Ezek voltak a legnépszerűbb sorozatok idén
2014. december 20. 11:55
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
En egyiket sem ismerem a zold ijaszon kivul de meg azt sem nezem
2014. december 20. 12:20
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nem lepődtem meg!
2014. december 20. 12:59
Nem lepődtem meg a végeredményen,lehetett tudni,hogy a Trónok Harca fog az első helyen végezni.
2014. december 20. 13:34
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Game of thrones megérdemli, valóban az egyik legjobb sorozat, viszont az Arrow egyre ratyibb, az elején még szerettem, de a színvonala gyors ütemben süllyed (viszont tény, hogy a második évadnál jobb az idei).
A Walking deadet most már lehet elkezdem nézni, annyi helyen szerepel előkelő helyen, hogy kezd érdekelni.
A Big bang theoryt egykoron nézegettem, de nem találtam túl szórakoztatónak, lehet azért mert hülye vagyok a fizikához és sok poént nem értettem.. : )
Amit én hiányolok, az a Supernatural, Vikings, Shameless, Hannibal, Sleepy hollow, de valószínűleg azért, mert ezekre vagyok rákattanva. Hmm lehet sorozatmaratonokat rendezek a szünetben. =)
A Walking deadet most már lehet elkezdem nézni, annyi helyen szerepel előkelő helyen, hogy kezd érdekelni.
A Big bang theoryt egykoron nézegettem, de nem találtam túl szórakoztatónak, lehet azért mert hülye vagyok a fizikához és sok poént nem értettem.. : )
Amit én hiányolok, az a Supernatural, Vikings, Shameless, Hannibal, Sleepy hollow, de valószínűleg azért, mert ezekre vagyok rákattanva. Hmm lehet sorozatmaratonokat rendezek a szünetben. =)
2014. december 20. 13:40
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Én csupán a Trónok harcát nézem ezek közül. Az Agymenőket már egy ideje nem követem nyomon. Az ASH és a Walking Dead már egy ideje tervben van, de még a mai napig nem jutottam el addig. Majd egyszer talán.
2014. december 20. 13:44
Ennek a Trónok Harcának valahogyan nem bírok nekiállni. Bátyám is nézi, olvassa, isteníti, de én valahogy nem szimpatizálok vele. Az AHS-t imádom. *____*
2014. december 20. 13:58
Bevallom, hogy ezek közül még egyiket sem láttam. Nem igazán ismerem őket, de a Trónok harcára és az American Horror Story-ra nagyon kíváncsi vagyok. Majd egyszer biztos, hogy megnézem őket.
2014. december 20. 13:58
csodálkozok, hogy a Zöld íjász ilyen jó helyen van a listán. A 2. évadtól borzalmas az a sorozat.
2014. december 20. 14:06
|
|
nagy_kinga9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 208960 offline
|
Agymenők (L)
AHS <3 <3
AHS <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: