Starity

Negatív véleménnyel van ByeAlex a 2015-ös A Dal felhozataláról

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 21. 14:05 #41
- törölt felhasználó -    
segget csinált a szájából. úgy tűnik már elfeledkezett arról, hogy anno svéd és angol szöveget is szerettek volna belecsempészni a kedvesem c. dalukba de már túl későn léptek és nem volt idejük a változtatásra, kifutottak a határidőből ezért 100%-ig magyar maradt a mestermű rohog.gif de se baj búslakodjon csak, jövőre majd benevezhetnek a boci boci tarka átköltött verziójával, hátha lesz pár nagyon okos aki beszavazza őket wink.gif
2014. december 21. 14:05 #42
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Nem azért, de egy angol dallal sokkal jobb helyezést is értünk el, mint egy magyarral. Gratulálok byealexnak (bár ahogy ciel is mondta, akkor inkább legyen sziaalex) a tizedik helyezéshez, de idén ötödikek lettünk, ez el van felejtve? Ja el is felejtettem hogy igen. Valamilyen csoda folytán senkit nem hallottam arról beszélni, hogy Kállai ötödik lett, de a másfél évvel ezelőtti tizedik helyezésért mindenki el van ájulva. Byealexnak szerintem le kéne kicsit nyugodnia, vagy visszavehetne egy kicsit. Ha mindenki angolul énekel, akkor mi van? És ha valaki koreaiul akar énekelni, nem szabad? A verseny arról szól, melyik nemzetnek van jobb ízlése, hogy kit küldenek ki, kb.
A magyar nyelv egy nagyon szép nyelv. Tudom. byealexka énekeljen magyarul és a többi énekest - szerintem, legalábbis az ízlése miatt - ne piszkálja. Nincs értelme.
2014. december 21. 17:22 #43
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem számít a nyelv. A Nox magyar nyelven adta elő a dalát és semeddig nem jutott, Rúzsa Magdi angolul, 9. lett. Wolf Kati szintén angolul, nem volt sehol. Ez nem attól függ, hogy milyen nyelven indulnak, hanem attól, hogy épp milyen kedve van az Eurovíziós dalverseny rendezőinek. Ez az egész csak politika, függ attól is, hogy melyik országban van megrendezve, milyen az épp aktuális trend, stb. Abszolút nem a nyelven van a hangsúly (sajnos) bár hozzáteszem, Kállay-Saunders András kiejtése tökéletes, hisz anyanyelve az angol, így ez sokat vitt a latba, de egyébként... Más részről azért van benne egy kicsi igazság, mert itt a különböző kultúrák és egyebek kellene, hogy számítsanak, de amint azt már mondtam, mindez politika.
2014. december 21. 17:56 #44
- törölt felhasználó -    
Egy részből egyet értek (ahogy itt előttem fogalmaztak) sziaalexxal, mert tény a magyarnyelv szép. De, mivel nemzetközi versenyről van szó, sajnos elkerülhetetlen, hogy angolul énekeljen az induló. Tény, hogy szép eredményeket értünk el, de (szintén, ahogy itt előttem már megfogalmazták) Kállay Saunders Andrásról megfeledkeztünk? 5.-ik lett, s nem magyarul énekelt.
Úgy érzem, hogy nem fontos egy ilyen volumenű versenyben, hogy milyen nyelven énekeljen a versenyző. Ha tehetséges, akkor továbbjuttatják, ha meg nem, sajna ez van.
A másik amin kiakadtam... Miért kell ennyire felvágni, hogy hány országban játszották, s kik osztották meg a dalát? Tény, hogy Magyarország erre büszke lehet, de felvágás nélkül is az. (remélem ez utóbbiért nem kapok negatív válaszokat...)Meg a másik.. szegényem a 'Kedvesem' óta nagyon eltűnt, nyilván az embereknek oka volt elhanyagolni. Miért pont ő szólja le a következő felhozatalt? Vagy csak én vagyok túl "szigorú"? mellow.gif smileeee.gif blush.gif
2014. december 21. 18:36 #45
Horváth Gréta
Horváth Gréta
visszatérő vendég

Státusz❤Szia! Szavazz! A szavazat visszamegy! Írj az üzenőfalamra véleményt! Jelölj!❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 430
Csatolások: 32
Azonosító: 183443
Najó! Ő kussoljon aki a világ legalja számát írta.. Hogy beégett már tavaly is.. szánalom.. -.-"
2014. december 21. 19:35 #46
Teen12
Teen12
visszatérő vendég

StátuszI can't Stop me -Twice
Hozzászólás: 173
Azonosító: 229135
Nagyon is igaza van alexnek!
Mondjon bárki bármit...
Ha magyarok vagyunk magyarul énekeljünk mert Selena gomez Justin Bieber One direction stb. nem fognak magyarul énekelni...Akkor mi se énekeljünk Angolul...Ha már magyarok vagyunk énekeljünk beszéljünk és éljünk büszke magyarként! (Bár az ország félig csődbe...DE AKKOR IS MAGYAROK VAGYUNK EMBEREK!!MAGYAROK!!!
2014. december 21. 19:38 #47
Teen12
Teen12
visszatérő vendég

StátuszI can't Stop me -Twice
Hozzászólás: 173
Azonosító: 229135
ÉS még valami! Bayer Friderika az eurovision 1994-ben magyar dallal lett 4. NEGYEDIK!!!! (külön hang súlyozom NEGYEDIK!!!!)
2014. december 21. 21:30 #48
stengerkitti
stengerkitti
ಌ†Drømmende†ಌ

StátuszJa, ikke stress med kroppen din. Kropp er kropp og du er fin.
Hozzászólás: 1296
Csatolások: 596
Azonosító: 142983
Teen12 teljesen igazad van! Egy magyar számmal is lehet jó helyezést elérni, és inkább 10. hely magyar számmal, mint 5. angolal (mondom ezt úgy hogy imádtam az idei számot, és elismerem hogy idei számot angolul volt érdemes énekelni).
2014. december 21. 23:10 #49
vivi100
vivi100

StátuszMiért csinálod ezt velem??!
Hozzászólás: 799
Csatolások: 74
Azonosító: 219671
Nem tudok erre mit mondani....
2014. december 21. 23:19 #50
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Már nem azért, de van benne igazság amit mond.
2014. december 21. 23:54 #51
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Livuci13, haha. laugh.gif Örülök hogy végre valaki leírja az igazat, köszönöm a hsz.-ed! meghajolo.gif
2014. december 22. 08:56 #52
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 933
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Valóban csak 10 magyar dal van a 30-ból, de ez nem fog változtatni azon, hogy az adott dalok mennyire fognak tetszeni. Eddig csak néhány volt ami tényleg tetszett. Remélem nem valami langyos dal fog kimenni Ausztriába.
2014. december 22. 09:01 #53
PeaceLoveEmpathy
PeaceLoveEmpathy
Hozzászólás: 656
Azonosító: 226425
nekem mindegy biggrin.gif az egész verseny egy nagy bunda ..tavaly sem a hangja miatt nyert az a koncsita virsli hanem mert uristen felvállalja hogy igy nézki..gyokolom BUNDA :DDDD ugyhogy nekem már mindegy hogy magyarul nem magyarul svédül oroszul angolul énekelnek a magyarok....ugysem lesznek elsők biggrin.gifD
2014. december 22. 11:13 #54
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Ha ez segít Alexkának, én sosem egy dal szövegét és nyelvezetét nézem először, amikor hallgatom. Hanem, hogy milyen érzelmeket, hatást vált ki belőlem. A dalszöveget csak utána nézem meg (ha megnézem). Ha pedig a nyelvezettel foglalkoznék, nem hallgatnék japán/koreai/kínai dalokat. Szóval számomra teeeljesen lényegtelen, hogy a versenyzők milyen nyelven énekelnek, mert a zenét én nem úgy szeretem hallgatni, hogy a dalszöveg mondanivalójával megvesznek. Ha fontos üzenetet hordoz magában a dal, az dalszöveg nélkül is átjön akár angolul, akár magyarul.
2014. december 22. 13:22 #55
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Idézet (Ncskcsk @ 2014.12.22. 11:13)
Ha ez segít Alexkának, én sosem egy dal szövegét és nyelvezetét nézem először, amikor hallgatom. Hanem, hogy milyen érzelmeket, hatást vált ki belőlem. A dalszöveget csak utána nézem meg (ha megnézem). Ha pedig a nyelvezettel foglalkoznék, nem hallgatnék japán/koreai/kínai dalokat. Szóval számomra teeeljesen lényegtelen, hogy a versenyzők milyen nyelven énekelnek, mert a zenét én nem úgy szeretem hallgatni, hogy a dalszöveg mondanivalójával megvesznek. Ha fontos üzenetet hordoz magában a dal, az dalszöveg nélkül is átjön akár angolul, akár magyarul.

Én is teljesen így vagyok, ugyan ez a véleményem. Örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül. smileeee.gif good.gif
2014. december 22. 16:30 #56
- törölt felhasználó -    
Ncskcsk- Egyetértek wink.gif
2014. december 22. 21:44 #57
suzy1212
suzy1212

StátuszYou are my angel, Cas.
Hozzászólás: 545
Azonosító: 178338
a tavalyi után totál leszarom az idei eurovíziót biggrin.gif nincs igazság.
2014. december 23. 08:48 #58
LanaFan
LanaFan
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 237598
ByeAlex azt hiszi magáról hogy ő a sztár és mindent megmondhat mert írt egy tökre értelmetlen számot.Az én szemszögemből nézve megszégyeníti Magyarországot egy ilyen meleg "énekes".Semmit nem ért a zenéhez, de belekötni mindenbe tud.Én 2013-ban nem őt vittem volna Euróvízióra.
2014. december 23. 10:05 #59
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Egyébként egyetértek a társassággal. Akkor viszlátAlex ne ByeAlex. Szerintem a nyelv tök mindegy. Ne mondjátok már, hogy nem fogtok azért angolul énekelne mert szalonka nem énekel a nyelvünkön.. rohog.gif ez már nevetséges lenne. Én imádom az angol nyelvet, és attól mert egydé, zsüsztin meg gomezkisasszony nem énekel magyarul attól én énekelhetek angolul. Ncskcsk teljesen egyetértek. Habár én nem szoktam japán, koreai, meg kínai zenét hallgatni. Nehogy már ViszlátAlex mindenbe beleszóljon.
2014. december 23. 19:20 #60
- törölt felhasználó -    
Szegény Alex, azt hiszi hogy szeretik a dalát :'D
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 713.