Nagysikerű partin mutatták be hazánk egyik legnépszerűbb streetwear márkájának legújabb kollekcióját. A Macskafogó Editiont a nemzetközi hírnévnek örvendő kultuszfilm karakterei ihlették, akik ezúttal vagány ruhadarabokról köszönnek vissza. Az exkluzív bemutatón Ternovszky Béla, az eredeti animációs film rendezője is részt vett, a hajnalig tartó bulin pedig olyan sztárok szórakoztak együtt, mint Fluor Tomi, Iszak Eszti, Ada és a Compact Disco tagjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív partin mutatkozott be a Macskafogó ruhakollekció
2014. december 22. 14:56
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon jó lehetett!
Eszti♥
Eszti♥
2014. december 22. 15:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Szégyenletes, hogy Safranek mintájú nincs... ő a leghatalmasabb figura az egész Macskafogóban.
2014. december 23. 12:36
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
Safranek és Mr.Tájföl beszélgetése:- mi történt magával Safranek?
-Megvágtam magam a borotvával uram.
-És a keze?
-Abban volt a borotva uram.
-Megvágtam magam a borotvával uram.
-És a keze?
-Abban volt a borotva uram.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. december 23. 13:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Cookie nem is vöröshajú, hanem szőke! Biztos Billy embernagyságú papírhasonmása tévesztette meg a cikkírót.
Safranek tényleg a legjobb szereplő, egy őt ábrázoló ruhadarabot még én is felvennék! :'D
Safranek tényleg a legjobb szereplő, egy őt ábrázoló ruhadarabot még én is felvennék! :'D
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. december 25. 14:00
|
ThreeBirdsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 232169 offline
|
Annyira eredeti, hogy az aboriginal kivonulása előtt már forgalmazott macskafogós cuccokat.
2014. december 26. 00:36
Szerintem meg a felső képen Eszti... hogy is mondjam... odabújnék hozzá
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.