Negatív véleménnyel van ByeAlex a 2015-ös A Dal felhozataláról
2014. december 21. 14:05
segget csinált a szájából. úgy tűnik már elfeledkezett arról, hogy anno svéd és angol szöveget is szerettek volna belecsempészni a kedvesem c. dalukba de már túl későn léptek és nem volt idejük a változtatásra, kifutottak a határidőből ezért 100%-ig magyar maradt a mestermű
de se baj búslakodjon csak, jövőre majd benevezhetnek a boci boci tarka átköltött verziójával, hátha lesz pár nagyon okos aki beszavazza őket
2014. december 21. 14:05
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Nem azért, de egy angol dallal sokkal jobb helyezést is értünk el, mint egy magyarral. Gratulálok byealexnak (bár ahogy ciel is mondta, akkor inkább legyen sziaalex) a tizedik helyezéshez, de idén ötödikek lettünk, ez el van felejtve? Ja el is felejtettem hogy igen. Valamilyen csoda folytán senkit nem hallottam arról beszélni, hogy Kállai ötödik lett, de a másfél évvel ezelőtti tizedik helyezésért mindenki el van ájulva. Byealexnak szerintem le kéne kicsit nyugodnia, vagy visszavehetne egy kicsit. Ha mindenki angolul énekel, akkor mi van? És ha valaki koreaiul akar énekelni, nem szabad? A verseny arról szól, melyik nemzetnek van jobb ízlése, hogy kit küldenek ki, kb.
A magyar nyelv egy nagyon szép nyelv. Tudom. byealexka énekeljen magyarul és a többi énekest - szerintem, legalábbis az ízlése miatt - ne piszkálja. Nincs értelme.
A magyar nyelv egy nagyon szép nyelv. Tudom. byealexka énekeljen magyarul és a többi énekest - szerintem, legalábbis az ízlése miatt - ne piszkálja. Nincs értelme.
2014. december 21. 17:22
Szerintem nem számít a nyelv. A Nox magyar nyelven adta elő a dalát és semeddig nem jutott, Rúzsa Magdi angolul, 9. lett. Wolf Kati szintén angolul, nem volt sehol. Ez nem attól függ, hogy milyen nyelven indulnak, hanem attól, hogy épp milyen kedve van az Eurovíziós dalverseny rendezőinek. Ez az egész csak politika, függ attól is, hogy melyik országban van megrendezve, milyen az épp aktuális trend, stb. Abszolút nem a nyelven van a hangsúly (sajnos) bár hozzáteszem, Kállay-Saunders András kiejtése tökéletes, hisz anyanyelve az angol, így ez sokat vitt a latba, de egyébként... Más részről azért van benne egy kicsi igazság, mert itt a különböző kultúrák és egyebek kellene, hogy számítsanak, de amint azt már mondtam, mindez politika.
2014. december 21. 17:56
Egy részből egyet értek (ahogy itt előttem fogalmaztak) sziaalexxal, mert tény a magyarnyelv szép. De, mivel nemzetközi versenyről van szó, sajnos elkerülhetetlen, hogy angolul énekeljen az induló. Tény, hogy szép eredményeket értünk el, de (szintén, ahogy itt előttem már megfogalmazták) Kállay Saunders Andrásról megfeledkeztünk? 5.-ik lett, s nem magyarul énekelt.
Úgy érzem, hogy nem fontos egy ilyen volumenű versenyben, hogy milyen nyelven énekeljen a versenyző. Ha tehetséges, akkor továbbjuttatják, ha meg nem, sajna ez van.
A másik amin kiakadtam... Miért kell ennyire felvágni, hogy hány országban játszották, s kik osztották meg a dalát? Tény, hogy Magyarország erre büszke lehet, de felvágás nélkül is az. (remélem ez utóbbiért nem kapok negatív válaszokat...)Meg a másik.. szegényem a 'Kedvesem' óta nagyon eltűnt, nyilván az embereknek oka volt elhanyagolni. Miért pont ő szólja le a következő felhozatalt? Vagy csak én vagyok túl "szigorú"?
Úgy érzem, hogy nem fontos egy ilyen volumenű versenyben, hogy milyen nyelven énekeljen a versenyző. Ha tehetséges, akkor továbbjuttatják, ha meg nem, sajna ez van.
A másik amin kiakadtam... Miért kell ennyire felvágni, hogy hány országban játszották, s kik osztották meg a dalát? Tény, hogy Magyarország erre büszke lehet, de felvágás nélkül is az. (remélem ez utóbbiért nem kapok negatív válaszokat...)Meg a másik.. szegényem a 'Kedvesem' óta nagyon eltűnt, nyilván az embereknek oka volt elhanyagolni. Miért pont ő szólja le a következő felhozatalt? Vagy csak én vagyok túl "szigorú"?
2014. december 21. 18:36
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Najó! Ő kussoljon aki a világ legalja számát írta.. Hogy beégett már tavaly is.. szánalom.. -.-"
2014. december 21. 19:35
|
|
Teen12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.09. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 229135 offline
|
Nagyon is igaza van alexnek!
Mondjon bárki bármit...
Ha magyarok vagyunk magyarul énekeljünk mert Selena gomez Justin Bieber One direction stb. nem fognak magyarul énekelni...Akkor mi se énekeljünk Angolul...Ha már magyarok vagyunk énekeljünk beszéljünk és éljünk büszke magyarként! (Bár az ország félig csődbe...DE AKKOR IS MAGYAROK VAGYUNK EMBEREK!!MAGYAROK!!!
Mondjon bárki bármit...
Ha magyarok vagyunk magyarul énekeljünk mert Selena gomez Justin Bieber One direction stb. nem fognak magyarul énekelni...Akkor mi se énekeljünk Angolul...Ha már magyarok vagyunk énekeljünk beszéljünk és éljünk büszke magyarként! (Bár az ország félig csődbe...DE AKKOR IS MAGYAROK VAGYUNK EMBEREK!!MAGYAROK!!!
2014. december 21. 21:30
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Teen12 teljesen igazad van! Egy magyar számmal is lehet jó helyezést elérni, és inkább 10. hely magyar számmal, mint 5. angolal (mondom ezt úgy hogy imádtam az idei számot, és elismerem hogy idei számot angolul volt érdemes énekelni).
2014. december 21. 23:19
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Már nem azért, de van benne igazság amit mond.
2014. december 21. 23:54
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Livuci13, haha.
Örülök hogy végre valaki leírja az igazat, köszönöm a hsz.-ed!
2014. december 22. 08:56
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Valóban csak 10 magyar dal van a 30-ból, de ez nem fog változtatni azon, hogy az adott dalok mennyire fognak tetszeni. Eddig csak néhány volt ami tényleg tetszett. Remélem nem valami langyos dal fog kimenni Ausztriába.
2014. december 22. 09:01
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nekem mindegy
az egész verseny egy nagy bunda ..tavaly sem a hangja miatt nyert az a koncsita virsli hanem mert uristen felvállalja hogy igy nézki..gyokolom BUNDA :DDDD ugyhogy nekem már mindegy hogy magyarul nem magyarul svédül oroszul angolul énekelnek a magyarok....ugysem lesznek elsők
D
2014. december 22. 11:13
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ha ez segít Alexkának, én sosem egy dal szövegét és nyelvezetét nézem először, amikor hallgatom. Hanem, hogy milyen érzelmeket, hatást vált ki belőlem. A dalszöveget csak utána nézem meg (ha megnézem). Ha pedig a nyelvezettel foglalkoznék, nem hallgatnék japán/koreai/kínai dalokat. Szóval számomra teeeljesen lényegtelen, hogy a versenyzők milyen nyelven énekelnek, mert a zenét én nem úgy szeretem hallgatni, hogy a dalszöveg mondanivalójával megvesznek. Ha fontos üzenetet hordoz magában a dal, az dalszöveg nélkül is átjön akár angolul, akár magyarul.
2014. december 22. 13:22
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Idézet (Ncskcsk @ 2014.12.22. 11:13)
Ha ez segít Alexkának, én sosem egy dal szövegét és nyelvezetét nézem először, amikor hallgatom. Hanem, hogy milyen érzelmeket, hatást vált ki belőlem. A dalszöveget csak utána nézem meg (ha megnézem). Ha pedig a nyelvezettel foglalkoznék, nem hallgatnék japán/koreai/kínai dalokat. Szóval számomra teeeljesen lényegtelen, hogy a versenyzők milyen nyelven énekelnek, mert a zenét én nem úgy szeretem hallgatni, hogy a dalszöveg mondanivalójával megvesznek. Ha fontos üzenetet hordoz magában a dal, az dalszöveg nélkül is átjön akár angolul, akár magyarul.
Én is teljesen így vagyok, ugyan ez a véleményem. Örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
2014. december 23. 08:48
|
|
LanaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 237598 offline
|
ByeAlex azt hiszi magáról hogy ő a sztár és mindent megmondhat mert írt egy tökre értelmetlen számot.Az én szemszögemből nézve megszégyeníti Magyarországot egy ilyen meleg "énekes".Semmit nem ért a zenéhez, de belekötni mindenbe tud.Én 2013-ban nem őt vittem volna Euróvízióra.
2014. december 23. 10:05
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Egyébként egyetértek a társassággal. Akkor viszlátAlex ne ByeAlex. Szerintem a nyelv tök mindegy. Ne mondjátok már, hogy nem fogtok azért angolul énekelne mert szalonka nem énekel a nyelvünkön..
ez már nevetséges lenne. Én imádom az angol nyelvet, és attól mert egydé, zsüsztin meg gomezkisasszony nem énekel magyarul attól én énekelhetek angolul. Ncskcsk teljesen egyetértek. Habár én nem szoktam japán, koreai, meg kínai zenét hallgatni. Nehogy már ViszlátAlex mindenbe beleszóljon.
2014. december 23. 19:20
Szegény Alex, azt hiszi hogy szeretik a dalát :'D
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: