A hivatalos megjelenés előtt egy hónappal hamarabb szivárgott ki Marilyn Manson legújabb, The Pale Emperor címre keresztelt korongja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiszivárgott a legújabb Marilyn Manson-lemez
2014. december 17. 12:03
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
én is megnézném élőben
2014. december 17. 13:38
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Akkor mi van ha kiszívárgott! Amúgy anno Volton egy rakás szerencsétlen volt a színpadon. Amúgy bírom, de show-t azt ott nem tudott csinálni.
2014. december 17. 15:26
Már a kiszivárgás óta csak az albumot hallgatom. *-* Ajánlom nekik,hogy jöjjenek ide.
2014. december 17. 16:18
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
csudi jó!! fantasztikus, imádom, de nagyon!!
2014. december 17. 19:22
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
hát nekem csak egy száma tetszik de úgy látszik, hogy ez így is marad....
2014. december 17. 20:21
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Én attól még megvásárolom, ahogy eddig mindet.
A cd kora jó ideje lejárt, az igazi pénz a turnézásban,fesztiválokban van. Nem véletlen turnézik szinte mindig. Madonna is egy sikertelen lemezzel is képes milliárdokat keresni, mert albumtól függetlenül megveszik rá a borsos áru jegyeket.
A cd kora jó ideje lejárt, az igazi pénz a turnézásban,fesztiválokban van. Nem véletlen turnézik szinte mindig. Madonna is egy sikertelen lemezzel is képes milliárdokat keresni, mert albumtól függetlenül megveszik rá a borsos áru jegyeket.
2014. december 18. 06:48
Mindegyik albumát megvettem,ez sem fog máshogy történni!Az iTunesba amikor bele hallgattam...nagyon tetszett!Igazán ütős album lett!
2015. január 10. 18:07
|
|
Lady Színésznőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 183019 offline
|
Én már hallottam és ÍMÁDOM!!Nagyon várom a turnét.Ha minden jól alakul én is részt tudok venni az eggyiken!!
)
2015. január 24. 15:40
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Imàdooom!!!! Rohadt jó zenéi vannak ennek a pasinak komlyan! A klipek annyira nem jók de a zenéket imádomimádom és imádoooom! :3 Így tovább Mr. Manson!
2015. augusztus 07. 00:29
|
Anna Gyimesiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 246295 offline
|
Volt már jobb albuma is de ez sem rossz
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: