Nagy Richárd lett a negyedik az idei X-Faktorban
2014. december 21. 16:01
Az elején nem kedveltem, a műsor végére pedig tökre megkedveltem és rájöttem hogy marhára akarta és küzdött is ezért az egészért! Horányi Julinak kellett volna akkor kiesnie. viszont benji-nek örülök
2014. december 21. 16:03
|
|
Angyalosy Valentinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 232372 offline
|
Sajnálom Ricsit. :/ Én szinte az elejétől fogva neki szurkoltam..
2014. december 21. 16:04
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nincs tévém és most neten sincs lehetőségem visszanézni, de úgyis csak belepillantgatnék, mert eddig is csak a Tha Shudrast néztem meg rendesen, most meg már ugye... :/
Viszont nagyon meglepődtem, én is majdnem biztos voltam benne, hogy ő és Andi marad a végén, valahogy annyira egyértelmű volt. Azt hittem Juli fog kiesni, mert ő már nagyon sokaknak szúrja a szemét. Nekem sem tetszik már annyira, mint az elején, kicsit elvesztette a varázsát, de óriási hangja van. Inkább a stílussal meg a dalválasztásokkal van a probléma nála. Benji nekem az elejétől kezdve egy nulla, és röhejesnek tartom, hogy ő a legjobb férfi hang, és most már valószínű ő lesz Andival a végén. Andit bírom, nem kedvenc, de bírom. A borzasztó túlsztároltság és a köré épített kultusz, a mentorok "HÁT...ÉN...ÚRISTEN...NEM LEHETSZ 15 ÉVES...TE EGY UFÓ VAGY" szerű majomkodásaival megszórva kicsit ellenérzést váltott ki belőlem, már olyan Radics Gigi szerű kultuszt kreáltak köré, csak nála ez -akármennyire túlzás, mert k urvára az, mindenkinél az és nem fair senkit ennyire a többi versenyző fölé emelni minden szempontból és ilyen feltűnően - érthetőbb és megérdemeltebb. Szóval valószínű sokkal inkább tudnék érte odalenni, ha nem akarnák ennyire lenyomni a torkomon, de hát ez pont nem az ő hibája. Szóval azt mondom, hogy most már nyerjen ő. Inkább Julival kéne megmérkőznie a végén, de aligha lesz így.
Nekem azért még mindig így nézne ki a top 5:
1. Tha Shudras 2. Zsófi 3. Andi 4. Juli 5. Nagy Ricsi
Viszont nagyon meglepődtem, én is majdnem biztos voltam benne, hogy ő és Andi marad a végén, valahogy annyira egyértelmű volt. Azt hittem Juli fog kiesni, mert ő már nagyon sokaknak szúrja a szemét. Nekem sem tetszik már annyira, mint az elején, kicsit elvesztette a varázsát, de óriási hangja van. Inkább a stílussal meg a dalválasztásokkal van a probléma nála. Benji nekem az elejétől kezdve egy nulla, és röhejesnek tartom, hogy ő a legjobb férfi hang, és most már valószínű ő lesz Andival a végén. Andit bírom, nem kedvenc, de bírom. A borzasztó túlsztároltság és a köré épített kultusz, a mentorok "HÁT...ÉN...ÚRISTEN...NEM LEHETSZ 15 ÉVES...TE EGY UFÓ VAGY" szerű majomkodásaival megszórva kicsit ellenérzést váltott ki belőlem, már olyan Radics Gigi szerű kultuszt kreáltak köré, csak nála ez -akármennyire túlzás, mert k urvára az, mindenkinél az és nem fair senkit ennyire a többi versenyző fölé emelni minden szempontból és ilyen feltűnően - érthetőbb és megérdemeltebb. Szóval valószínű sokkal inkább tudnék érte odalenni, ha nem akarnák ennyire lenyomni a torkomon, de hát ez pont nem az ő hibája. Szóval azt mondom, hogy most már nyerjen ő. Inkább Julival kéne megmérkőznie a végén, de aligha lesz így.
Nekem azért még mindig így nézne ki a top 5:
1. Tha Shudras 2. Zsófi 3. Andi 4. Juli 5. Nagy Ricsi
2014. december 21. 16:13
Szerintem nem csak az én fejemben van meg a bunda gondolata. Ahogy olvastam az emberek véleményeit mindenféle fórumon a legtöbben azt írták, hogy ő fogja megnyerni. Nem azt, hogy neki kell,hanem hogy ő fogja. Ez az elmúlt években is így volt és mindig igaza lett a többségnek. Szóval..
Én egyébként neki szurkoltam (bár ő sem volt a kedvencem), a többieket még ennyire sem bírom. Benji nem színpadra való, Juli túl mű és Benjivel egyetemben zárkózott, Andi meg nagyarc. Én már nem is szurkolok senkinek, csak nézem.
Én egyébként neki szurkoltam (bár ő sem volt a kedvencem), a többieket még ennyire sem bírom. Benji nem színpadra való, Juli túl mű és Benjivel egyetemben zárkózott, Andi meg nagyarc. Én már nem is szurkolok senkinek, csak nézem.
2014. december 21. 16:13
Én már tavaly is neki drukkoltam a fiuk közül a nebtorházban. Valamiert tegbap este volt egy olyan érzésen,hogy nem fig bejutni,mert mindig az esik ki,akinek drukkolok. Ne nézzük a pozitiv oldalát,sikeres ,ügyes volt h eddig eljutott,meg biztos pár év mulva nem qz idei X Faktor nyertesének dalait haljuk a radioban,hnem Ricsiért,mert pl. az MDC dalait többször hallom,mint Danics Doráét,pedig az MDC az első élőshowbqn kiesett,ugyhogy...
grat,Ricsi <3
2014. december 21. 16:15
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Julinak kellett volna kiesnie
2014. december 21. 16:18
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
már az xfaktor legelső évadjától kezdve nagy bunda az egész...kicsit se érdekesek ám a párbajok sem, hogy mindig tök különböző meg népszerű előadók párbajoznak - hogy érdekes legyen a műsor...na meg az örökös 2%-os különbségek perszepersze...biztos, hogy valamelyik csaj fog nyerni, szerintem az a fiatal kis 30-nak kinéző nyafka...az én kedvencem az elejétől benji. én mindig az érdekes, jó hangú emberkéket szemelem ki és az én kedvenceim amióta nézem, mindig kivétel nélkül harmadikok lettek...fura, szerintem ő is az lesz, bár ne legyen igazam. az egyetlen valamire mondható személyiség az egész műsorban, aki nem bunkó, lenéző és beképzelt, legalább ő nincs elszállva magától...érdekes, engem eddig mindig meg tudott hatni...számomra nem minden a showmenség meg a színpadi parádé már egy jó ideje, egyszerűen nem ez a lényeg és kész, hanem hogy szimpatikus legyen az adott ember. egyébként ő meg ricsi a legjobbak és kész, én sajnálom, hogy nem kettejük kerültek a fináléba...
2014. december 21. 16:20
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Ez annyira igazságtalan miért Ricsinek kellett kiesnie? Miért nem Benji esett ki??
2014. december 21. 16:32
|
|
btrfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 236898 offline
|
Én neki szurkoltam a kezdettől fogva.Minden szombaton halálra izgultam magam hogy nehogy ő essen ki.De tegnap mégis kiesett.Amikor meghallottam a tv-ben hogy Horányi Juli jutott tovább...és Ricsi kiesett,sírva fakadtam szó szerint.Szerintem Julinak semmi tehetsége nincs éneklés helyett inkább csak ordibál.Benjiről meg ne is beszéljünk...az elejétől fogva nem mutatott semmi jót ellentétben Ricsivel.A mentorok is mindig azt mondták Benjinek hogy mutasson többet(pedig nem tud)szerintem Benjinek semmi tehetsége nincs,már az első pár adásban ki kellett volna esnie.Azt az Andi lányt pedig már az elejétől kezdve teljes szívemből rühellem. Ricsi volt a kedvencem mind közül,mert neki hatalmas tehetsége van és én még mindig nem fogtam fel hogy kiesett.Már az elejétől fogva eldöntöttem hogyha Ricsi kiesik onnantól kezdve nem fogom az x faktort nézni,és nem is nézem.Azt hittem hogy a végén Andi és Ricsi fog párbajozni.De szerintem ma úgyis Andi fog nyerni(pedig szerintem nem érdemelné meg).Amikor tegnap néztem az x faktor és megtudták hogy Ricsi esett ki mindenki meglepődött nem beszélve Gabiról.Még máig is nézem Ricsi produkcióit és egy jó ideig nézni is fogom.DE NEKEM ÍGY IS NAGY RICSI LETT AZ ELSŐ!És én még nagyon sokáig szeretném hallani a hangját.Bocs hogy ilyen hosszú szöveget írtam.
