Hivatalos információk jelentek meg a pop koronázatlan királynőjének visszatérő lemezéről, amely a tervek szerint 2015 március 10-én jelenik meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan fellázad Madonna szíve
2014. december 20. 19:14
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nem tudom, mit hisz hány éves?? -.-
2014. december 20. 20:10
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Hát nekem nem nagyon teccik egyetlen egy zenéje se a világon.
2014. december 20. 22:38
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nem értem mi bajotok van a korával ,nálanál sokkal idősebbek is vannak a szakmában pl Cher vagy Tony Bennett hogy csak a legendák közül említsek egy párt
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. december 20. 23:11
Idézet (botond96 @ 2014.12.20. 22:38)
nem értem mi bajotok van a korával ,nálanál sokkal idősebbek is vannak a szakmában pl Cher vagy Tony Bennett hogy csak a legendák közül említsek egy párt
Nem a korával van bajuk, hanem azzal, hogy ő még bőven 50 felett is a zenével foglalkozik.. Tehát aki már nem fiatal az ne csináljon zenét, hanem menjen nyugdíjba. Micsoda együgyű gondolatmenet.. De hagyjuk rájuk. Az ő kis kedvenceik ilyenkor már tényleg "nyugdíjba" mennek, vagyis magyarán zenei téren sehol se lesznek.
Számomra ez a nap híre, ha nem az "év" híre, hogy újabb lemezzel tér vissza. Már alig várom a teljes anyagot. Asszem tudom mi is lesz a születésnapi kívánságom.
2014. december 21. 00:39
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szerintem, én inkább azt a kérdést tenném fel nektek, hogy ti mit hisztek, hogy csak a 20 év körüli tehetségtelen "majmoknak"van helye az "iparban". gondolok itt Ariena Grandre,(elnézést, ha hibásan írtam le a nevét.
) meg a többire. most akkor neki abba kéne hagyni a 30 éves pályafutását, vagy mi?? Ezerszer többet tett le az asztalra,mint ezek a mostani "énekesek". szóval, ennyi. mintha a kor az annyira fontos lenne.. rohadtul.
2014. december 21. 09:30
Azta
,hogy őszinte legyek én nem számítottam új anyagra. Azt hittem végleg visszavonult. Na de ez. Hát ez fenomenális lett. Már évek óta szeretnék egy olyan hangszerelésű számot hallani, mint a Devil Pray és most itt van. El sem tudom hinni. Ebben az évben annyi énekesnő albuma jelent meg és zeneileg engem egy sem tudott kielégíteni. Pár óra hallgatás után meguntam őket. Na de ezek a számok. Bátran merem mondani, hogy az egyik legjobb album. Más részről pedig óriás nagy tisztelettel nézek rá. Azért 56 évesen gyönyörű hangja van és nagyon stílusos.
1 felhasználónak tetszik:
Henyvi80
2014. december 21. 19:15
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Konvektor: Talán mert híresség?
2014. december 21. 19:57
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
A szám jó
2015. január 15. 18:44
|
|
Henyvi80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 220009 offline
|
Én mindig úgy tartottam,hogy Madonna egyet jelent a zenével.Csak 16 éves vagyok,de Madonna dalait halgattam mindig,régit-újjat nem pedig a madonna útánzatokat pl;Lady gaga,Britney...stb.A mostani albuma nagyon tetszik főleg a Rebel Heart,Living 4 Love,Devil Pray,Messiah ebben az albumban gyöbyörű a hangja persze nem csak ebben. És olyan ez az album mint a Ray Of Light és a Confession On A Dance Floor összekeverve,van benne gyors dal és lassú.Nagyon útálom,hogy ha valaki az életkorával jön,személy szerint örülnék ha egy
koncerten 56 évesen így tudnék
énekelni,táncolni.Én szerintem nem csinál és csinált olyan dolgokat mint pl;Miley cyrus,és az 56 csak egy szám az éneklést majd befejezi amikor akarja szerintem senkinek nem árt egy kis stilús.Ő a pop királynője és az is marad örökre.A hangja pedig nagyon egyedi és jó.Éljen sokáig és legyen még sok jó album tőle.
koncerten 56 évesen így tudnék
énekelni,táncolni.Én szerintem nem csinál és csinált olyan dolgokat mint pl;Miley cyrus,és az 56 csak egy szám az éneklést majd befejezi amikor akarja szerintem senkinek nem árt egy kis stilús.Ő a pop királynője és az is marad örökre.A hangja pedig nagyon egyedi és jó.Éljen sokáig és legyen még sok jó album tőle.
2015. január 15. 19:27
|
|
Henyvi80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 220009 offline
|
Idézet (BTR_Rusher @ 2014.12.20. 20:10)
Hát nekem nem nagyon teccik egyetlen egy zenéje se a világon.
Szia csak megkérdem hány Madona dalt hallottál már?Mert 30 év alatt van egy pár,modjuk a Lucky Star,Holiday,Dress You Up,Like A virgin,Material Girl,Who'S That Girl,La Isla Bonita,Frozen,You Must Love Me,Vogue,Express yourself,Hung Up,Jump,Girl Gone Wild,Gang Bang,Ray Of Light,Rebel
Heart,Bordeline,Burning Up,Promise To Try,Like A Prayer,Give Me All Your Love,Crazy For
You,Into The Groove,Music,American Life,Don't
Tell Me,Sorry,Don't Cry For Me Argentina,Give It 2 Me,4 minuten,Hanky Panky,Human Nature,Open Your Heart,Papa Don't Preach,Live To Tell,Cheriss,Hollywood,I Love New York.Ezeket csak azért írtam le mert az a kijelentés,hogy egyik dala sem tetszik a világon kicsit túlzás,mert van jó zenéje.De én csak kérdeztem.
2015. február 18. 16:44
|
|
Henyvi80új tag |
|
Nekem nagyon tetszik a Living for love és a klip is remek.Az album pedig teljesen jó halgatható van értelme stilusa szóval minőség.Van benne lassú és gyors zene a hangzás remek.Hiába Madonna még 30 év után is tudja,hogyan kell fülbemászó slágereket és jó albumot késziteni.Forever Madonna The Pop Queen!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.