Starity

Nightwish: március végén jelenik meg az új album

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 22. 20:14 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Márciusban jelenik meg a szimfonikus-metal nagyjainak a nyolcadik albuma, melynek kapcsán nemrég már a kislemezre is fény derült.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. december 22. 20:19 #2
- törölt felhasználó -    
Március 12-én van a szülinapom, szóval pont lecsúsztam :/
Viszont nagyon várom, olyasmi lehet az új album mint a Once, csak Floor Jansennel smileeee.gif
2014. december 22. 20:24 #3
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
De jóó smileeee.gif naon vároom *-* ♥
2014. december 22. 20:44 #4
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Ez az album még a legrosszabb rémálomban sem lehet egy Once Floorítával.Ennek a kisebb-nagyobb okai pedig a következők:Tuomi barátunk már réges rég lecsúszott arról,hogy ezt a zenekart "újjá alakcsítsa",márpedig azért sem,mert az Once egy mérföldkövet jelentett a zenekar történelmében és Traja profizmusa sem pótolható vagy visszaállítható ebben az együttesben. Floor sosem fogja tudni hozni azt a színvonalat amit Tarja nyújtott a zenekar számára - lehet ettől még jó énekesnő,csak épp mindig kifog lógni az együttes soraiból és most nem épp a száznyolcvan egy néhány centijére gondolok.Nem mondom,hogy nem lesz jó album a mostani,mert még nem hallom addig nem ítélezhetek,viszont azt tudom,hogy kár a Tarjás időszakot belekeverni,mert az sajnos elmúlt,de felülmúlni még Floor sem fogja tudni,mert azért lássuk be hozzá képest Tarja egy legenda,sőt még annál is több.És tegyük hozzá,hogy hiába megfelelő singer Beast Jansen (és hiába bírja szerencsétlen az operát)ha egyszer az egész jelleme és a stílusa nem a Wishbe való,a ReVamp az ő igazi énje és nem kellett volna neki erőltetni ezt a Nightwishes dolgot hiába is álmodotott róla - mert tutira nem ő azt egyetlen,aki erről álmodott - de ha valakinek nem elég a nagyképűség és a hírnév.....És szerintem Nettie-t sem kéne szekálni,mert ő is csodálatosat alkotott a zenekarban,csak sajnos ezt rövid ideig élvezhettük....
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. december 22. 20:45 #5
Hachiii
Hachiii
visszatérő vendég

StátuszQui prior est tempore, potior est iure.
Hozzászólás: 330
Csatolások: 0
Azonosító: 171199
Nekem kétes érzéseim vannak Floorral kapcsolatban, nem bántam volna még jó pár korongot Anettel, de sajnos ez van. Remélem Tuomas ismét zseniálisat alkot és tökéletes dalokat ír Floor hangjához. Kíváncsi leszek! smileeee.gif
2014. december 22. 22:15 #6
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Én abszolúte bízom mind Floor hangjában, mind Tuomi művészi képességeiben tongue.gif Floor a Showtime, Storytime azért tűnhet hmm.. kevésbé jónak, mert nem az ő hangjára lettek írva a dalok. Mindhárom énekesnő megbirkózna azért a másik kettő hangjára írt számokkal... Anettet is mekkora felháborodás fogadta, és nekem ne mondja senki, hogy a DPP vagy az Imaginaerum rossz. Mert jó biggrin.gif Csak persze más, de az együttes folyamatosan változik. Ha az Imaginaerummal végleg elhagyták a DPP sötétségét, Floorral egy igazi zúzós dolgot tudnának összerakni.
Jól néz ki a borítója és NAGYON várom már a lemezt!
2014. december 22. 22:59 #7
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Idézet (Pocok2001 @ 2014.12.22. 22:15)
Én abszolúte bízom mind Floor hangjában, mind Tuomi művészi képességeiben tongue.gif Floor a Showtime, Storytime azért tűnhet hmm.. kevésbé jónak, mert nem az ő hangjára lettek írva a dalok. Mindhárom énekesnő megbirkózna azért a másik kettő hangjára írt számokkal... Anettet is mekkora felháborodás fogadta, és nekem ne mondja senki, hogy a DPP vagy az Imaginaerum rossz. Mert jó biggrin.gif Csak persze más, de az együttes folyamatosan változik. Ha az Imaginaerummal végleg elhagyták a DPP sötétségét, Floorral egy igazi zúzós dolgot tudnának összerakni. 
Jól néz ki a borítója és NAGYON várom már a lemezt!

Azért azt nem mondanám, hogy mondjuk Nettie, a mezzoszoprán hangfekvésével meg tudna birkózni Flojítá drámai szoprán hangjával. Egy ReVamp - Precibussal.
Meg ha itt megnézed, -bár ez a dal eredetileg nem Tarjának lett írva- Jánszen nagyon erőlködik a végén, ahol a háromvonalas e hang hallható.
Egyszerűen annyi, hogy mind más dalban jók, és nem szabad feszegetni a különböző hangfekvések határait. smileeee.gif
Amúgy mindhárom lédi éneklési stílusát imádom, az Imaginaerum pedig fantasztikus. Maximum szimpátia alapján tudnék dönteni, azt meg nem akarom.
Kissé elfogult vagyok az új anyaggal kapcsolatban, de olykor várom is egyben. Floor hangja meg állat, kíváncsi vagyok, mit hoznak össze.
Szerintem is jó a borító. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2014. december 23. 09:47 #8
- törölt felhasználó -    
Alig várom smileeee.gif) A barátnőm nagyon örűlni fog smileeee.gif
2014. december 23. 09:58 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.12.22. 20:44)
Nettie-t sem kéne szekálni,mert ő is csodálatosat alkotott a zenekarban,csak sajnos ezt rövid ideig élvezhettük....

Ja csak mikor ő énekelt át kellett volna nevezni a zenekart mert minden volt csak nem Nightwish biggrin.gif bízom benne, hogy valami kis színvonalat tudnak még hozni Floorral wink.gif Én mondjuk abszolute tartom, hogy Tarja az igazi, de azt is, hogy bárki csak ne nettike. (szeretem azokat a dalokat is amiket vele készítettek, csak az nem Nightwish)

Bocs csak már nagyon unom, hogy mindenki azt hiszi aki "nagy fan", hogy nettike a világ közepe ezért Floor nevét derogáló értelmesen akár leírni is. Mondjuk nekem nem baj, nem számít, én hál'istennek megelégszem azzal is, hogy Floort hallhatom majd nyáron élőben biggrin.gif
2014. december 23. 12:17 #10
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Idézet (zombeeStar @ 2014.12.23. 09:58)
Ja csak mikor ő énekelt át kellett volna nevezni a zenekart mert minden volt csak nem Nightwish biggrin.gif bízom benne, hogy valami kis színvonalat tudnak még hozni Floorral wink.gif Én mondjuk abszolute tartom, hogy Tarja az igazi, de azt is, hogy bárki csak ne nettike. (szeretem azokat a dalokat is amiket vele készítettek, csak az nem Nightwish)
Bocs csak már nagyon unom, hogy mindenki azt hiszi aki "nagy fan", hogy nettike a világ közepe ezért Floor nevét derogáló értelmesen akár leírni is. Mondjuk nekem nem baj, nem számít, én hál'istennek megelégszem azzal is, hogy Floort hallhatom majd nyáron élőben biggrin.gif

Miért ne lett volna Nightwish? smileeee.gif
Nightwishnak hívták magukat, felvállalták a számokat, amiket készítettek, albumokat adtak ki, interjúkat, fényképeket készítettek, plusz még egy filmet is...
Attól, hogy a zenéjük - sőt a zenéjük nem is - attól, hogy az énekesük hangja más (de nem rossz, sőt!), egészen biztosan ugyanaz az együttes játszik, ugyanolyan hozzáállással és lelkesedéssel. [Amúgy ki nem írja le rendesen az emberek nevét? wink.gif
Idézet
nettike
]
Persze a Once és a DPP teljesen más yapp, de most komolyan azt várjuk el, hogy ugyanolyan legyen? Igen oparametálból erőteljesen átmentek szimfonikusba, de ettől még nagyon jók, Tuomi változatlanul fantasztikus számokat szerez, Marconak változatlanul jó hangja van, a tagok változatlanul zseniálisan zenélnek... Nem értem, már ki is tették/lépett, miért nem lehet leszállni Anette-ről? Amikor az együttesben volt abszolút megérdemelte a "Nightwish énekesnője" címet, hiszen nagyon jó hangja van, de mivel úgyis csak magamat ismétlem, ezért kb. ennyit mondanék..
Nem mintha bármi bajom lenne Floorral, de Anette is nagyon jó volt wink.gif
2014. december 23. 12:25 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocok2001 @ 2014.12.23. 12:17)
Miért ne lett volna Nightwish? smileeee.gif
[Amúgy ki nem írja le rendesen az emberek nevét? wink.gif  ]