2014. december 21. 16:38
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Nem gondoltam volna hogy pont ő fog kiesni
. Habár nem volt a kedvencem de a hangi adottsága az azért valljuk be nagyon is meg volt neki. Nagyon jól énekelt,és tegnap nagyon nagyon sajnáltam őt is és Robit is
Engem ez a Tóth Andi annyira irritál hogy el se tudom mondani. A hangja 15 éves létére kiemelkedő de ahogy viselkedik.....Csak 1 évvel idősebb nálam de amit művel interjúk alatt nem látszik hogy 15 éves inkább 5 éves színvonalon van. Szikora Robit nagyon bírom de amit művel hogy így az Andi úgy az Andi,hogy mennyire tehetséges.... Juli már az első pillanattól fogva nagyon szimpatikus. A hangja is nagyon jó de már kezd egy picit unalmas és egyhangú lenni. Benji a verseny elejétől a kedvencem. Sem a magyar sem a külföldi előadók között nem találtam olyan hangú énekeset mint Benjit. Nagyon szimpatikus,kedves, visszahúzódó,komoly és marha tehetséges. Ez a finálé már meg van írva az is hogy Andika nyer tehát Juli és Benji miatt aggódhatunk hogy ki lesz a 2. vagy 3. Tegnap az egész egy nagy bunda volt hisz Ricsi sose volt párbaj helyzetbe. Már tegnap oda lehetett volna adni Andinak a díjat hisz ő a "sztár". Amit mondod LIttle G hogy itt nem azt kell nézni ki a szép és helyes hanem milyen a hangja. Ezért nem értettem anno miért esett ki Kállay Kiss Zsófi és Jonatán most meg Ricsi
CaliforniaGirl
Egyik legtehetségesebb versenyző ő volt, illetve Benji. Egyáltalán nem tetszik Juli hangja, Tóth Andiról ne is beszéljünk. De hát, ugyebár neki van a legtöbb 'hódolója' akik kimentik őt, és majd ő megnyeri. Little G-nek volt igaza jó pár adással ezelőtt, itt nem tehetség szerint szavaznak, hanem szimpátia szerint. Andika így is nagyra van magával. De hát ha megnyeri, kb 1 évig beszélnek róla az emberek, majd eltűnik.
Teljesen egyet értek
CaliforniaGirl
Egyik legtehetségesebb versenyző ő volt, illetve Benji. Egyáltalán nem tetszik Juli hangja, Tóth Andiról ne is beszéljünk. De hát, ugyebár neki van a legtöbb 'hódolója' akik kimentik őt, és majd ő megnyeri. Little G-nek volt igaza jó pár adással ezelőtt, itt nem tehetség szerint szavaznak, hanem szimpátia szerint. Andika így is nagyra van magával. De hát ha megnyeri, kb 1 évig beszélnek róla az emberek, majd eltűnik.
Teljesen egyet értek
2014. december 21. 16:38
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
VÉGRE!
Ennek már a múlt héten meg kellett volna történnie. Hála a jó Istennek nem jött be a tippem, miszerint vele nyeretik meg. Már a legelejétől fogva nem bírtam ezt a gyereket. A személyiségében van valami antipatikus,és egyáltalán nem volt annyira jó,mint amennyire sztárolták. Nekem mostmár mindegy,hogy ki nyeri, mindhárman jók. A tavalyi borzalom után az idei döntő egy felüdülés lesz. Akárki is fog ma nyerni,a tavalyi "győzteshez" (aki valószínűleg az idei mezőnyben semeddig sem jutott volna
) klasszis lesz.
2014. december 21. 16:39
|
zoo97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 222774 offline
|
Nem neki kellet volna feltétlenül a 4.-nek lenni, de a végeredmény szempontjából szerintem mind 1 is mivel ennek a versenynek csak egy győztese lehet és az TÓTH ANDI!!!
2014. december 21. 16:40
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
A kiesésének már a tábor 1. adásában meg kellett volna történnie, amikor elfelejtette a szöveget. Emellett rettenetesen irritál a hangja, az éneklése inkább üvöltözés, és eléggé modoros is. Mindenesetre HAJRÁ TÓTH ANDI!!!
2014. december 21. 16:58
Hát az elő adásban borzalmasan énekelt
,de sajnálom !
2014. december 21. 17:16
|
|
btrfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 236898 offline
|
és nem tudom hogy miért tartják egyesek nagyképűnek mert szerintem még talán ő az egyik legnagyszívübb ember akit valaha láttam.de ha őt nagyképűnek tartjátok akkor mi van a ti kis andikátokkal mert engem pedig ő irritál de ku****ra
2014. december 21. 17:38
|
|
Renee08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 206 Csatolások: 1 Azonosító: 211774 offline
|
Engem a Horányi Juli nagyon idegesít már az elejétől.Nem a hangjával van bajom,hanem a személyiségével,egyszerűen irritál.Nem Ricsinek kellett volna kiesnie szerintem.Nekem ő volt az egyik kedvencem és egyáltalán nem azért mert jól néz ki,hanem mert szerintem igenis tehetséges és szimpatikus fiú.Andival nem értem megint mi a bajotok.Egyáltalán nincs elszállva,csak azért mert néha bolondozik meg ilyesmik...könyörgöm,ő is tini és van egy saját személyisége,nem kell ezért leszólni.Remélem ő nyer.Benji a másik kedvencem,tök szép hangja van és nagyon szerény.Vagy őt,vagy Andit szeretném hogy nyerjen,remélem így is lesz:)
2014. december 21. 17:41
Őszintén, már ideje volt,hogy kiessen.Helyette szerintem Zsófinak kellett volna a 4.-nek lenni,de már édes mindegy.Számomra tök mindegy,hogy ki nyer,mert mind a hármat szeretem.Szomorú vagyok,hogy Andin egyre jobban látszódik,mint például a tegnapi Fókuszos interjújúban ,hogy már látszanak a jelei annak,hogy nem úgy viselkedik,mint egy 15 éves lánynak kéne.De mindig ő a kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: