Louis Tomlinson rajongói adományoztak
2014. december 24. 15:52
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Louis egy felszínes, képmutató ember...csak magával törődik és beképzelt is nagyon. Megjátssza magát, de nagyon szánalmasan. Kis drogos is ráadásul.
És egyáltalán nem érdekel a szülinapja, szánalmas, hogy egyeseknek fontosabb ez a kis idióta, mint a saját családjával való karácsonyozás. Undorító....Miközben Louis tojik a rajongókra valójában, be is mutat nekik a koncerteken.
És egyáltalán nem érdekel a szülinapja, szánalmas, hogy egyeseknek fontosabb ez a kis idióta, mint a saját családjával való karácsonyozás. Undorító....Miközben Louis tojik a rajongókra valójában, be is mutat nekik a koncerteken.
2014. december 24. 16:30
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Lambika én most nagyon röhögök rajtad
Hihetetlen, hogy még Karácsonykor is ennyi rosszindulat van emberekben. Megáll az ész.
Boldog szülinapot Lou és nagyon büszke vagyok a fandomra is!
Boldog szülinapot Lou és nagyon büszke vagyok a fandomra is!
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2014. december 24. 16:36
|
|
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline
|
"kedves" Lambika
Lehet , hogy ez a véleményed Louis-ról de hidd el , hogy senkit sem érdekel , és elég meglepő , hogy annak ellenére , hogy utálod őt ( ahogy kivettem a szavaidból) elég sok mindent el tudsz mondani róla ( amik egyáltalán NEM igazak! ) kíváncsi lennék , hogy honnan tudod , hogy drogozik , vagy , hogy be mutat koncerten a rajongóknak . ezek a sztorik általában csak pletykák. A másik pedig , ahogy Tinaaa159 írta hihetetlen , hogy ennyi rosszindulat van benned karácsonykor! de úgy látszik te is a gépedet nyomkodod ahelyett , hogy a családoddal karácsonyoznál
Lehet , hogy ez a véleményed Louis-ról de hidd el , hogy senkit sem érdekel , és elég meglepő , hogy annak ellenére , hogy utálod őt ( ahogy kivettem a szavaidból) elég sok mindent el tudsz mondani róla ( amik egyáltalán NEM igazak! ) kíváncsi lennék , hogy honnan tudod , hogy drogozik , vagy , hogy be mutat koncerten a rajongóknak . ezek a sztorik általában csak pletykák. A másik pedig , ahogy Tinaaa159 írta hihetetlen , hogy ennyi rosszindulat van benned karácsonykor! de úgy látszik te is a gépedet nyomkodod ahelyett , hogy a családoddal karácsonyoznál
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2014. december 24. 17:18
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
lehet, hogy csak én keresem mindenben a szálkát de annyira furcsa, hogy louis nevével kapcsolatban idén vagy 500 féle adományozás meg minden napvilágot látott már, de bizonyos források szerint nem is oda megy a pénz...
mondjuk ebben a karácsonyiban most nem kételkedek, mert mégiscsak egy szent ünnep és a szülinapja és a rajongói tették érte, biztos örült neki. legalább nem (csak) minden fancuccos sz.rra verik el a pénzt...de akkor is egyre furcsább a srác és az egész 1d más már, mint régen...na mindegy ez is hosszú és elég negatív lett...egyébként boldog szülit neki és karácsonyt is mindenkinek...
2014. december 24. 18:57
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
az hogy bemutat a rajongóinak azokról videó is van, csak egy kicsit utána kéne nézni. Onnan tudom h drogozik hogy időnként ránézek és ilyen beszívott feje van és nagyon hamar öregszik de a rózsaszín szemüvegtől úgysem fogjátok látni
2014. december 24. 18:59
|
|
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 offline
|
Nem is tudtam erről de azért nagyon örülök
Boldog 23 Szülinapot Tommo ♥
:*
2014. december 24. 19:14
Kedves Lambika!
Kicsit lejárattad magad, nem gondolod?
Nézzük csak.: Ki áll a kedvenc sztárjaid első helyén? Louis Tomlinson.
És lássuk csak, milyen véleményen voltál róla egy évvel ezelőtt.: "...éppen ezért is a kedvencem..."
"Nem értem hogy lehet őt utálni, ilyenkor olyan aranyos tud lenni."
"Akkor bántották a legtöbbet, utána meg egyesek csodálkoznak, hogy bemutat."
Jó lenne, ha kicsit elgondolkoznál, mert ahogy a véleményezéseidet elnézem, a fikázáson kívül másra nem nagyon vagy képes. Két kezemen nem tudnám megszámolni, hány "Fhú de utálom", "Őt utálom a legjobban" szöveg volt ott.
Nem érzed kicsit égőnek?
Kicsit lejárattad magad, nem gondolod?
Nézzük csak.: Ki áll a kedvenc sztárjaid első helyén? Louis Tomlinson.
És lássuk csak, milyen véleményen voltál róla egy évvel ezelőtt.: "...éppen ezért is a kedvencem..."
"Nem értem hogy lehet őt utálni, ilyenkor olyan aranyos tud lenni."
"Akkor bántották a legtöbbet, utána meg egyesek csodálkoznak, hogy bemutat."
Jó lenne, ha kicsit elgondolkoznál, mert ahogy a véleményezéseidet elnézem, a fikázáson kívül másra nem nagyon vagy képes. Két kezemen nem tudnám megszámolni, hány "Fhú de utálom", "Őt utálom a legjobban" szöveg volt ott.
Nem érzed kicsit égőnek?
2014. december 24. 19:17
|
LambikaCseh Banán |
|
Igen mert régen szerettem, de jó hogy mondod, kiveszem a kedvenceim közül...az a vélemény amit írtam hozzá, az pont egy éve történt, csak tudod egy év elég sok idő ahhoz, hogy rájöjjek pár dologra és hogy én is megváltozzam, vagyis inkább a hozzáállásom változott meg. Lehet hogy régen szerettem Louist, mert bedőltem a kis kétszínűségének, de most már átlátok rajta.
2014. december 24. 19:26
Idézet (Lambika @ 2014.12.24. 15:52)
Louis egy felszínes, képmutató ember...csak magával törődik és beképzelt is nagyon. Megjátssza magát, de nagyon szánalmasan. Kis drogos is ráadásul.
Ne haragudj, de te szerintem valamelyik táblánál rossz felé fordultál, mert nem annál a témánál vagyunk, hogy "Mondd el a véleményed Louis Tomlinson -ról", semmi ilyesmi nem szerepelt a cikkben.
2014. december 24. 19:26
Elmagyaráznád, kérlek, miért is kétszínű?
Valahogy, nekem ez nem jön át. Bár, lehet velem van a baj.
Valahogy, nekem ez nem jön át. Bár, lehet velem van a baj.
2014. december 24. 20:08
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
hat igen a directionerek csodakra kepesek ^.^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.