Bárányhimlős lett Angelina Jolie
2014. december 19. 22:20
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
"Pöppet kellemetlen"? Igen, marha kellemetlen lehet belehalni.. mielőtt itt okoskodtok, javaslom a google használatát mert FELNŐTT korban a bárányhimlő halálos kimenetű is lehet. És most én is elmondhatom hogy de kár hogy nincs "fejbelövöm magam" emoticon.. Gratulálok az intelligenciátokhoz.
2014. december 19. 23:12
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Jobbulást neki!
2014. december 20. 08:56
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Rossz érzés lehetett hogy nem vett részt azon a filmbemutatón amit ő rendezett
mihamarabbi gyógyulást neki
!
2014. december 20. 09:27
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Az felnőtt korban nem halálos?
2014. december 20. 10:44
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
Mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. Csak sajnálni tudom hogy nem lehetett ott a film bemutatóján ez nagyon kellemetlen mert Ő rendezte.Pihenjen sokat és NE vakarja mert abból NAGY BAJ lehet jobbulást kívánok a napokban.
2014. december 20. 11:10
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szegény. .:| Mihamarabbi gyógyulást kívánok neki! ❤
2014. december 20. 12:21
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szegényem, remélem mihamarabb meggyógyul és nem adja át a családjának! ♥
2014. december 20. 14:18
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
gyogyulast <3
2014. december 20. 14:39
Szegény, sajnálom, remélem hamar felépül
Ebben a korban azért ár veszélyesebb a bárányhimlő...
2014. december 20. 15:59
Idézet (nicky21 @ 2014.12.19. 22:20)
"Pöppet kellemetlen"? Igen, marha kellemetlen lehet belehalni.. mielőtt itt okoskodtok, javaslom a google használatát mert FELNŐTT korban a bárányhimlő halálos kimenetű is lehet. És most én is elmondhatom hogy de kár hogy nincs "fejbelövöm magam" emoticon.. Gratulálok az intelligenciátokhoz.
Néhány ember a rák végstádiumában is reménykedik a életben maradásban, de terjeszd el, hogy Angelina Jolie meg fog halni bárányhimlőben, ha ez az ami intelligens dolog (mondjuk nem tudom hogy a kék égbe kerül ide ez a szó de mind1)
Bizonyára a legjobb kezelést kapja stb. mégis milyen mondat az, hogy "lehet, hogy ebben fog meghalni" , talán ebben reménykedik az aki írta, vagy mivan? A"halálos is lehet" máris máshogy hangzik... Szerintem kicsit durva, hogy a halálra gondol valaki a cikk címe láttán, mintha minden 5. ember felnőttkori bárányhimlőben halna meg.. fele ennyi ember lenne a földön ha így lenne.
"Javaslom a gugli használatát"... miért is? nem vagy olyan intelligens, hogy boldogulj nélküle? (csak visszaadom a személyeskedést, nem kezdem) egyébként gugliból megtudtam, hogy agytumorom meg gyilkos Hauntington korom van, pedig csak alacsony vérnyomásom
Már csak azt hiányolom, hogy biztosan utálom Angelina Jolie-t, hogy nem veszem komolyan a betegségét..hát nem - az utálja (még ha nem is tud róla) aki a halál szót írja.
off: ettől az oldaltól (*kommentektől) lehetne birka himlőt kapni és én nem más okosságát bírálom, hanem azt, hogy úgy terjed egy vélemény... ... mint a himlő xd
2014. december 20. 16:56
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az valóban igaz, hogyha valaki nem gyermekkorában, hanem felnőttként kapja el a bárányhimlőt, sokkal veszélyeztetettebb. Talán furcsának találhatjátok, de a gyermekek szívósabbak, mint a felnőttek és sokkal jobban bírják a megbetegedéseket is. Egy felnőttkori bárányhimlő prognózisa tényleg nem annyira jó és gyors, mint mondjuk egy két éves gyermek esetében. Számtalan szövődmény alakulhat ki egy jóval idősebb páciensnél, amelyek igen is hatalmas problémákat tudnak generálni. (pl. nem fertőző májgyulladás, idegrendszeri problémák, vérmérgezés - szepszis és még lehetne sorolni) Szóval, ha belegondolunk, nem a bárányhimlőt okozó vírusba (varicella zooster) halnak bele, hanem a betegség esetleges szövődményeibe. Félvállról sem lehet venni a dolgot, de az tényleg egy csöppet túlzás kijelenteni, hogy aki felnőttként vagy tinédzserként esik túl rajta, akkor az meg fog halni, mert nem így van. Már kis hazánkban is létezik bárányhimlőre oltás, szóval, aki be akarja oltatni a gyermekét ellene, az be tudja, viszont én pontosan emiatt ellenjavalom mindezt. Elkapja a gyerek az oviban vagy valamelyik gyerekkori haverjától, viszket neki, de aránylag hamar túl van rajta és igen kicsi az esély a halálos szövődményeket illetően, míg a felnőtt korban összeszedett varicella ezerszer veszélyesebb lehet. A szüleim anno gondolkodtak rajta, hogy én is megkapjam, de örülök, hogy nem tették, így két évesen túlestem rajta. Egyébként volt egy ismerősöm, aki 30-35 évesen kapta el a lányaitól a bárányhimlőt és majdnem lebénult. Szóval érdemes mérlegelni, hogy melyik a rosszabb.
2014. december 20. 21:23
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
Jobbulást neki
2014. december 21. 10:14
Kér, pedig kíváncsi lettem volna, milyen ruhakölteményben jelenik meg a premieren. Azért jobbulást neki!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: