Véget ért Helena Bonham Carter és Tim Burton házassága
2015. január 02. 11:37
|
|
Cupcakegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 229614 offline
|
Á, szerintem Helena nagyon jól tudta már, hogy Burton csalja, valószínű, hogy csak Billy és Nell miatt maradtak együtt,de én akkor is imádom ezt a lökött nőt :3
2015. január 11. 13:20
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Pedig nekem,ők voltak a kedvenc sztárpárom.
Összeillettek,mintha egymás részei lettek volna.
Egyszerűen nem tudom felfogni..
Mindegy,ők döntöttek így,ha így jobb nekik,legyen,csak remélhetőleg még sok közös filmjük lesz,bár ők művészek,talán tudják,hogy jobban járnak,ha filmestéren együtt maradnak.
Egyszer láttam egy interjút,abban is azt mondták,hogy otthon soha nem beszéltek a forgatásról meg a rendezésről,a forgatáson,pedig nem beszéltek a közös dolgaikról,szóval remélhetőleg most is félre tudják tenni forgatásokon a múltat és a jelenre koncentrálnak:)
És én még mindig imádom őket. Külön külön mindkettőjüknek rajongója leszek,és azért megmarad bennem a 'Tilena' páros:)
Összeillettek,mintha egymás részei lettek volna.
Egyszerűen nem tudom felfogni..
Mindegy,ők döntöttek így,ha így jobb nekik,legyen,csak remélhetőleg még sok közös filmjük lesz,bár ők művészek,talán tudják,hogy jobban járnak,ha filmestéren együtt maradnak.
Egyszer láttam egy interjút,abban is azt mondták,hogy otthon soha nem beszéltek a forgatásról meg a rendezésről,a forgatáson,pedig nem beszéltek a közös dolgaikról,szóval remélhetőleg most is félre tudják tenni forgatásokon a múltat és a jelenre koncentrálnak:)
És én még mindig imádom őket. Külön külön mindkettőjüknek rajongója leszek,és azért megmarad bennem a 'Tilena' páros:)
2015. január 30. 22:27
Nagyon sajnálom
Anyyira aranyosak voltak együtt :'( Johnny - Tim - Helena a legjobb hármas ha ők egy filmben vannak az rossz nem lehet :-)
2015. február 08. 12:57
|
|
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline
|
És erre a reakcióm: "isten halott, a szerelem nem létezik."
2015. február 25. 18:23
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
ISTENEM, NE!!!D,:
2015. augusztus 14. 15:59
Szép páros voltak. De ez egy szép emlék lesz, ami véget ért.
2015. augusztus 19. 13:18
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
ohh de nagyon sajnálom.. akkor ez azt is jelenti, hogy nem lesz több Johnny-Helena-Tim film?? neeee !! abba belehalnék
azok a kedvenceim <3
2016. február 01. 18:31
Neee :c
Annyira jó volt, hogy Helena fel-fel bukkant Tim filmjeiben...
Annyira jó volt, hogy Helena fel-fel bukkant Tim filmjeiben...
2016. július 08. 10:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ugyan én még csak most olvasom ezt a cikket,de én se nézném ki Burtonb,hogy negcsalná őt. Ehhez képpest 2016-ban,2 év múlva ismét játszhatta a vörös királnynőt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: