Kiszivárgott Nicki Minaj két új duettje is
2014. december 15. 19:32
|
|
Vircsiii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210278 offline
|
2014. december 15. 19:42
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nicki Minaj eszméletlen.. amihez a nevét adja Beyoncé nem lehet rossz és nem tévedtem..
Fantasztikus lett mind kettő!! ♥!
Fantasztikus lett mind kettő!! ♥!
2014. december 15. 19:59
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Arianatól és Nickitől egyszerűen kirázz a hideg. és nem jó értelembe!! Ariana számomra még mindig egy elcseszett Mariah Carey.
Nicki meg hát khmm... ez nem rappelés.
Nicki meg hát khmm... ez nem rappelés.
2014. december 15. 20:07
en csak az arianasat hallgattam meg mert beyoncet nem szeretem de az arianas sikerult jol
2014. december 15. 20:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem rossz...elmegy.
2014. december 16. 08:30
|
|
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline
|
hhh....
mióta a nevemet tudom,azóta én mindig is imádtam Nickyt.Jó reppernek tartom,de ariánát is szerettem...Régen!Csak mióta megjelent ez a bizonyos "bang bang"c. száma,azóta nekem nem jó parti a csaj.Nyávogott nekem benne.De viszont most a "love me harder"-miatt újra megszerettem.De az egyénisége már nem jön be nekem.Sorra látom mindenhol:Ariana;;beképzelt liba,stb...meg hogy utánozza selenát.hát én nem tudom mi az igazság de már nem nagyon szeretem.
mióta a nevemet tudom,azóta én mindig is imádtam Nickyt.Jó reppernek tartom,de ariánát is szerettem...Régen!Csak mióta megjelent ez a bizonyos "bang bang"c. száma,azóta nekem nem jó parti a csaj.Nyávogott nekem benne.De viszont most a "love me harder"-miatt újra megszerettem.De az egyénisége már nem jön be nekem.Sorra látom mindenhol:Ariana;;beképzelt liba,stb...meg hogy utánozza selenát.hát én nem tudom mi az igazság de már nem nagyon szeretem.
2014. december 16. 14:25
|
Csillámpóni0123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 222480 offline
|
Nicki jó
ariana viszont hozta a nyivákolós formáját
ariana viszont hozta a nyivákolós formáját
2014. december 16. 15:49
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
stylyzone:
hhh....
Igen én is így vagyok vele styleyzone, bár én csak a hangját szerettem Arianának a színészkedését nem, de ahogy kezd felnőni és ezt neki muszáj megmutatnia így már nemigazán jön be nekem se.Persze Nicki örök favorit
A videót én sem tudtam megnézni a felhasználo törölte viszont szívesen meghalgatom majd.
hhh....
Igen én is így vagyok vele styleyzone, bár én csak a hangját szerettem Arianának a színészkedését nem, de ahogy kezd felnőni és ezt neki muszáj megmutatnia így már nemigazán jön be nekem se.Persze Nicki örök favorit
A videót én sem tudtam megnézni a felhasználo törölte viszont szívesen meghalgatom majd.
2014. december 16. 18:39
Pár magamutogatós, ízléstelen csaj. (És nem a hangjukat csúfolom.)
2014. december 16. 19:43
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Get on your knees.
nem tudom hogy folytatódik a szöveg, de egy ilyen dalcím mellett meg ahogy a csajok ribiskednek, miért csodálkoznak ha le k...ázzák őket?!
2014. december 26. 18:53
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem szeretem ha Beyoncé ezzel a nővel énekel.
Nem szimpatikus nekem Nicki rossz hatással van bee-re.
Túl mű nő és a tehetsége sincsen a zenéhez.
Nem tudok róla jót mondani és a szánalmas segg rázása is az agyamra megy egyes nők túlzásba vittem.
Nem szimpatikus nekem Nicki rossz hatással van bee-re.
Túl mű nő és a tehetsége sincsen a zenéhez.
Nem tudok róla jót mondani és a szánalmas segg rázása is az agyamra megy egyes nők túlzásba vittem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: