Már tervezik a két népszerű brit sorozat ihlette vidámparkot az Egyesült Királyságban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a Doctor Who- és Sherlock-inspirálta vidámpark
2014. december 16. 06:24
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Wo-o-wah
Ott a helyem
2014. december 16. 08:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Napokkal ezelőtt olvastam már a hírt, de annyira nem hoz lázba. Pláne, hogy elvileg a BBC épületébe is be lehet menni, igaz, időpontegyeztetéssel és x összeg kicsengetésével. Nekem az mégis nagyobb élmény lenne, mint egy látványosságnak megépített súdió. Szerintem az eredeti az érdekesebb.
A BBC-hez kívülről már volt szerencsém, sőt, kerestük a Top Gearhez tartozó épületrészt is, de nem bírtunk kiigazodni a térképemen, úgyhogy "nem mentünk bele a semmibe".
A Kensington Olympián volt már szerencsém egy interaktív DW kiállításhoz pár évvel ezelőtt, az tényleg nagy élmény volt, még úgy is, hogy az általam legkevésbé szeretett Doki, Matt Smith volt már akkor a "főnök".
Amúgy a Doctor Who-t még értem, hogy "vidámpark" legyen belőle, de a Sherlockból és a Top Gearből hogyan? Utóbbiba raknak be 1-2 dodzsemet és kész, nem tudok nagyon mást elképzelni, plusz a Sherlockkal kapcsolatban se nagyon... Főleg, hogy Mofi bácsi áthelyezte az egészet napjainkba. Vagyis maga a környezet nem tartogat semmi rendkívülit úgymond. Szerintem.
Mindegy, összességében az a véleményem, hogy a DW-nek még van értelme, a TG esetében meg inkább elmennék egy rendes forgatásra, nagyobb élményt nyújtana, azt hiszem. A Sherlockkal meg nem tudok mit kezdeni. A viktoriánus 221/B-ben jártam, az tényleg jó, annak van egy hangulata...
A BBC-hez kívülről már volt szerencsém, sőt, kerestük a Top Gearhez tartozó épületrészt is, de nem bírtunk kiigazodni a térképemen, úgyhogy "nem mentünk bele a semmibe".
A Kensington Olympián volt már szerencsém egy interaktív DW kiállításhoz pár évvel ezelőtt, az tényleg nagy élmény volt, még úgy is, hogy az általam legkevésbé szeretett Doki, Matt Smith volt már akkor a "főnök".
Amúgy a Doctor Who-t még értem, hogy "vidámpark" legyen belőle, de a Sherlockból és a Top Gearből hogyan? Utóbbiba raknak be 1-2 dodzsemet és kész, nem tudok nagyon mást elképzelni, plusz a Sherlockkal kapcsolatban se nagyon... Főleg, hogy Mofi bácsi áthelyezte az egészet napjainkba. Vagyis maga a környezet nem tartogat semmi rendkívülit úgymond. Szerintem.
Mindegy, összességében az a véleményem, hogy a DW-nek még van értelme, a TG esetében meg inkább elmennék egy rendes forgatásra, nagyobb élményt nyújtana, azt hiszem. A Sherlockkal meg nem tudok mit kezdeni. A viktoriánus 221/B-ben jártam, az tényleg jó, annak van egy hangulata...
2014. december 16. 11:54
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Sherlock?! Már ott is vagyok! :DDDDD <3
2014. december 16. 12:41
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Király
*-*
2014. december 16. 13:34
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Idézet (Pocher @ 2014.12.16. 10:32)
alig várom királynak hangzik!csak a belépő ára elég drága lesz...pedig mind három sorozat ill. műsor a szívem csűcske (csak a 12ik Dokit utálom)
Doctor Who :3 Király már költözök is oda
Pocher, ha utálod a 12.Doktort, lényegében utálod a Doktort is.
2014. december 16. 15:34
Kíváncsi leszek, hogyan rakják ezt össze. Beszélvén a legkedvencebb műsoromról, az egyetlen dologról, amiért igazán rajongok (aki már látott párszor itt az oldalon, az bizonyára tudja, hogy a TG-ről van szó), természetesen szívesen elmennék, de nem tudom, számomra ez milyen újdonságot tartogathat. Ezt én most csak úgy tudom elképzelni, hogy a TG kap egy sarkot, ahol vannak dodzsemek, esetleg egy-két ikonikus kocsi mása, vagy egy Stig figura, és mellette ott van egy nyolcszor akkora placc, telepakolva óriáskerekekkel, amiken Tardis alakúak a kabinok, 221B-szellemvasúttal (utazás Sherlock mind palace-ében?), és hasonló dolgokkal. És bár a Sherlockot és a Doctor Who-t is szeretem, annyira azért mégsem, hogy horror árakat fizessek egy vidámpark-belépőért.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.