Starity

Sikeres évet zárt Leiner Laura

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 23. 22:02 #41
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 490
Csatolások: 0
Azonosító: 186626
Nagyon gratulálok, velem ő szerettette meg az olvasást smileeee.gif
2014. december 23. 22:12 #42
AvrilandTaylor
AvrilandTaylor
új tag

Státusz"Éld az életed! Hallgass zenét jó hangosan, legyél 'őrült' ..!
Hozzászólás: 61
Azonosító: 225459
Imádom Laurát!! Ő mutatta meg nekem,h miért érdemes olvasni! Csak így tovább...Várom a Bexi-sorozat következő részét!biggrin.gif
2014. december 24. 12:47 #43
Eszti Lovato
Eszti Lovato
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 233004
További sok sikert Laura!
Ui:Karácsonyra a Késtélt kapom!De várom már az estét! smileeee.gif
2014. december 24. 14:55 #44
Mrs.Mikaelson
Mrs.Mikaelson
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 228417
Laura annyira tud írni, mint bármelyik humán beállítottságú magyar gimnazista lány. Semmi különleges nincs benne, és akik valóban cikizik a könyvmolyokat, nem ettől nem fogják. Ez a most beindult lúzer, könyvmoly csaj, aki a végére magkapja a menő srácot mánia kezd az idegeimre menni, ezer ilyet olvastam. Észrevettétek, hogy minden amerikai típusú könyvben vagy filmben mindig van: homoszexuális, fekete, emós és zsidó. Vagy ezek közül legalább kettő. Akik Laura könyveit tényleg szeretik, azok pont nem a könyvmoly lányok, hanem az Edina-típusú lányok (csak nem veszik észre, hogy ők olyanok). Az igazi Reni-típusok igényesebb könyveket olvasnak.
2014. december 24. 16:11 #45
antiparadicsom
antiparadicsom
új tag

Státusz"If we burn, you burn whit us"
Hozzászólás: 74
Azonosító: 228444
Mrs.Mikaelson, teljesen igaz
1 felhasználónak tetszik: Mrs.Mikaelson
2014. december 24. 19:23 #46
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Jó neki. Sokan szeretnének ilyen írói vénával milliókat keresni! Nincs mese, Laura jókor volt jó helyen, összetalálkozott valaki olyannal, aki látott a könyveiben elég fantáziát a nyomdához, és sikerült egy betonbiztos vásárló/rajongókört kiépítenie! Ismerjük be, tudhat valamit...!
Habár nem tud jelentősebb irodalmi értéket felvonultatni, valami javuló tendenciát fel vélek fedezni a könyveiben az idő előrehaladtával, de a történet még mindig roppant gyerekes és kiszámítható. A karakterek nevei pedig... Körte? Most komolyan?
Lehet, van, akik számára ez a csúcs, és hiperszórakoztató, de irodalmi értékében, nyelvezetében még Tolkien bácsi bevásárlólistája is különb. Okkal pont őt írtam.

Maholnap én is belefogok egy ilyen regény írásába, ha ennyire vevő erre a fiatalság! Úgy érzem, ez a könnyed, felszínes stílust én is lazán tudom hozni!
2014. december 24. 21:13 #47
- törölt felhasználó -    
Gratulálok!
Laura az egyik kedvenc íróm smileeee.gif
2014. december 24. 21:15 #48
Hanggaaaa
Hanggaaaa
új tag

StátuszIf you can dream it, you can do it.
Hozzászólás: 72
Azonosító: 235497
Nagyon szeretm Laurát és gartulálok neki biggrin.gif
2014. december 24. 22:55 #49
- törölt felhasználó -    
Laura...nem vagyok oda a könyveiért, az Szent Johannát olvastam, a többit is megpróbáltam, de nem ment. Egyszerűen nem kötött, az első pár oldal után egyszerűen meg lehet mondani, mi is a lesz a folytatás.
Ice Bucket Challenge.: Adakozott is, vagy csak röhögve várta a nyakon öntést?
Ps.: Bocsi, de nem tudok elmenni a fenti kép mellett... Jobb oldal, alsó sarok, One Direction Testközelből biggrin.gif <3
2014. december 25. 07:51 #50
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Minimálisan sem értek egyet Mrs. Mikaelsonnal. Mi az, hogy Edina típusú lány?! Kikérem magamnak. Mi van akkor, ha valakinek pont az egyszerűség tetszik ezekben a könyvekben? Ha olyan zsúfolt, fárasztó, stresszes életet él, hogy ez a könnyedség, ami árad a könyveiből, megnyugvást hoznak? Már nem azért, de egy fárasztó nap után előbb vennék a kezembe egy ilyen könnyen olvasható, mégis maximálisan kikapcsoló és átélhető könyvet, mint mondjuk egy szenvedéssel teli, gondolkodós, lefárasztó témával rendelkező könyvet. És had ne skatulyázd be ezeket a regényeket olvasókat "Edina típusú" lányoknak. Egy másodperc alatt rácáfolok neked erre az alaptalan felszíneskedésre. De te tudod. Biztos nehéz lehet neked több tízezer Edinával együtt élned. Lehet, hogy most már akkor anyát is Edinának fogom szólítani, elvégre imádja Laura könyveit, és amúgy is kezd elfelszínesedni a világ. (Ui: ha kedved tartja, nyugodtan hívj fanatikusnak, de ha nem bánod, én ezt a jelzőt sem tartom meg magamnak)
2014. december 25. 09:30 #51
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Azonosító: 223869
Valóban könnyen olvashatóak Laura irományai, csak nem kell komolyan venni azt a rengeteg sületlenséget, amit Renike összehordott, mert a drága jó főszereplőnek gőze sincs az életről. biggrin.gif 110.gif
2014. december 25. 11:16 #52
antiparadicsom
antiparadicsom
új tag

Fresh89, nem kell valami nagyon komoly olvasmánynak lennie, de a könnyű irodalom kategóriában vannak ennél sokkal értékesebb könyvek is smileeee.gif
2014. december 25. 15:18 #53
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Szerintem van valami groteszk az SZJG-ben. Azt mondják, a való életről szól, közben az emberek el vannak tőle kábítva. A valós életben hányszor jön össze a szürke kisegér a legmenőbb sráccal? Hányszor vannak az embernek csak jófej osztálytársai? Hányszor adja fel a pasid az életét, hogy veled menjen bárhová? A VALÓS ÉLETBEN hányszor alakul úgy minden mint egy tündérmesében? Nekem tetszett a sorozat, mikor olvastam, de azóta már kicsit másfelé húzok. Még mindig nem mondom, hogy rossz, mert nem az, de tényleg nem valami tartalmas olvasmány, max vészhelyzetekre ajánlanám.

A Bábel egészen tetszett, de azt már azért nem olvasom, mert mikor megkaptam ezerszer kiolvastam, és meguntam...tongue.gif

Az Akkor szakítsunk szintén nem volt rossz, de nem kedvenc.

A késtélhez szkeptikusan álltam hozzá, és esélyét sem láttam, hogy tetsszen, de már a felénél járok, és pozitívan csalódtam. Ez sem lesz szerintem életre szóló olvasmány, de kikapcsolódásnak tökéletes, szerintem nincs ezze baj. smileeee.gif
2014. december 26. 11:49 #54
tothbogi
tothbogi
visszatérő vendég

StátuszEddieRedmayne<3
Hozzászólás: 144
Azonosító: 212744
hát. Én a mai napig úgy gondolom, hogy nem rossz könyv. Erre van kereslet.
Habár én rühellem.
Annyit hozzátennénk, hogy nem fog javulni a fogalmazásmődja, milrt gondolkodna el azon, hogy sz@rul fogalmaz. Mert páran ideírták? Ugyan.
Az SZJG-ben Renátának véleményem szerint igen kinyílt a csipája. Azért, mert nem szólal meg egy osztály, indulás előtt, "micsoda sótlan társaság".
Persze.
Mert az ő osztályuk Renátától jobb és viccesebb. Meg amúgy is, minek kell ezt megállapítani?
Renáta az ész.
Renáta majd kitalálja.
Köszönjük EZT is Renátának!
KÉRLEK.
2014. december 26. 18:32 #55
- törölt felhasználó -    
Na meg a magyar tinik kedvenc írónője, hát oda ne rohanjak. Már a csapból is ő folyik, amúgy meg nem értem miért van még mindig a szakmában, mert a fogalmazásmódja semmit sem fejlődött. Az szjg-t elolvastam, de már sajnálom azt a kidobott pénzt az ablakon. A szereplők totál klisések, Cortez egyszerűen mesebelien fake, Renáta folyton panaszkodik, a fanok elvakultak. Szinte valami isteként tekintenek itt egyesek Laurára, csak mert írt egy átlagos tiniknek szóló könyvet, amit bárki más meg tudna írni egy porszemnyi fogalmazási kézséggel. Az összes könyve ugyanarról szól, ugyanolyan szereplőkkel. Agyon van sztárolva ez az egész szjg cucc, főleg, hogy még külön weboldal is van nekik fenntartva, ami már szerintem túl megy egy bizonyos határon. Miután feltűnt, hogy a Bábel és az szjg fogalmazása ugyanaz, nem vettem kezembe a többi könyvét mert nem tud újat mutatni. Tehetségileg nem egy Darren Shan vagy Stephen King-már akik nem ismerik az előbbi írót. Igaz mindkettő külföldi, de valamiért még magyarul is értelmesek a könyveik...érdekes pardon.gif
2014. december 26. 18:37 #56
antiparadicsom
antiparadicsom
új tag

Lexurious!!! Végre-végre valaki említi Darren Shan-t!!!
2014. december 26. 18:46 #57
- törölt felhasználó -    
Gratulálok neki!
2014. december 27. 11:16 #58
vivi100
vivi100

StátuszMiért csinálod ezt velem??!
Hozzászólás: 799
Csatolások: 74
Azonosító: 219671
Gratulálok neki!
2014. december 27. 19:38 #59
violetta0000
violetta0000
új tag

StátuszMiért van az, hogy akit szeretek, ő lenéz, és akit lenézek, az szeret?
Hozzászólás: 21
Azonosító: 227803
antiparadicsom: ha szomorú lenne a vége, akkor persze az lenne a baj, nem igaz? És szerintem nem akkor lesz valaki könyvmoly, ha három óra alatt elolvas egy könyvet.

Laurának pedig örülök, hogy szép éve volt!!
2014. december 28. 00:35 #60
Luca3357
Luca3357
új tag

StátuszVan ki vándor, s hazatér.
Hozzászólás: 73
Azonosító: 228855
Nagyon szertem Laurát, gratulálok neki!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!