nem véletlenül írtam úgy ahogyan írtam wink.gif bár szerintem teljesen ugyan arról beszélünk azért kötözködj csak mert az érett és felnőttes biggrin.gif Ha szeretnéd és képes vagy nem kutyaként kezelni akkor nyugodtan írjál privátot mert szívesen beszélgetek a Nightwishról az ilyen buzgó kis fanokkal wink.gif
2014. december 23. 12:34 #12
- törölt felhasználó -    
Nem kívántam hozzászólni a cikkhez, de a kommenteket olvasva mégis rákényszerültem. Számomra az Imaginaerum katasztrofálisan rossz, a legkevésbé emészthető NW album, az AFF-től a DPP-ig bezáróan van egy bizonyos keret, az Imaginerium viszont teljes egészében szakít ezzel, a tartalom és hangzásvilág merőben eltér minden megszokottól - negatív értelemben kilóg a sorból. Ha már LEGjobb albumot kell említeni akkor az határozottan a Century Child és utána az Oceanborn.

ui. Az új lemez címétől röhögőgörcsöt kapok, gondolom nem Tuomas és a "mezei vándorénekesnők" kapcsolatára utal. tongue.gif
2014. december 23. 12:43 #13
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Idézet (zombeeStar @ 2014.12.23. 12:25)
nem véletlenül írtam úgy ahogyan írtam wink.gif bár szerintem teljesen ugyan arról beszélünk azért kötözködj csak mert az érett és felnőttes biggrin.gif Ha szeretnéd és képes vagy nem kutyaként kezelni akkor nyugodtan írjál privátot mert szívesen beszélgetek a Nightwishról az ilyen buzgó kis fanokkal wink.gif

Szerintem én teljesen korrekt hangnemben válaszoltam, szóval nem egészen értelek... egyáltalán nem kötözködésnek volt szánva.
A "buzgó kis fan" sértés(?) pedig végképp furcsa számomra, ezzel azt érted, hogy túlságosan szeretem az együttest(??) vagy az a baj, hogy minden énekesnő hangja tetszik(???)
2014. december 23. 12:58 #14
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
sok sikert hozzá
2014. december 23. 20:23 #15
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Abban van igazság,hogy az Imaginaerum enyhén szólva eltér az eddigi NW-albumoktól,de azért hallgatható.Ha kedvenc albumot kéne kiemelni,akkor nálam mindig is a Wishmaster lesz a befutó és az Once...meg persze az összes többi ami Tarjás biggrin.gif Anette hangja engem is irritált az elején, de később megszerettem és elfogadtam.Floorral semmi bajom,de akkor sem illik a NW-be és kész.Az új lemezt elnézve macikkal meg stb-vel a borítón kb felér egy Imaginaerum folytatással....Nem mondom,hogy nem lehetnek rajta ütős dalok,de számomra már rég elveszett az a bizonyos Nightwish-hatás....Mondjuk azért azzal is egyetértek,hogy Floorítá akármit is énekel a NW-ben,az úgy sz*r ahogy van,MERT mondjuk amikor az AF-ben énekelte a She Is My Sint,akkor kornyikált, mint a vadállat és rohadtul rossz volt,most meg elordibálja,mint az apukám nemondjam micsodája és ezt hadd ne ragozzam tovább.Sosem mondtam,hogy rossz énekesnő,mert nem az,csak egyszerűen nem illik bele,ebbe az együttesbe és ennyi!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. december 23. 23:30 #16
Gabe
Gabe
új tag

Státusz"And I'm in the crowd but I'm all alone"
Hozzászólás: 18
Azonosító: 237502
Imádom őket! Remélem így "megcsonkulva" is remekül fognak teljesíteni! :]
2014. december 27. 20:54 #17
DaffyD
DaffyD
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 199
Azonosító: 143199
Komolytalan. Én 2005 óta nem tudom ezt az együttest komolyan venni. Meg ezek a se füle se farka címek. Itt pl. mintha hiányozna egy "of" a jelzős szerkezetből. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kai Hahto Kai Hahto 7921.