért jó érzés az, ha valaki (pláne gyermekeknek) adományozik.
Értem én és elismerem hogy ez szép volt tőle. Engem csak az zavar hogy Louis visszaél ezzel, ez ugyanis a rajongók érdeme és Louis meg ezáltalán beállítja magát jóságosnak hogy ő rá nézzenek fel. Ezért is tartom képmutatónak. Meg hisznek neki, holott ő hamis. De inkább haggyuk abba úgyis mindenki csak támadni tud a véleményem miatt
2014. december 25. 13:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Azért támad mindenki mert ez a vélemény BUTA! A rajongóké az érdem, de ha Louis nem inspirálta volna őket, akkor nem gyűlt volna össze ennyi pénz. ,, Louis beállítja magát jóságosnak hogy ő rá nézzenek fel".. ? kérlek mutasd már meg nekem, hogy hol a francba mondta, hogy az övé az érdem? Ugyan is Tomlinson ezt mondta: ,,Most hallom, hogy a mi hihetetlen rajongóink mennyi pénzt gyűjtöttek a Bluebell Wood CH számára. Kifogytunk a szavakból srácok. SZERETÜNK benneteket!". Én sehol nem látom, hogy azt mondaná, hogy az ő gyűjtötte a pénzt, ő csinálta ezt az egészet, és hogy ő adta ezt a pénzt. De ha te ezt veszed ki a szövegből, akkor baj van a szövegértéssel.
twilightgirl0910
2014. december 25. 13:47
|
Beylacarter |
|
Idézet (Lambika @ 2014.12.25. 13:30)
Értem én és elismerem hogy ez szép volt tőle. Engem csak az zavar hogy Louis visszaél ezzel, ez ugyanis a rajongók érdeme és Louis meg ezáltalán beállítja magát jóságosnak hogy ő rá nézzenek fel. Ezért is tartom képmutatónak. Meg hisznek neki, holott ő hamis. De inkább haggyuk abba úgyis mindenki csak támadni tud a véleményem miatt
Nem ismered őt, így pedig szerintem eléggé nehéz valakinek a személyiségéről véleményt alkotni. Az, hogy esetleg nem kedveled, nem nyerte el a tetszésedet a nyilatkozatai, esetleg a beszédstílusa vagy szimplán csak a megmozdulásai, azt nem szabadna a gyűlölettel azonosítanod. Az emberek olyanok, hogy valakit kedvelnek, valakit pedig nem, de nem tudsz valakiről ítélkezni úgy, hogy még egy szót nem váltottál vele életedben soha. Az is elképzelhető, hogy fordulna a kocka, ha megismernéd és teljes mértékben más véleményt alakítanál ki róla. Emiatt is nehéz objektívnek lenni, ha pl. az embernek egy kedvencéről van szó. Az egyik kedvenc színésznőm twitter kiírásait nézegetve... szerintem kissé elszállt és lehet, hogy még bunkó is, de ugye ezt nem tudom róla megmondani 100%-osan, mivel soha egy szót sem váltottam vele. Minden éremnek két oldala van, ahogyan mondani szokás. Próbáld meglátni a jót is és ne csak a rosszat! Mint ahogyan írtam, még mindig nem szívem csücske egyik egyirányú tag sem, a zenéjüktől még mindig feláll a szőr a hátamon, viszont a másokon való önzetlen segítésen nem fog változtatni az, hogy most Julcsi vagy Pista fizette ki egy gyermek életmentő műtétjét.
Igazából tényleg nincs értelme az egésznek, hiszen elvitted a társalgást/vitát egy olyan irányba, aminek igazából köze nincsen a cikk témájához. Neked ez a véleményed, és, ha ennyire akarod magadat hergelni egy olyan ember ellen, akit nem is ismersz, akkor az a te dolgod, de azért elég erőszakosan akartad ledugdosni mindenki torkán, hogy már pedig ez a srác egy sz*rkupac. Nekem csupán az szúrt szemet ebben az egészben, hogy egy olyan dolog miatt kezdted ki, ami szerintem a pozitív dolgok számlájára írható. Mióta többet vagyok kint gyakorlaton és látok dolgokat, azóta sokkal jobban tisztelem azokat az embereket, akik a beteg és a szegény gyermekekért tesznek valamit. Jennifer Garnert csak még jobban elkezdtem szeretni mióta megtudtam, hogy gyengéje a beteg, hányatott sorsú gyermekek segítése. De, ha ezt ez a lúisz gyerek csinálja, akkor őt fogom elismerni. Az pedig, hogy mit csinál a magánéletében kábé lesz*rom, mert annyi közöm van hozzá, mint neki az én magánéletemhez. Régen nem tudtam elvonatkoztatni és más szögből nézni azokat a hírességeket is, akik esetleg nincsenek rajta a kedvenceim listáján, de mostanra megtanultam, hogy minden rosszban van valami jó, még akkor is, hogyha a delikvenst nem kedvelem annyira.
2014. december 25. 14:23
Idézet (Lambika @ 2014.12.25. 13:30)
Benned olyan szintű rosszindulat lakozik, hogy az hihetetlen. Előadod itt, hogy te nem vitatkozol "kislányokkal", de ahhoz képest továbbra is folytatod és próbálod ráerőltetni a véleményed másra. Megjegyzem éretlen módon kislánynak nevezed azt, aki nem ért egyet veled, de persze biztos mindenki ostoba és neked van igazad. Kérlek, vedd már észre, hogy kötöd az ebet a karóhoz. Rendben, hogy meg van a véleményed, nem kedveled, sőt... de olvass már vissza kérlek.
Azt meg pláne nem értem, hogy ha ennyire ki nem állhatod, akkor mégis mi a fenének foglalkozol vele ennyit? Miért érdekel ez ennyire téged, miért erőlteted ennyire a témát? És miért nevezed kislánynak azt, aki nem ért veled egyet?
Egyébként a srác dúsgazdak, egyértelmű, miért venne a rokonainak és a barátainak az adományozásra szánt összegből dolgokat? Nem szorul rá. És engem speciel rohadtul nem érdekel, hogy miért és hogy adományozott. Amennyien nélkülöznek a mai világban inkább csak örülök, hogy adakoznak.
twilightgirl0910
2014. december 25. 14:44
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Komolyan rettenetes, hogy egyesekben mennyi rosszindulat van. (főleg így karácsony környékén) SzVSz ez egy fantasztikus dolog volt a rajongóktól, és szinte hihetetlen, hogy képesek voltak így összefogni egy ilyen ügyért. Erre az itt az a téma hogy Louis gyerek drogozik vagy sem, nagyképű vagy sem? Remek. Én sem vagyok rajongójuk, sőt egy időben kifejezetten falra másztam tőlük, de az azért volt, mint mindenhol őket erőltették le a torkomon. Mostanában egészen megkedveltem őket, (és a zenéjük sem rossz, mint ahogy azt annak idején elkönyveltem) és olyat sosem mernék kijelenteni, hogy semmit nem jelent nekik ez az egész, és nem foglalkoznak a rajongókkal, mert még én is látom, hogy mennyire megbecsülik a fanokat, annak ellenére, hogy nem olvasok róluk napi szinten, és nem ők minden gondolatom. Az meg még mindig elképeszt, hogy sosem megy ki a divatból az a gondolkodásmód, hogy, akit nem szeretek az csak azért jótékonykodhat, hogy hírverést kapjon. Kicsit szűklátókörűségre vall, nem?
twilightgirl0910
2014. december 25. 15:59
|
|
|
Remélem, hogy Labika rájön, hogy ennyi letámadás után, mennyi ostobaságot, hülyeséget írt le
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.