Így látja magát műsorvezetőként Szabó Zsófi
2014. december 22. 10:34
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Senki sem profiként kezdte. A mostani nagyok - Balázs, Ördög Nóra, Lilu, Liptai, Tilla, stb, senki sem. Valahol el kell kezdeni, és szerintem kezdésnek ez nem volt rossz. Úgyhogy hajrá továbbra is.
2014. december 23. 19:37
|
|
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline
|
Én egy szóval meg tudom fogalmazni: BORZALMAS!
Színésznőként remek volt , de műsorvezetőként!! pfuu..
Itt egy példa:
Az utolsó After x-ben kérdezte Benjit hogy blablablabla..ő szegény válaszolt volna errő ó bene vág a szavába hogy Robi.. Benji meg csak nézett..
Színésznőként remek volt , de műsorvezetőként!! pfuu..
Itt egy példa:
Az utolsó After x-ben kérdezte Benjit hogy blablablabla..ő szegény válaszolt volna errő ó bene vág a szavába hogy Robi.. Benji meg csak nézett..
2014. december 24. 00:27
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
NAGYON szar műsorvezető. Az egész olyan erőltetett. Mintha nem tudna egy értelmes mondatot sem kinyögni ezért mindent azon a fülesen mondanak neki
2014. december 25. 20:02
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
nemigazán jól csinálja..
2014. december 25. 23:52
Én ugyan nem láttam a Jóban Rosszban-ból egy részt se, ezért nem mondok véleményt arról, hogy jó színésznő-e vagy rossz, viszont, amit leművelt az X-Faktorban Bencével, az nagyon szánalmas volt, szó szerint benyalt neki.
2014. december 27. 09:15
|
|
majtpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 227765 offline
|
Nem tudom, de nem is akarom tudni! Eléggé béna szöveg az is, amit itt írt! Én láttam rész ezekből a hülyeségekből, de itt a színészek körülbelül annyit érnek, mint egy csoki. Na, jó szt azért nem annál kevesebbet! Magukat játszák el körülbelül!Na, jó. Mindegy! Nem is érdekel!
2014. december 27. 14:27
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Se színésznőként se műsorvezetőként nem jó az rtl 16 millió fizetett tv2-nek a nagy semmiért ő csak egy celeb aki arról ismert ,hogy folyton nős 40körüli pasikra mászik rá és nagy szerelemnek állítja be a dolgot
2014. december 27. 22:21
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Színésznőnek elmegy, bár soha nem néztem végig egy Jóban rosszban részt sem.. Műsorvezetőnek viszont szerintem borzasztóan mesterkélt és irritáló
Manapság a tévében csakis a külső számít úgy látszik
2014. december 28. 12:26
|
|
dia4444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 189459 offline
|
Szerintem borzasztó volt műsorvezetőként... mikor meghallottam az első élő adásban azt az erőltetett, irritáló dumáját meg az erőltetett vicceit... úgy gondoltam hogyha ő vezeti az x-faktort nem nézem az tuti
De hála istennek csak az after x-et vezette nahát azt is sz*rul. Mellesleg nagyon unszimpatikus..
2015. január 23. 06:56
Szerintem műsorvezetőként sokkal jobb, mint abban a hülye jóban rosszbanban volt! A jóban rosszbant direkt írtam kisbetűvel, ugyanis UTÁLOM!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: