Sikeres évet zárt Leiner Laura
2015. január 04. 16:01
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Mondjon akárki akármit én az összes könyvét imádom. Vagyis majnem, mert az Akkor szakítsunk-ot még nem olvastam. De az SZJG-k, a Bábel és a Késtél valami eszméletlenül jó *-* A Késtélt jelenleg olvasom, de egyszerűen alig bírom letenni
Szóval szeretem Laurát és a könyveit
2015. január 06. 16:52
|
monika101001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 238649 offline
|
Gratulálok Laurának! Ő az egyik legtehetségesebb írónő.
2015. január 06. 18:33
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nagyon szereteeem<3
2015. január 07. 17:12
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Eddig a Bábelt olvastam Laurától most az Akkor szakítsunk-ot olvasom (Mindegyik nagyon tetszik). A Késtél is ott van a könyvespolcon várja hogy elolvassam. Szeretném a SZJG-t is elolvasni egyszer eddig csak pozitív dolgot tudok mondani. Olvasás közben sokszor hangosan nevetek fel egy-egy viccesen alakult fordulatnál. Szerintem nem sablonos történeteket ír mindegyikben van valami egyedi és váratlan ami pont nem gondol az olvasó. Hajrá Laura! ♥
2015. január 07. 17:17
Jaj nagyon szeretem!<3 Most tartok az SzJG 7. részénél és annyira jó! Kiolvastam az Akkor Szakítsunk-ot az is tetszett és a Bábelbe pedig csak beleolvastam a könyvesboltban:D a Késtélt nem tudom,hogy ki fogom-e olvasni mert van egy elképzelt listám miket akarok még elolvasni...mindegy a LÉNYEG HOGY IMÁÁÁDOM!!!!!
2015. január 08. 10:29
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Nem tudom, nekem nem jönnek be annyira a könyvei. Annyira nem tetszik az írás stílusa, de könyörgöm, ne támadjatok le ezért, hogy "Úr isten, hiszen Leiner Laura a legjobb!!". Nekem ez a véleményem róla, és pont. Inkább maradok Maros Editnél.
2015. január 10. 19:41
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Gratula Laurának
Jonathan Davis <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: