A Hollywood Life-nak adott interjújában árulta el, hogy úgy véli, többé már nem láthatjuk együtt a népszerű sorozat főszereplőit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Westwick szerint nem állnak újra össze a Gossip Girl sztárjai
2014. december 23. 15:03
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ó,ezt nagyon sajnálom.Nagyon jó sorozat volt pedig!
2014. december 23. 15:13
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Minden jónak vége szakad. Ez van.
2014. december 23. 15:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Kár,pedig jó lenne őket újra együtt látni
2014. december 23. 16:26
Szerintem jó volt, de ott kellett abbahagyni, ahol a készítők tették, így maradhatott tökéletes a sorozat
2014. december 23. 16:35
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Nagyon nagyon sajnálom, nem bántam volna, ha Chuck-Blair, és Serena-Dan házasságba egy kicsit betekinthettünk volna, vagy legalább Nate-tel megtudjuk, mi lesz, annyira egyedül hagyták a végére.
Valahogy azért még is a sorozat lezárása a hat évadhoz volt méltó, és talán az is igaz, hogy itt kellett befejezni. Azért sajnálom.
De meg kell hagyni, Chuck Bass az örök kedvenc marad! <3
Valahogy azért még is a sorozat lezárása a hat évadhoz volt méltó, és talán az is igaz, hogy itt kellett befejezni. Azért sajnálom.
De meg kell hagyni, Chuck Bass az örök kedvenc marad! <3
2014. december 23. 17:15
Bármennyire is imádták a rajongók -köztük én is- a sorozatot, sajnos be kell látni, hogy ez a korszak lezárult.
2014. december 23. 18:10
|
|
viki virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230295 offline
|
Nagyon sajnálom
2014. december 23. 18:20
De míg a többiek nem mondtak semmit hátha.. egy egy órás rész a jövőjükről nem lenne gond!
2014. december 23. 19:22
igaz csak nehany reszt lattam de az nagyon tetszett
2014. december 23. 19:57
Imádtam és most imádom a sorozatot,de nem szeretném,hogy új rész/évad lenne belőle. Tökéletesen zárult,időhúzás lenne újat készíteni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: