Nagy Richárd lett a negyedik az idei X-Faktorban
2014. december 21. 17:52
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Szerintem Ricsinek nem kellett volna kiesnie! Sokkal jobban megérdemelte volta, hogy tovább jusson, mint Juli! Nem tudom, hogy lehet kíváncsi valaki erre a hippis *******?!
2014. december 21. 18:14
Idézet (Liniii @ 2014.12.21. 18:11)
Kár hogy kiesett..neki kellett volna NYERNI!!!
2014. december 21. 18:20
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
hát ha már a 4 közül kellett volna választani, akkor nálam Ricsi volt a best! Juli mi a .... keres még ott... irriátál a nyivákolásával és a lámpabúra fejével... na mind1... hajrá őőőő hmmm talán Benji.
2014. december 21. 18:26
|
|
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline
|
https://www.facebook.com/nagyricsitazxfaktorba
Minél többen csatlakozzatok Ricsi rjaongók!
Minél többen csatlakozzatok Ricsi rjaongók!
2014. december 21. 18:37
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Nekem a 2. kedvencem volt de sajnálom. Benjinek vagy a Julinak kellett volna elhúzni. De most hajrá Andi!
2014. december 21. 18:51
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerintem neki is jó hangja volt és mint már egy előző cikkhez írtam, nagyon megszerettem. Így már egyetlen kedvencemnek Benjinek drukkolok, remélem megnyeri,, bár Juli is nagyon jó szóval kettejük közül kell megnyernie valakinek. Sajnáltam nagyon Ricsit.
Hajrá Benji
))
Hajrá Benji
2014. december 21. 18:57
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Elkeserítő hogy pont ő esett ki a finálé előtt, miközben két olyan versenyző is tovább jutott akik meg sem közelítik az ő szintjét. Andi aki csak üvöltözni tud, mert amit ő csinál azt nem nevezném éneklésnek és Benji akinek igaz hogy jó hangja van de semmi érzelmet nem tud közölni, semleges ha énekel. Ezek után már csak abban tudok bízni ha már Ricsi nem nyerhetett, akkor Juli legyen az aki mindent visz, mert ő az aki még a leginkább megérdemelné! Szóval hajrá Juli
2014. december 21. 19:10
Én nagyon nem szerettem Nagy Richárdot, egyszerűen már nem volt keresnivalója ebben a versenyben..az előadásmódjától rosszul vagyok, az üvöltözéseiről nem is beszélve,mindig túlénekelte a dal, látszott rajta az erőlködés.. örülök hogy végre távozott az xfaktorból..én Andinak szurkolok, szerintem nagyon is megérdemli a győzelmet mert fantasztikus és tehetséges, ösztönből csinál mindent ^^
Julit nem szeretem, nekem valahogy nem is szimpatikus és a hangja/előadásmódja sem tetszik..
Benjit én mindig is szerettem, olyan szerethető karakter, a hangjától meg el vagyok ájulva, igazi profi. Csak az a baj, ellustult az élőshow alatt és nem hozza azt amit elvárok tőle.. Azonban sok szép pillanata volt az xfaktorban, volt mikor sírtam is egy-egy dalán
Neki is szurkolok, hogy a második helyen végezzen (kivéve ha mutat valamit, amit régóta várok tőle) ^^ Hajrá Benji és Andi!
Julit nem szeretem, nekem valahogy nem is szimpatikus és a hangja/előadásmódja sem tetszik..
Benjit én mindig is szerettem, olyan szerethető karakter, a hangjától meg el vagyok ájulva, igazi profi. Csak az a baj, ellustult az élőshow alatt és nem hozza azt amit elvárok tőle.. Azonban sok szép pillanata volt az xfaktorban, volt mikor sírtam is egy-egy dalán
2014. december 21. 19:13
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Én csak annyit mondok, hogy nem neki kellett volna kiesnie...
2014. december 21. 19:18
|
|
rokaróni |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 539 Csatolások: 34 Azonosító: 172443 offline
|
Miért kellett kiesni,ez az x-faktor egy egész nagy bunda.Ez az én véleményem,meg szerintem még jóezer emberé aki Ricsinek szurkolt,aki egyáltalán nem érdemelte meg azt hogy kiessen
2014. december 21. 19:22
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Azt nem értem, hogy-hogy lehetett negyedik. A táborban nem is tudta a szövegét, és így lett 4. ???? Pff. Hát akkor gratulálok neki.
2014. december 21. 19:23
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Sajnalom, hogy kiesett. Juli helyett neki kellett volna tovabbjutnia. Igaz, hogy nem volt valami jo hangja, de megis tobbre fogja vinni, mint Horanyui:)
Hajra, Benji!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: