A Kardashian család legfiatalabb tagja és állítólagos párja, Tyga, egy Los Angeles-i gyermekkórház lakóit látogatta meg karácsony előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beteg gyerekeket lepett meg Kyle Jenner és Tyga
2014. december 17. 21:10
2014. december 17. 22:45
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez szép dolog volt tőlük!
2014. december 17. 23:19
Én az ilyen "beteg gyerekkel pózolok" képeknél mindig elgondolkodok, hogy imidzs építés vagy valóban szívből jött.
"...az év ezen szakasza egyet jelent azzal, hogy minél többet adhasson vissza környezetének..."
Viszont ez a mondatrész akarva akaratlanul szemet szúrt (és most mindenkitől elnézést, hogy kicsit eltérek a tárgytól) - Szép és jó, hogy karácsony közeledtével "össznépi adakozás" veszi kezdetét, de feltűnt bárkinek is, hogy máskor nem reklámozzák ennyire a segítség nyújtást? A nagyobb áruházak is ilyenkor hívnak egy-két olyan szervezeti képviselőt akiknél le lehet adni valami ételt vagy bármi mást amit ott vettél, de a szegénység és rászorultság nem csak egy decemberi vírus.
Persze mindenkinek megnyugszik a lelki békéje, mert leadott esetleg egy cipős dobozt, vagy pár konzervet bele dobott egy ilyen áruházi gyűjtőbe az év ezen szakaszán. De vajon az év többi napján mi lesz? Karácsony után a média elhallgat és az emberek elfelejtik, hogy nem csak karácsonykor kell és lehet adakozni. Nem mondom, hogy én naponta adakozom, de én pl a ruháimat nem évente csak egyszer nézem át. Mielőtt pedig valaki azt gondolná gazdag vagyok hát nem, de én ezt a mintát láttam, engem így neveltek hogyha csak egy picit is tudok az is segítség.
Legyen szó beteg gyerekek felvidításáról vagy szegénységben élők támogatásáról ennek tényleg önként kéne jönnie és nem csak azért mert a karácsony a "szeretet" ünnepe. Persze ez is sokat jelent, de sokan sajnos ezt még mindig csak akkor teszik amikor épp "szezonja" van...
"...az év ezen szakasza egyet jelent azzal, hogy minél többet adhasson vissza környezetének..."
Viszont ez a mondatrész akarva akaratlanul szemet szúrt (és most mindenkitől elnézést, hogy kicsit eltérek a tárgytól) - Szép és jó, hogy karácsony közeledtével "össznépi adakozás" veszi kezdetét, de feltűnt bárkinek is, hogy máskor nem reklámozzák ennyire a segítség nyújtást? A nagyobb áruházak is ilyenkor hívnak egy-két olyan szervezeti képviselőt akiknél le lehet adni valami ételt vagy bármi mást amit ott vettél, de a szegénység és rászorultság nem csak egy decemberi vírus.
Persze mindenkinek megnyugszik a lelki békéje, mert leadott esetleg egy cipős dobozt, vagy pár konzervet bele dobott egy ilyen áruházi gyűjtőbe az év ezen szakaszán. De vajon az év többi napján mi lesz? Karácsony után a média elhallgat és az emberek elfelejtik, hogy nem csak karácsonykor kell és lehet adakozni. Nem mondom, hogy én naponta adakozom, de én pl a ruháimat nem évente csak egyszer nézem át. Mielőtt pedig valaki azt gondolná gazdag vagyok hát nem, de én ezt a mintát láttam, engem így neveltek hogyha csak egy picit is tudok az is segítség.
Legyen szó beteg gyerekek felvidításáról vagy szegénységben élők támogatásáról ennek tényleg önként kéne jönnie és nem csak azért mert a karácsony a "szeretet" ünnepe. Persze ez is sokat jelent, de sokan sajnos ezt még mindig csak akkor teszik amikor épp "szezonja" van...
2014. december 18. 06:04
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
GomNaNa, teljesen egyetértek veled!
( mondjuk nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni
)
( mondjuk nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni
2014. december 18. 13:37
Kyle szép a képeken és jó dolgot tett,de igazat kell adnom GomNaNa-nak.
2014. december 18. 13:42
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Végre olyasmiről is olvashattam ami elnyerte valamennyire a szimpátiámat Kylie felé. Bár továbbra is hullára hidegen fog hagyni a csajszi, de legalább tudom, hogy valami jót/kedveset Ő is tett.
2014. december 18. 13:49
Komolyan,ezek együtt egyre rendesebbek
Kyle mindig is az őrülten imádott lányom volt,és az is marad
2014. december 18. 13:51
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
GomNaNa nagyon jól megfogalmaztad és teljesen egyetértek. De ahogy azt elől írtad én is mindig elgondolkozom az ilyenen.
De hát ha imidzs miatt, akkor is legalább a gyerekek boldogabbak lettek.
De hát ha imidzs miatt, akkor is legalább a gyerekek boldogabbak lettek.
2014. december 18. 14:26
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
De ari!!!Ez annyira szép dolog!♥♥♥♥
2014. december 18. 15:02
Hát ez most szép dolog volt tőle, de szerintem amiből azt a póthaj kollekcióját kifizette azt is odaadhatta volna, de azért kedves tőle.
2014. december 18. 16:25
Bírom Kyliet de egy gyermekkorházba miért így kell felöltözni?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: