Taylor Swift szingli és boldogabb, mint valaha
2014. december 16. 01:46
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
A média sportot űz abból, hogy sztorikat gyárt Taylorról. Miért is lenne ez másképp. Én tudom, hogy minden oké vele. Mondania sem kell, én látom rajta, hogy boldog és jól megvan így.
2014. december 16. 16:41
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Kicsit unalmasnak tartom,hogy még mindig él az a bizonyos sztereotípia,hogy akkor a legboldogabb az ember,ha van párja.Anélkül nem élhet az ember kiegyensúlyozott életet,ha történetesen szingli az illető?Persze,jó az,ha van az embernek egy egészséges párkapcsolata,ahol szeretik egymást a felek,de könyörgöm....nem áll meg az élet,ha valaki egyedülálló.
Taylornak most nincs a jelek szerint senkije,miért akkora szenzáció ez?Szerintem egy nő nem lesz "életképtelen",ha nincs mellette egy férfi;enélkül is lehet akárki boldog.
Taylornak most nincs a jelek szerint senkije,miért akkora szenzáció ez?Szerintem egy nő nem lesz "életképtelen",ha nincs mellette egy férfi;enélkül is lehet akárki boldog.
2014. december 16. 18:50
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
CoLayla: nem ő tehet róla. is csak egy ember. Fiatal, eljár bulizni, stb. stb. Nincs megszabva, hogy csak egy emberrel találkozhat és mit csinálhat. Nem ő tehet róla, hogy lesifotósok követik minden egyes lépését.
2014. december 16. 19:25
Miért olyan hihetetlen elhinni, hogy egy nő lehet boldog férfi nélkül is?
2014. december 16. 19:45
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem értem miért nem lehet valaki szingli
2014. december 17. 13:08
|
|
Bianka0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 167314 offline
|
BOLDOG hahóó
2014. december 17. 17:11
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Ez olyan mint egy verseny a médiában dolgozók számára. A címe biztos az, hogy "Boronáljuk össze Taylor Swiftet minél több pasival. Aki véletlenül eltalálja ki lesz Tay következő szerelme az előléptetést kap!"
2014. december 20. 14:33
Egy nő lehet boldog anélkül is hogy szerepelne egy férfi az életében
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: