Starity

Nick Jonas megvédte magát Adam Lambert előtt

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 22. 22:07 #21
- törölt felhasználó -    
Kicsit belezavarodtam abba amit Nick mondott, ők meg a masszív heteroszexuális táboruk....
2014. december 22. 22:18 #22
- törölt felhasználó -    
szerintem a meleg társadalom most már nem kér sem a homofób véleményekből sem a fene nagy védelmezőikből. csak normális nyugis életre vágynak.
ezzel szerintem mindent elmondtam amit akartam, de nyilván kellett az ötperc hírnév biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, JBT1, Glamster
2014. december 22. 23:16 #23
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 459
Csatolások: 0
Azonosító: 230669
Szerintem nicknek teljesen igaza van, és szép tőle hogy ilyen nyitott, és igazából stratégiailag is jó húzás, szóval nem értem miért kell rajta csámcsogni, mindenki jól járt, nick rajongótáborának az a része akit ez érint és nick is.talán adam az egyetlen aki ezzel úgymond'veszíthet' bár nem hiszem hogy az emberek nem tudnak egyszerre több előadót is szeretni.
plussz harry nem hiszem hogy direkt csinálta, mert ha tényleg meleg akkor a menedzsmentje (az ördögi Modest!) ezért biztos elfenekelte, ha pedig nem az, akkor meg nem csak a menedzsmentjével gyűlik meg a baja de még hallgathatja is magáról a kellemetlen pletykákat.
2014. december 22. 23:17 #24
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Szerintem meg tök mindegy, ki mennyire próbálja magát bevágni egy adott közösségnél. Ha eddig nem volt szimpi, attól se lesz az a számomra, hiába nyalizik az én általam kedvelt csoportnak.
2014. december 23. 08:38 #25
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
Nem teljesen mindegy ? A közönség akkor is közönség, ha meleg, hetero, biszex, arab, fekete vagy fehér. Mindegyik a közönség masszív láncdarabja
2014. december 23. 09:34 #26
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Ez teljesen hülyeség!
2014. december 23. 09:44 #27
- törölt felhasználó -    
Nem nagyon értettem miről volt szó .... Pfff mindegy :///
2014. december 23. 10:33 #28
- törölt felhasználó -    
nem nagyon értem mi ez a baromság de nem érdekel annyira h még 1szer elolvassam
2014. december 23. 10:34 #29
- törölt felhasználó -    
ez a kép Nickről nagyon undi. tongue.gif
2014. december 23. 10:41 #30
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Nicket annyira de annyira nem szeretem már...
2014. december 23. 11:11 #31
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Na jó, ebbe most nagyon belezavarodtam. Imádom Adamet, de most nem igazán értem, hogy mire kell ezt a posztot vélni. Annyian harcolnak azért, hogy a heteroszexuális előadók, vagy egyszerűen csak normális emberek nyissanak a más nemi beállítottságúak felé, főleg, hogy ne ítélkezzenek, erre most jön egy poszttal, amiben az áll, hogy nem tetszik neki, hogy a hetero celebek rajongói táborában melegek vagy biszexuálisak is vannak? Igazából nem szeretem Nick-et (sőt), de ebben most valahogy (nem mondom, hogy igaza van, mert például vannak számomra elég ferdének ható gondolatok is benne) jó meglátása van. Ha nem elfogadóak az a baj, ha pedig teljességgel nyitnak, akkor meg abban találnak kivetnivalót? Az embereknek tényleg nem azt kellene nézniük, hogy most éppen a nőkhöz vagy férfiakhoz vonzódnak-e, hanem azt, hogy milyenek ők, az énjük, a személyiségük. Annyira zavar, hogy itt már semmi sem szól a zenéről és az igazi értékekről, csak arról, hogy 'téged úgysem foglak sosem szeretni, mert meleg vagy'. Ugyan már! Másrészről pedig van az a határ, amit nem kell átlépni, amikor azt mondjuk, mi elfogadóak vagyunk. Nem kell sajnálni, vagy szánakozni a homokos embereken, mert azzal többet ártunk, mint segítünk. Szerintem senkinek sem esne jól, ha mások egyféle 'betegségként' vagy 'hátrányként' fognák fel azt a dolgok, amivel ő együtt él, ami az ő egy része. Most azt kell mondanom, egyikőjüknek sincs teljesen igaza, mindkét véleményben vannak kivetnivaló momentumok, amik számomra nem igazán állnak helyt. Minden esetre, az lenne az ideális, ha mindenki az igazi belső értékeket és csodákat keresné, nem a 'felületeseket'.
2014. december 23. 12:27 #32
rokaróni
rokaróni

StátuszTeen Wolf fan
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 539
Csatolások: 34
Azonosító: 172443
Nick Jonas fényévekkel erősebb mint Adam Lambert.És helyesebb is. heart.gif
2014. december 23. 12:50 #33
starity fun
starity fun
új tag

Státuszit's good to know that somebody cares
Hozzászólás: 81
Azonosító: 229405
Furi ez a kép Nickről...
2014. december 23. 13:05 #34
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (rokaróni @ 2014.12.23. 12:27)
Nick Jonas fényévekkel erősebb mint Adam Lambert.És helyesebb is. heart.gif

Kiváló érvek rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Glamster
2014. december 23. 13:05 #35
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
na jó emberek nekem ez magas! Miért indult el ez a téma és miért keverték bele Harryt?(na jó ezt értem, TALÁN) És a posztot nem tudom hova tenni 3szor olvastam el valaki világoszítson fel mert én ez nem értem minnél többször olvasom annál inkább nem értem!
2014. december 23. 13:11 #36
- törölt felhasználó -    
Naa ... ♥ Imádom Nicket!!! Adamat gyűűlölöm
2014. december 23. 13:15 #37
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Idézet (Becka73 @ 2014.12.23. 13:05)
na jó emberek nekem ez magas! Miért indult el ez a téma és miért keverték bele Harryt?(na jó ezt értem, TALÁN) És a posztot nem tudom hova tenni 3szor olvastam el valaki világoszítson fel mert én ez nem értem minnél többször olvasom annál inkább nem értem!

1. Adam megkérdőjelezte, hogy az előadóknál a homoszexuális rajongók felé való nyitás igaz e vagy csak marketing fogás.
2. Nick visszaírt, hogy a Jonasnak mindig is voltak elvileg homo fanjai, szóval ő igaznak mondta a sajátját, és hogy ezt ő egy jó dolognak tartja, bárkiről legyen is szó, nem azt kéne nézni, hogy milyen szándék vezérli az illetőt.
3. E mellé meg berakták hatásvadász kiegészítésként Harryt, akiről nemrég elkezdték pletykálni, hogy lehet hogy bi, és megkérdőjelezte a cikkíró ezáltal, hogy ennek van e alapja, vagy ez is csak egy médiafelhajtás.

Az egész cikk lényege, hogy Adam belefáradt, hogy az egész média és a sztárvilág nagy része nyalizik a melegeknek csak azért, hogy az emberek szimpátiáját elnyerjék. Csak kicsit túl sok minden lett beleszuszakolva az egész cikkbe. És nincs semmiféle vita, ahogy írta is a cikk, ezt elrendezte egymás között Nick és Adam normális keretek között.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2014. december 23. 13:25 #38
evcsii0
evcsii0
visszatérő vendég

StátuszA hátad mögé lopakodok.. aztán megfordtalak..... es megcsókollak.. szeretlek! <3
Hozzászólás: 188
Csatolások: 1
Azonosító: 227280
Az embereknek tényleg nem azt kellene nézniük, hogy most éppen a nőkhöz vagy férfiakhoz vonzódnak-e, hanem azt, hogy milyenek ők, az énjük, a személyiségük. Annyira zavar, hogy itt már semmi sem szól a zenéről és az igazi értékekről, csak arról, hogy 'téged úgysem foglak sosem szeretni, mert meleg vagy'. Ugyan már! Másrészről pedig van az a határ, amit nem kell átlépni, amikor azt mondjuk, mi elfogadóak vagyunk. Nem kell sajnálni, vagy szánakozni a homokos embereken, mert azzal többet ártunk, mint segítünk. Szerintem senkinek sem esne jól, ha mások egyféle 'betegségként' vagy 'hátrányként' fognák fel azt a dolgok, amivel ő együtt él, ami az ő egy része. Most azt kell mondanom, egyikőjüknek sincs teljesen igaza, mindkét véleményben vannak kivetnivaló momentumok, amik számomra nem igazán állnak helyt. Minden esetre, az lenne az ideális, ha mindenki az igazi belső értékeket és csodákat keresné, nem a 'felületeseket'.(TianaBlack-től idéztem! Én is ugyan ezt érzem tiana! A számból vetted ki a szavakat!)
2014. december 23. 13:44 #39
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
Igazábol és még talán a melegeket elfogadnám mert legalább tudják mit akarnak nade a biszxuálisokDöntsék már el mit akarnak mert z így igazából nem normális emberi viselkedésAzokat az embereket akik meg melegek de nyiltan nőiesen öltözködnek vagy gesztikulálnak azokatmeg egy lapáttal adig bírnám ütni még mozog
2014. december 23. 13:52 #40
- törölt felhasználó -    
Igen..itt megint előjön az hogy, nem az adott előadó szexuális beállítottsága kéne, hogy a középpontban legyen, hanem sokkal inkább a munkássága, a zenei teljesítménye. Örülök, hogy végül tisztázta Adam és Nick a dolgokat.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok