Nick Jonas megvédte magát Adam Lambert előtt
2014. december 22. 22:07
Kicsit belezavarodtam abba amit Nick mondott, ők meg a masszív heteroszexuális táboruk....
2014. december 22. 22:18
szerintem a meleg társadalom most már nem kér sem a homofób véleményekből sem a fene nagy védelmezőikből. csak normális nyugis életre vágynak.
ezzel szerintem mindent elmondtam amit akartam, de nyilván kellett az ötperc hírnév
ezzel szerintem mindent elmondtam amit akartam, de nyilván kellett az ötperc hírnév
2014. december 22. 23:16
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
Szerintem nicknek teljesen igaza van, és szép tőle hogy ilyen nyitott, és igazából stratégiailag is jó húzás, szóval nem értem miért kell rajta csámcsogni, mindenki jól járt, nick rajongótáborának az a része akit ez érint és nick is.talán adam az egyetlen aki ezzel úgymond'veszíthet' bár nem hiszem hogy az emberek nem tudnak egyszerre több előadót is szeretni.
plussz harry nem hiszem hogy direkt csinálta, mert ha tényleg meleg akkor a menedzsmentje (az ördögi Modest!) ezért biztos elfenekelte, ha pedig nem az, akkor meg nem csak a menedzsmentjével gyűlik meg a baja de még hallgathatja is magáról a kellemetlen pletykákat.
plussz harry nem hiszem hogy direkt csinálta, mert ha tényleg meleg akkor a menedzsmentje (az ördögi Modest!) ezért biztos elfenekelte, ha pedig nem az, akkor meg nem csak a menedzsmentjével gyűlik meg a baja de még hallgathatja is magáról a kellemetlen pletykákat.
2014. december 22. 23:17
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Szerintem meg tök mindegy, ki mennyire próbálja magát bevágni egy adott közösségnél. Ha eddig nem volt szimpi, attól se lesz az a számomra, hiába nyalizik az én általam kedvelt csoportnak.
2014. december 23. 09:34
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez teljesen hülyeség!
2014. december 23. 09:44
Nem nagyon értettem miről volt szó .... Pfff mindegy :///
2014. december 23. 10:33
nem nagyon értem mi ez a baromság de nem érdekel annyira h még 1szer elolvassam
2014. december 23. 10:41
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nicket annyira de annyira nem szeretem már...
2014. december 23. 11:11
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Na jó, ebbe most nagyon belezavarodtam. Imádom Adamet, de most nem igazán értem, hogy mire kell ezt a posztot vélni. Annyian harcolnak azért, hogy a heteroszexuális előadók, vagy egyszerűen csak normális emberek nyissanak a más nemi beállítottságúak felé, főleg, hogy ne ítélkezzenek, erre most jön egy poszttal, amiben az áll, hogy nem tetszik neki, hogy a hetero celebek rajongói táborában melegek vagy biszexuálisak is vannak? Igazából nem szeretem Nick-et (sőt), de ebben most valahogy (nem mondom, hogy igaza van, mert például vannak számomra elég ferdének ható gondolatok is benne) jó meglátása van. Ha nem elfogadóak az a baj, ha pedig teljességgel nyitnak, akkor meg abban találnak kivetnivalót? Az embereknek tényleg nem azt kellene nézniük, hogy most éppen a nőkhöz vagy férfiakhoz vonzódnak-e, hanem azt, hogy milyenek ők, az énjük, a személyiségük. Annyira zavar, hogy itt már semmi sem szól a zenéről és az igazi értékekről, csak arról, hogy 'téged úgysem foglak sosem szeretni, mert meleg vagy'. Ugyan már! Másrészről pedig van az a határ, amit nem kell átlépni, amikor azt mondjuk, mi elfogadóak vagyunk. Nem kell sajnálni, vagy szánakozni a homokos embereken, mert azzal többet ártunk, mint segítünk. Szerintem senkinek sem esne jól, ha mások egyféle 'betegségként' vagy 'hátrányként' fognák fel azt a dolgok, amivel ő együtt él, ami az ő egy része. Most azt kell mondanom, egyikőjüknek sincs teljesen igaza, mindkét véleményben vannak kivetnivaló momentumok, amik számomra nem igazán állnak helyt. Minden esetre, az lenne az ideális, ha mindenki az igazi belső értékeket és csodákat keresné, nem a 'felületeseket'.
2014. december 23. 12:50
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Furi ez a kép Nickről...
2014. december 23. 13:05
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
na jó emberek nekem ez magas! Miért indult el ez a téma és miért keverték bele Harryt?(na jó ezt értem, TALÁN) És a posztot nem tudom hova tenni 3szor olvastam el valaki világoszítson fel mert én ez nem értem minnél többször olvasom annál inkább nem értem!
2014. december 23. 13:15
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Idézet (Becka73 @ 2014.12.23. 13:05)
na jó emberek nekem ez magas! Miért indult el ez a téma és miért keverték bele Harryt?(na jó ezt értem, TALÁN) És a posztot nem tudom hova tenni 3szor olvastam el valaki világoszítson fel mert én ez nem értem minnél többször olvasom annál inkább nem értem!
1. Adam megkérdőjelezte, hogy az előadóknál a homoszexuális rajongók felé való nyitás igaz e vagy csak marketing fogás.
2. Nick visszaírt, hogy a Jonasnak mindig is voltak elvileg homo fanjai, szóval ő igaznak mondta a sajátját, és hogy ezt ő egy jó dolognak tartja, bárkiről legyen is szó, nem azt kéne nézni, hogy milyen szándék vezérli az illetőt.
3. E mellé meg berakták hatásvadász kiegészítésként Harryt, akiről nemrég elkezdték pletykálni, hogy lehet hogy bi, és megkérdőjelezte a cikkíró ezáltal, hogy ennek van e alapja, vagy ez is csak egy médiafelhajtás.
Az egész cikk lényege, hogy Adam belefáradt, hogy az egész média és a sztárvilág nagy része nyalizik a melegeknek csak azért, hogy az emberek szimpátiáját elnyerjék. Csak kicsit túl sok minden lett beleszuszakolva az egész cikkbe. És nincs semmiféle vita, ahogy írta is a cikk, ezt elrendezte egymás között Nick és Adam normális keretek között.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. december 23. 13:25
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Az embereknek tényleg nem azt kellene nézniük, hogy most éppen a nőkhöz vagy férfiakhoz vonzódnak-e, hanem azt, hogy milyenek ők, az énjük, a személyiségük. Annyira zavar, hogy itt már semmi sem szól a zenéről és az igazi értékekről, csak arról, hogy 'téged úgysem foglak sosem szeretni, mert meleg vagy'. Ugyan már! Másrészről pedig van az a határ, amit nem kell átlépni, amikor azt mondjuk, mi elfogadóak vagyunk. Nem kell sajnálni, vagy szánakozni a homokos embereken, mert azzal többet ártunk, mint segítünk. Szerintem senkinek sem esne jól, ha mások egyféle 'betegségként' vagy 'hátrányként' fognák fel azt a dolgok, amivel ő együtt él, ami az ő egy része. Most azt kell mondanom, egyikőjüknek sincs teljesen igaza, mindkét véleményben vannak kivetnivaló momentumok, amik számomra nem igazán állnak helyt. Minden esetre, az lenne az ideális, ha mindenki az igazi belső értékeket és csodákat keresné, nem a 'felületeseket'.(TianaBlack-től idéztem! Én is ugyan ezt érzem tiana! A számból vetted ki a szavakat!)
2014. december 23. 13:44
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Igazábol és még talán a melegeket elfogadnám mert legalább tudják mit akarnak nade a biszxuálisokDöntsék már el mit akarnak mert z így igazából nem normális emberi viselkedésAzokat az embereket akik meg melegek de nyiltan nőiesen öltözködnek vagy gesztikulálnak azokatmeg egy lapáttal adig bírnám ütni még mozog
2014. december 23. 13:52
Igen..itt megint előjön az hogy, nem az adott előadó szexuális beállítottsága kéne, hogy a középpontban legyen, hanem sokkal inkább a munkássága, a zenei teljesítménye. Örülök, hogy végül tisztázta Adam és Nick a dolgokat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.