Negatív véleménnyel van ByeAlex a 2015-ös A Dal felhozataláról
2014. december 23. 19:41
Szegény gyerek! hogy el van tévedve... Azt hiszi, hogy szeretik a dalát
Azt hiszi, az embereknek nincs ízlése.
2014. december 23. 19:43
De van benne valami amit mond. Magyarok vagyunk. Mégis mi a francért éneklünk angolul?
Mert nem csak szörnyű magyar bandák és énekesek vannak. Ott van a Holigans, ők pl. tehetségesek. vagy a műfaj kedvelőinek a Tankcsapda. Vagy az AFC.
2014. december 23. 20:30
B*szki azért mert egyszer kijutott nem kéne okoskodnia,de nyilván van abban valami amit mond.DE ha úgy vesszük,én jobban szeretem érteni a dalokat,és azt csak akkor értik a külföldiek(mert ugye mi magyarok nem szavazhatunk majd arra aki kijut) ha angol a nyelvezete.
szóval ez így érdekes
2014. december 23. 22:46
Van valami abban, amit mondott. Szerintem az is hatásos lenne, ha mondjuk egy olyan magyar dalt vinnénk ki, amiben van egy kis angol, mert na.
2014. december 23. 22:53
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Van ebben valami. De a mostani világban nem számit hogy magyarul vagy angolul énekelj hanem hogy annak a dalnak legyen egy lelke és az emberek pedig érezzék át a dalt.
2014. december 25. 20:03
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
húúú,de nagyra tartja magát -.-
2015. január 05. 20:16
|
westher |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 1585 Csatolások: 225 Azonosító: 238307 offline
|
Nem szeretnék senkit sem megsérteni, de szerintem ez egy kicsit nagyképű megnyilvánulás volt.
Amúgy szerintem akár magyarul énekel valaki, akár angolul, ugyanúgy magyar marad.
Amúgy szerintem akár magyarul énekel valaki, akár angolul, ugyanúgy magyar marad.
2015. április 17. 12:17
|
Mister Johnsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 242772 offline
|
Magam részéről én sem szeretem ByeAlex "munkásságát", valójában nekem zeneileg értékelhetetlen. Abban viszont egyet értek vele, hogy szánalmas ez a angolul éneklős trendi, ráadásul egyesek rossz kiejtése, illetve szövegének kamutartalma. A magyar nyelv nagyon szép és színes, ha valakinek pl. vok, tok, behalok, benéztem, sztem, stb. a szintje, azt nyilván irritálja a szép magyar beszéd és megfogalmazás. Azt látnám helyesnek, hogy a magyar válogatókon mindenki énekeljen magyarul, de legyen "zsebben" az angol verzió arra az esetre, ha ő nyerne. A nemzetközi versenyen a többség számára elfogadottabb lehet az angol verzió..Persze a magyar ember mindig átesik a ló túlsó oldalára.
2015. április 18. 22:30
Kötelező lenne mindenkinek magyarul énekelnie??? Bogi (Dallos) angolul is csodálatosan énekel, sokkal jobban, mint egyes ByeAlexecskék!!! Imádlak drága Bogi!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: