Starity

Nick Jonas megvédte magát Adam Lambert előtt

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 23. 14:05 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.23. 13:44)
Igazábol és még talán a melegeket elfogadnám mert legalább tudják mit akarnak nade a biszxuálisokDöntsék már el mit akarnak mert z így igazából nem normális emberi viselkedésAzokat az embereket akik meg melegek de nyiltan nőiesen öltözködnek vagy gesztikulálnak azokatmeg egy lapáttal adig bírnám ütni még mozog

Gratulálok az értelmes kommentedhez. clapping.gif Empátia? Ugyan. Szerinted egy biszexuális ember szándékosan [a te szavaiddal élve] "nem tudja eldönteni, hogy mit akar"? Legalább éreznéd a mondandód súlyát. Remélem, ezt a kommentet te sem gondoltad komolyan...

On: Szerintem Adam kiakadása teljesen jogos. Kit érdekel, hogy valaki melyik nemhez vonzódik? Ennek az egésznek a zenéről kéne szólnia...
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Glamster, AFCfan
2014. december 23. 14:20 #42
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.23. 13:44)
Igazábol és még talán a melegeket elfogadnám mert legalább tudják mit akarnak nade a biszxuálisokDöntsék már el mit akarnak mert z így igazából nem normális emberi viselkedésAzokat az embereket akik meg melegek de nyiltan nőiesen öltözködnek vagy gesztikulálnak azokatmeg egy lapáttal adig bírnám ütni még mozog

Hátöh... a bik nem csak azért azok, mert nem tudnák eldönteni, hogy melyik nem felé vonzódnak. Mind a két nemet vonzónak találják szexuálisan, és nincs ellene kifogásuk, hogy bármelyikkel párkapcsolatot létesítsenek. Ez nem feltétlen egy dilemma. Nem érted a bi fogalmát 100%-osan.
Ismered ezt a képet?: KÉP

A hozzászólásod második feléhez pedig no komment, tolerancia az 0.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Glamster, AFCfan
2014. december 23. 16:26 #43
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Csatolások: 0
Azonosító: 209583
Ncskcsk mért szerinted nem undorító az a fajta homoszexualitás amit némely ember csinál.Én nem itélem el egyáltalán a melegeket.Vannak olyanok akiken egyáltalán nem is lehet észrevenni mert teljesen kulturáltan fejezik ki magukat.Na de azok akik rózsaszin műf.sszal a picsáukban rohangálnak pucéran na azokat nem hiszem hogy tolerálnom kéne.
2014. december 23. 16:49 #44
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.23. 16:26)
Ncskcsk mért szerinted nem undorító az a fajta homoszexualitás amit némely ember csinál.Én nem itélem el egyáltalán a melegeket.Vannak olyanok akiken egyáltalán nem is lehet észrevenni mert teljesen kulturáltan fejezik ki magukat.Na de azok akik rózsaszin műf.sszal a picsáukban rohangálnak pucéran na azokat nem hiszem hogy tolerálnom kéne.

Én úgy vagyok vele, hogy miért érdekeljen, amikor nekem nem árt vele? Ha ő ettől érzi jól magát csinálja, nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb. És az ilyen inkább figyelemfelkeltés miatt van, mintsem azért, mert ő meleg. A melegek többsége nem éhezik a figyelemért, pont hogy azt szeretnék, hogy békén hagyják őket. Szóval abban az esetben inkább a jellemmel és mentalitással van probléma, nem a szexuális beállítottságával.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. december 23. 18:14 #45
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Egyetértek Adammel. Sajnos a reklám meg a sajtófogások olyan piszkos dolgokra kényszerítik az előadókat, amikre nem kéne. Egy jó hangnak, és jó zenének nem arról kellene szólni, hogy ki hova megy (bulizni), kivel jár, milyen botrányt kavar. Zene, az zene. Élvezni kéne és kész. Nem kell melléktermék. A gagyi zenét meg adják el olcsó trükkökkel.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2014. december 23. 18:30 #46
- törölt felhasználó -    
Nem értem, hogy Adamnak miért kellett fennakadnia Nick viselkedésén. Attól még, hogy valakiről megjelenik egy erotikus fotósorozat, botrányosan viselkedik vagy éppen a melegeket támogatja, akik az adott előadó zenéjére kíváncsiak, azok a botrányoktól függetlenül hallgathatják a zenéjét. Ráadásul a meleg rajongói valószínűleg örülnek a mostani fotósorozatainak és kijelentéseinek.
2014. december 23. 19:45 #47
- törölt felhasználó -    
nem ertem hogy mar megint hulye es teljesen ertelmetlen botranyokat kell csapni es teljesen feleslegesen mert az utolso mondat igy hangzottNick elárulta, hogy üzenetben megbeszélték a történteket és semmilyen harag nincs a két előadó között. nick elarulta hogy uzenetben megbeszeltek a tortenteket
e s semilyen harag nincs a ket eloa do kozott szoval en soha nem fogom megerteni miert kell mindig a szart kavarni
2014. december 23. 20:54 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.23. 16:26)

Idézlek: "Én nem itélem el egyáltalán a melegeket." "Na de azok akik rózsaszin műf.sszal a picsáukban rohangálnak pucéran na azokat nem hiszem hogy tolerálnom kéne." "mért szerinted nem undorító az a fajta homoszexualitás amit némely ember csinál."
Szóval te egyáltalán nem ítéled el a melegeket, ja, de, mégis, valamelyiküket igen, ha ezt meg azt csinálja. 110.gif Aha, értelek rolleyes.gif Különben is, neked nem teljesen mindegy?
2014. december 24. 00:32 #49
szuperszőlő
szuperszőlő
puta

Státusz♛K
Hozzászólás: 1295
Csatolások: 906
Azonosító: 179007
ÚRISTEN! Meg ne halljak! Most mi lesz? Olyan nagyon megrázó az hogy Adamnak 5 000 000 rajongója helyett csak 4 milla lesz és emiatt csak úgy kb a felét keresei meg a tavalyi keresetéhez képest hogy nyomban eret vágok.
2014. december 24. 10:03 #50
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

RockMe én csak azt mondtam hogy vannak olyan melegek akik teljesen normálisan viselkednek teljesen kulturált emberek.Na de azok akik csak figyelem felkeltésből csinálják az egészet azt sajnálom de még a TE kedvedért se fogom elfogadni.
2014. december 24. 12:51 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.24. 10:03)
RockMe én csak azt mondtam hogy vannak olyan melegek akik teljesen normálisan viselkednek teljesen kulturált emberek.Na de azok akik csak figyelem felkeltésből csinálják az egészet azt sajnálom de még a TE kedvedért se fogom elfogadni.

Hidd el, a legtöbb homoszexuális nem reklámozza magát. Ha kiszivárogna, az emberek megbélyegeznék... és látod, pont ez az. Adam is azért adott hangot a véleményének, mert megelégelte, hogy mindenki a magánéletével, és nem a zenéjével foglalkozik. Holott senkinek sincs köze hozzá, hogy valaki kibe szerelmes - akár nyilvánosan teszi, akár nem. Ha valaki felvállalja, hogy ő kit szeret (legyen fiú vagy lány), máris figyelemfelkeltésből teszi? Csak mert te ezt írtad, mintha neked nem lenne teljesen mindegy. Amúgy meg senki, köztünk én sem kényszerítettelek arra, hogy toleráld a melegeket. De legalább ne lennél arra ilyen hűdebüszke, hogy te bizony elítéled őket.
2014. december 24. 13:20 #52
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

RockMe hányszor mondjam még hogy nem itélem el őket? biggrin.gif
2014. december 24. 18:42 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.24. 13:20)
RockMe hányszor mondjam még hogy nem itélem el őket? biggrin.gif

Idézet (Gaálbogi)
"Na de azok akik rózsaszin műf.sszal a picsáukban rohangálnak pucéran na azokat nem hiszem hogy tolerálnom kéne." "mért szerinted nem undorító az a fajta homoszexualitás amit némely ember csinál."
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. december 25. 11:50 #54
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Szerintem azért Adamnak igaza van... és annak a kommentelőnek is, a sajtó valóban hajlamos emberekből majmot csinálni...
Persze Nicket is meg lehet érteni
2014. december 25. 15:14 #55
Loresza.
Loresza.
visszatérő vendég

StátuszEgy rozétól ázott szerelmes szó.
Hozzászólás: 160
Csatolások: 79
Azonosító: 237097
hát ez hülyesség! biggrin.gif
2014. december 25. 15:59 #56
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Hagyjátok gaálbogit... Azt se tudja miről beszél biggrin.gif
2014. december 25. 17:23 #57
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

drfan egyszerüen csak egyedien fogom fl a világot.Sorry,köszi,puszi biggrin.gif
2014. december 25. 17:46 #58
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Ez nem egyedi felfogás, magadat hazudtolod meg minden második kommenteddel, nem tudom észrevetted-e smileeee.gif nem ítéled el a melegeket, viszont lapáttal püfölnéd őket amíg meg nem halnak. Nem bírod a biszexuálisokat, mert azé mégiscsak döntsék már el mit akarnak, de nem tudod eldönteni mit gondolsz a homoszexuálisokról. De végül is igazad van, egyedi felfogás, más biztos nem gondolkozik így smileeee.gif számomra téma lezárva.
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. december 26. 12:15 #59
JustinBieber13
JustinBieber13
visszatérő vendég

Státuszmindöröké arianator *-*
Hozzászólás: 252
Csatolások: 12
Azonosító: 183351
adam lambert be kakil ha meg egy kolat kéne neki kibontani olyan pocs nem tud semmi kinyalt kula
2014. december 26. 20:14 #60
majtpetra
majtpetra
új tag

StátuszJó színészek azok, akik a jó és rossz szerepekben egyránt jól alakítanak
Hozzászólás: 57
Csatolások: 1
Azonosító: 227765
Ez az egész egy unalom, még csak végig sem olvasatm!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok