Nagysikerű partin mutatták be hazánk egyik legnépszerűbb streetwear márkájának legújabb kollekcióját. A Macskafogó Editiont a nemzetközi hírnévnek örvendő kultuszfilm karakterei ihlették, akik ezúttal vagány ruhadarabokról köszönnek vissza. Az exkluzív bemutatón Ternovszky Béla, az eredeti animációs film rendezője is részt vett, a hajnalig tartó bulin pedig olyan sztárok szórakoztak együtt, mint Fluor Tomi, Iszak Eszti, Ada és a Compact Disco tagjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Exkluzív partin mutatkozott be a Macskafogó ruhakollekció
2014. december 22. 14:56
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon jó lehetett!
Eszti♥
Eszti♥
2014. december 22. 15:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Szégyenletes, hogy Safranek mintájú nincs... ő a leghatalmasabb figura az egész Macskafogóban.
2014. december 23. 12:36
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
Safranek és Mr.Tájföl beszélgetése:- mi történt magával Safranek?
-Megvágtam magam a borotvával uram.
-És a keze?
-Abban volt a borotva uram.
-Megvágtam magam a borotvával uram.
-És a keze?
-Abban volt a borotva uram.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. december 23. 13:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Cookie nem is vöröshajú, hanem szőke! Biztos Billy embernagyságú papírhasonmása tévesztette meg a cikkírót.
Safranek tényleg a legjobb szereplő, egy őt ábrázoló ruhadarabot még én is felvennék! :'D
Safranek tényleg a legjobb szereplő, egy őt ábrázoló ruhadarabot még én is felvennék! :'D
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. december 25. 14:00
|
ThreeBirdsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 232169 offline
|
Annyira eredeti, hogy az aboriginal kivonulása előtt már forgalmazott macskafogós cuccokat.
2014. december 26. 00:36
Szerintem meg a felső képen Eszti... hogy is mondjam... odabújnék hozzá
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.