A testvérsorozattal betekintést nyerhetünk Hollywoodba is a zombiapokalipszis idején.
A teljes cikkhez kattints ide!
Los Angelesben fog játszódni a Walking Dead spinoffja
2014. december 23. 14:11
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Ennek örülök mert alapvetően baromi jó sorozat remélem sikerül megmutatni L.A gyönyörűségeit <3
2014. december 23. 14:18
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Már alig várom.
Viszont furcsa lesz Frank Dillane-t a Harry Potter után a TWD spin-offjában látni.
2014. december 23. 14:59
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Walking Deaaaad *-* az örök kedvenc :3
2014. december 23. 16:39
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Jujj nagyon várom, egyik kedvenc sorozatom :3
2014. december 23. 16:49
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
nagyon várom már
2014. december 23. 17:00
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nagyon várom már!
2014. december 23. 18:28
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
A VILÁG TÖBBI PONTJÁN. -.- Könyörgöm, akkor miért a Los angelesi helyzetről fog szólni a sztori? Nevetséges. Látszik, hogy amcsi sorozat. Más helysízn nem is létezik. Alapvetően nem tartottam jó ötletnek a spin offot, szerintem simán kivitelezhető lenne egy másik kontinensre eljutniuk a szereplőknek, pláne ha hosszútávra terveznek. -.- Nem értem.
2014. december 23. 19:05
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Elcseszett egy spin offnak tartom ezt. A társaságban semmi érdekes sincs kb első évados Rick banda, a helyszín se az a "világ többi pontja" amire a legtöbben kíváncsiak lennének. Nem is értem ezt az AMC hogy gondolta.
2014. december 23. 23:01
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
Nanemár... Miért nem Európa? Amerikából látunk eleget ezalatt a sorozat alatt, jó lenne a másik népességet is megmutatni. Tök érdekel lenne egy zombi Budapest mondjuk (akár egy rész ereéig is). Ez így nagyon tré lesz ha LA lesz a helyszín, főleg ha később Rick-ék is mennek LA-be :DDD vaaaaaagy az lesz majd a záróepizód hogy találkoznak
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 24. 11:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Látom, nem csak én hördültem fel, hogy miért pont megint USA-t kapunk, hiszen a TWD eddigi évadjai az ottani körülményeket mutatja be nekünk. Én is sokkal jobban értékeltem volna, hogyha a világ többi pontjáról (pl. Európa vagy Ázsia) kapnánk némi információt. Egyébként nem lenne egy rossz dolog a spin-off, hiszen számtalan sorozat esetében működött (gondolok itt a Stargate Atlantisra vagy éppen az NCIS:LA-re), de itt tényleg az a probléma, hogy Amerika másban képtelen gondolkodni. Mondjuk alapvetően mindig mindenben a saját országukat nyomatják, s nem látják a fától az erdőt. Sokkal színesebb, izgalmasabb és merőben másabb lehetett volna a sorozat, ha esetleg világszerte mutatja be a zombiapokalipszist. Sajnálom.
2014. december 25. 22:18
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
általában nem tetszenek az ilyen spin offok mert inkább csak még több bőrt akarnak lehúzni egy sorozatról.. és minden sikeresebb sorozatnk van spinoffja de ez engem is nagyon érdekelt már az eleje óta. ez érdekel majd
2014. december 26. 01:07
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Ennek most nagyon örülök!
Los Angeles szerintem remek helyszín, végülis nagy városként még csak Atlanta merült fel a sorozatban, ami azért eléggé messze helyezkedik el LA-től. Az, hogy az USA-n belül van a helyszínváltoztatás, és nem más kontinenst vettek célba, engem nem zavar. LA mindig is vonzott, és kíváncsi vagyok, hogy néz ki az apokalipszis után!
Nekem izgalmasabb, mintha más kontinensen játszódna. Csak kicsit fura lesz az eredeti gárda nélkül...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.