Kéne egy kis segitsék a tapasztalt blog íróktól. Jó magam is gondolkodom egy blog inditásában, de nem vagyok benne biztos, hogy az emberek miket olvasnak szívesen, milyen témák érdeklik őket.
Blogergereknek
2014. december 21. 17:43
|
|
tamcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 528 Csatolások: 69 Azonosító: 204490 offline
|
Sziasztok!
Kéne egy kis segitsék a tapasztalt blog íróktól. Jó magam is gondolkodom egy blog inditásában, de nem vagyok benne biztos, hogy az emberek miket olvasnak szívesen, milyen témák érdeklik őket.
kérlek segítsetek nekem! Előre is köszönöm!
2014. december 27. 22:38
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Szia!
Beleolvastam a profilodon írt szövegbe és szerintem neked lenne tehetséged hozzá. Nem tartom magam tapasztalt blogírónak. Van egy blogom 3 éve, de nem tudom mennyire számítok annak. Szerintem ez hülyeség így megkérdezni, hogy az emberek miről olvasnának. Minden ember más és minden embert más érdekel. Mindegyikük másról szeret olvasni. A lényeg, hogy te arról írj, amiről szeretnél, ami foglalkoztat és ami tényleg érdekel, különben nincs értelme a blognak, ha csak arra megy ki, hogy az embereknek felelj meg vele. Írj arról, amit szeretsz és - nem mondom, hogy azonnal, mert nem így megy, de - hidd el, lesz akit megfogsz majd az írásaiddal.
Sok sikert!
Beleolvastam a profilodon írt szövegbe és szerintem neked lenne tehetséged hozzá. Nem tartom magam tapasztalt blogírónak. Van egy blogom 3 éve, de nem tudom mennyire számítok annak. Szerintem ez hülyeség így megkérdezni, hogy az emberek miről olvasnának. Minden ember más és minden embert más érdekel. Mindegyikük másról szeret olvasni. A lényeg, hogy te arról írj, amiről szeretnél, ami foglalkoztat és ami tényleg érdekel, különben nincs értelme a blognak, ha csak arra megy ki, hogy az embereknek felelj meg vele. Írj arról, amit szeretsz és - nem mondom, hogy azonnal, mert nem így megy, de - hidd el, lesz akit megfogsz majd az írásaiddal.
Sok sikert!
2014. december 30. 13:15
|
|
tamcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 528 Csatolások: 69 Azonosító: 204490 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2014.12.27. 22:38)
Szia!
Sok sikert!
Sok sikert!
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
2015. január 03. 12:58
|
|
aknalb30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 261 Csatolások: 48 Azonosító: 228805 offline
|
Idézet (tamcica @ 2014.12.21. 17:43)
Sziasztok!
kérlek segítsetek nekem! Előre is köszönöm!
Szia! Nekem is van blogom, és még ha nem is nézik olyan sokan, jó írni. Én (mivel nyáron sokat unatkoztam) egy unaloműző blogot készítettem, abban bármi benne lehet. De ha van valami téma, ami különösebben érdekel (pl. állatok, egy ország stb.) Akkor nyugodtan írj arról.
2015. január 11. 19:53
|
|
tamcica |
|
Idézet (aknalb30 @ 2015.01.03. 12:58)
Szia! Nekem is van blogom, és még ha nem is nézik olyan sokan, jó írni. Én (mivel nyáron sokat unatkoztam) egy unaloműző blogot készítettem, abban bármi benne lehet. De ha van valami téma, ami különösebben érdekel (pl. állatok, egy ország stb.) Akkor nyugodtan írj arról. 
Huha, neked is köszönöm szépen!!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: