Íme, az emberre legveszélyesebb állatok listája!
2014. december 20. 16:13
Sipos Anett,, hódidori: Nem ezek igenis igaz állítások, utánanézett az illető, ha nem hiszed el te is nézz utána!
Sajnos, bár nekem is nehéz elhinnem, a kutyák is roppant veszélyesek az emberre...harapásuk ugyebár veszettséget okozhat, ha nincsenek beoltva...valamint egy kóbor kutya képes széttépni az embert...persze nem alapból agresszívek (csak nagyon ritkán), annak több oka is lehet: (csak hogy idézzek is) "sok felelőtlen gazda van, akik rosszul bánnak kutyáikkal, éheztetik, bántalmazzák a szegény állatokat, egyesek kifejezetten a gyilkolásra nevelik a őket."
Sajnos, bár nekem is nehéz elhinnem, a kutyák is roppant veszélyesek az emberre...harapásuk ugyebár veszettséget okozhat, ha nincsenek beoltva...valamint egy kóbor kutya képes széttépni az embert...persze nem alapból agresszívek (csak nagyon ritkán), annak több oka is lehet: (csak hogy idézzek is) "sok felelőtlen gazda van, akik rosszul bánnak kutyáikkal, éheztetik, bántalmazzák a szegény állatokat, egyesek kifejezetten a gyilkolásra nevelik a őket."
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. december 20. 16:14
A lovak pedig különösen veszélyesek lehetnek, és itt persze nem a "farmon", lovasiskolában tartottakra kell gondolni, hanem a vadlovakra, azok ugyanis komoly sérüléseket okozhatnak az embernek...
2014. december 20. 17:18
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
a lovat es a kutyat en sem hiszem de az az igazsag h tenyleg halnak emberek meg
es a lovak eseteben igen, legtobbszor a lovas hibajabol. en jarok heti rendeszeressegel lovagolni es estem mar le lorol de soha semmijen komolyabb bajom nem lett
2014. december 20. 17:44
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Hát... ehhez nem tudok hozzászólni.
2014. december 20. 17:47
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nem azt írta, hogy emberrel, hanem azt hogy emerrel
2014. december 20. 17:49
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
nagyon durva jóó megértem hogy több száz emberrel végeznek állatok de azt nem hogy mi az az emer ugyan is a kutyáknál az van írva hogy EMER
ez kemény én nem bírom elképzelni hogy a kutya a szarvasmarha és a ló megölné az embert.De lehetséges
ez kemény én nem bírom elképzelni hogy a kutya a szarvasmarha és a ló megölné az embert.De lehetséges
2014. december 20. 17:52
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
De amúgy nagyon jóó cikk lett
2014. december 20. 19:30
|
|
Angyalosy Valentinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 232372 offline
|
Nagyjából én is ugyanezekre az állatokra számítottam. ...
2014. december 20. 20:50
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
A legveszélyesebb élőlény a nyomorult ember!!!!!!!! Semelyik állat nem öl/bánt/kínoz annyi másik teremtményt, mint az ember! És még ha az állatok ölnek is, ők ösztönből teszik az életben maradásért. De az ember elborult elméjéből fakad az ötlet. Persze lehet, hogy ők is azért válnak ilyenné, mert a környezetük így hatott rájuk, de akkor ez is az emberek hibája! Tehát én véleményem szerint minden baj okozója az ember!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. december 21. 04:51
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Én ezek közül a kutyát tatrom jónak a szúnyogoktól ès kígyóktól irtózom!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.