Pánikrohamot kapott Harry Styles egyik rajongója
2014. december 15. 17:58
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Tényleg nagyon kedves es udvarias volt Harrytől, és a csajnak is biztosan igen rossz lehetett az elején, de azért az valljuk be, hogy mind egy picit elmosolyodtunk a dologn, mintsem hogy sajnálnánk. Én csak azért nevetek, mert számomra látni ennyire őrült és határtalan rajongást mindig egy picit vicces is.
2014. december 15. 18:43
Hát nagyon szerelmes lehetett xd Vagy pánikbeteg, de akkor nem ixdé
2014. december 15. 18:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A videót megnézve, nekem is az a véleményem, hogy a csaj nagyon durván (sőt szó szerint) belehergelte magát a hisztibe. Én is rajongok egyaránt női és férfi színészekért, sőt egyszer szeretnék az életemben összefutni Jenniferrel és Sergióval, de szerintem azért negyed ilyen hiszti nem törne rám. Örülnék, boldog lennék, életre szóló élmény lenne, de - mint ahogyan egy tag írta már a topik elején is -, a sztárok is ugyanolyan emberek, mint mi. Nem értem, hogy miért kell ájulásig hisztizni...
2014. december 15. 19:18
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Harry ismét hozta a szokásos formáját. Miután szívrohamot okozott, még meg is gyógyít. xD Nem... De amúgy tényleg ismét bebizonyítottam mennyire egy hihetetlenül fantasztikus ember. Bár nem kell bizonyítania, de akkor is irritál a sok nyomorék firkász, akik állandóan próbálják lejáratni miközben sehol semmi. :@
NoBigDeal Az a "szeretlek" nem romantikus. Simán csak annyit mondott szeretlek, értsd, mint egy rajongót. Ezzel próbálta nyugtatgatni...
NoBigDeal Az a "szeretlek" nem romantikus. Simán csak annyit mondott szeretlek, értsd, mint egy rajongót. Ezzel próbálta nyugtatgatni...
2014. december 15. 19:25
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
Harry drága ujonan hősnek csapott fel?!
Láttam már a videót és sajnáltam a lány meg irigyeltem is mert megölelte.
Lola-SP mi alapján mondod, hogy meleg (a rondát megértem mert mindenkinek más a szép)?
Láttam már a videót és sajnáltam a lány meg irigyeltem is mert megölelte.
Lola-SP mi alapján mondod, hogy meleg (a rondát megértem mert mindenkinek más a szép)?
2014. december 15. 19:37
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon édes volt tőle!! :3 Imáádom ezt a fiút!! :3
2014. december 15. 19:50
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
evicsii0: ,, Kis szerencsés"... aha...
2014. december 15. 19:58
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ez nagyon aranyos volt tőle!
Kezdem megkedvelni Harryt!
Kezdem megkedvelni Harryt!
2014. december 15. 20:50
Jaj istenem ez nagyon aranyos és cuki meg minden
azt hittem komolyabb baja lett , már kezdtem megijedni :/ De ez a videó nagyon édes , bárcsak a lány helyében lettem volna
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: