Kéne egy kis segitsék a tapasztalt blog íróktól. Jó magam is gondolkodom egy blog inditásában, de nem vagyok benne biztos, hogy az emberek miket olvasnak szívesen, milyen témák érdeklik őket.
Blogergereknek
2014. december 21. 17:43
|
|
tamcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 528 Csatolások: 69 Azonosító: 204490 offline
|
Sziasztok!
Kéne egy kis segitsék a tapasztalt blog íróktól. Jó magam is gondolkodom egy blog inditásában, de nem vagyok benne biztos, hogy az emberek miket olvasnak szívesen, milyen témák érdeklik őket.
kérlek segítsetek nekem! Előre is köszönöm!
2014. december 27. 22:38
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Szia!
Beleolvastam a profilodon írt szövegbe és szerintem neked lenne tehetséged hozzá. Nem tartom magam tapasztalt blogírónak. Van egy blogom 3 éve, de nem tudom mennyire számítok annak. Szerintem ez hülyeség így megkérdezni, hogy az emberek miről olvasnának. Minden ember más és minden embert más érdekel. Mindegyikük másról szeret olvasni. A lényeg, hogy te arról írj, amiről szeretnél, ami foglalkoztat és ami tényleg érdekel, különben nincs értelme a blognak, ha csak arra megy ki, hogy az embereknek felelj meg vele. Írj arról, amit szeretsz és - nem mondom, hogy azonnal, mert nem így megy, de - hidd el, lesz akit megfogsz majd az írásaiddal.
Sok sikert!
Beleolvastam a profilodon írt szövegbe és szerintem neked lenne tehetséged hozzá. Nem tartom magam tapasztalt blogírónak. Van egy blogom 3 éve, de nem tudom mennyire számítok annak. Szerintem ez hülyeség így megkérdezni, hogy az emberek miről olvasnának. Minden ember más és minden embert más érdekel. Mindegyikük másról szeret olvasni. A lényeg, hogy te arról írj, amiről szeretnél, ami foglalkoztat és ami tényleg érdekel, különben nincs értelme a blognak, ha csak arra megy ki, hogy az embereknek felelj meg vele. Írj arról, amit szeretsz és - nem mondom, hogy azonnal, mert nem így megy, de - hidd el, lesz akit megfogsz majd az írásaiddal.
Sok sikert!
2014. december 30. 13:15
|
|
tamcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 528 Csatolások: 69 Azonosító: 204490 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2014.12.27. 22:38)
Szia!
Sok sikert!
Sok sikert!
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
2015. január 03. 12:58
|
|
aknalb30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 261 Csatolások: 48 Azonosító: 228805 offline
|
Idézet (tamcica @ 2014.12.21. 17:43)
Sziasztok!
kérlek segítsetek nekem! Előre is köszönöm!
Szia! Nekem is van blogom, és még ha nem is nézik olyan sokan, jó írni. Én (mivel nyáron sokat unatkoztam) egy unaloműző blogot készítettem, abban bármi benne lehet. De ha van valami téma, ami különösebben érdekel (pl. állatok, egy ország stb.) Akkor nyugodtan írj arról.
2015. január 11. 19:53
|
|
tamcica |
|
Idézet (aknalb30 @ 2015.01.03. 12:58)
Szia! Nekem is van blogom, és még ha nem is nézik olyan sokan, jó írni. Én (mivel nyáron sokat unatkoztam) egy unaloműző blogot készítettem, abban bármi benne lehet. De ha van valami téma, ami különösebben érdekel (pl. állatok, egy ország stb.) Akkor nyugodtan írj arról. 
Huha, neked is köszönöm szépen!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: