Bárányhimlős lett Angelina Jolie
2014. december 21. 16:35
uristen mitt kell ekkora feneket keriteni egy baranyhimlonek istenem hirresegek pls
2014. december 21. 16:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (blanka dream @ 2014.12.21. 16:35)
uristen mitt kell ekkora feneket keriteni egy baranyhimlonek istenem hirresegek pls
Jogos a megjegyzés, mert inkább a te helyesírási hiányosságaidat kellene egy cikkben ecsetelni.
A cikkhez szólva: felnőtt korban bárányhimlősnek lenni nemcsak veszélyes a lehetséges szövődmények miatt, de elég kellemetlen is. 22 évesen kaptam el egy két emelettel lentebb lakó gyerektől (karácsony előtt pár nappal), két napig olyan kegyetlen fejfájásom volt, hogy ki sem keltem az ágyból, utána pedig az a viszketés... brrrrr....
2014. december 21. 21:16
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Oké hogy felnőt karopban veszéjes meg minden de gondolom Jolie olyan ellátást kap hogy simán meggyógyul pár napon belül de azért elég kellemetlen lehet mivel nagyon viszket.ÉS ige veszéjes lehet felnőt korban de nem kellegyből a lerosszabra gondolni semmi baja nem essz a nőnek.
2014. december 21. 23:50
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Nem akart megjelenni, hogy mutassa kinezetet, de egy videott nyilvanosan engedett ugyhogy mi az igazzsag???
Meg a mosoja is csupa boldogsagot sugal.
Meg a mosoja is csupa boldogsagot sugal.
2014. december 22. 09:36
Ojjaj ez felnőtt korban elég veszélyes! szegényke
Jobbulást!!
2014. december 22. 09:39
blanka dream írta:
blanka dream ha ennyire gyűlölöd a sztárokat miért regisztráltál a starityra??? mit hittél mi ez? főzős játék??
blanka dream ha ennyire gyűlölöd a sztárokat miért regisztráltál a starityra??? mit hittél mi ez? főzős játék??
2014. december 23. 01:38
Szegény Angie, remélem hamar leküzdi, egy, mert elég kellemetlen, kettő, mert felnőttkorban elkapni elég rizikós. Sajnálom, hogy emiatt nem tudott elmenni a premierre, kívánom, hogy hamar meggyógyuljon.
2014. december 26. 13:50
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ííí felnőtt korban az durva... :/ kíváncsi vagyok a filmre
2015. január 04. 15:13
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Ez tényleg rossz lehet. Brrr. emlékszem amikor én voltam bárányhimlős. Szörnyű volt.
Viszont ezért is imádom Angie-t, mert képes volt egy szál trikóban, smink nélkül, odaülni a kamera elé és felvenni ezt a közleményt. Nem sokan vannak akik ezt így kezelték volna. Nekem ez így nagyon szimpatikus.
Viszont ezért is imádom Angie-t, mert képes volt egy szál trikóban, smink nélkül, odaülni a kamera elé és felvenni ezt a közleményt. Nem sokan vannak akik ezt így kezelték volna. Nekem ez így nagyon szimpatikus.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: