Pánikrohamot kapott Harry Styles egyik rajongója
2014. december 15. 14:03
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Még jó, hogy észrevette. Nagyon aranyos dolog volt ez tőle. Ezeket az őröket én meg puszta kézzel nyírnám ki, hogy ennyire idétlenek. Harry is egy ember, hagy csinálja már azt amit jónak lát. Hmm.. Pánik roham, ha én találkoznék a kedvenceimmel (példa ide Johnny Depp, Emma Watson, Martin Freeman, Palvin) akkor tuti, hogy elájulnék vagy elkezdenék sírni
De legalább a csajnak nem lett nagy baja.
De legalább a csajnak nem lett nagy baja.
2014. december 15. 14:04
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (violettatini @ 2014.12.15. 13:51)
ez kész 
Hát igen.. nagyon nevetséges...
2014. december 15. 15:11
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
Nagyon nem kedvelem Harryt de most nagyot nőtt a szememben
2014. december 15. 15:25
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Gyerekek, a pánikroham nem nevetséges és vicces dolog, ahogy itt némelyik tag beállítva, hanem egy komoly dolog, aminek a többszöri ismétlődésével pánikbetegség alakul ki. K.rva szar érzés, tapasztalatból beszélek: amikor az ember mar érzi, tudja hogy jön a roham; nem kap levegőt, gombóc van a torkában, veri a víz, remeg, közben fázik, gyűszűnyire szűkül a gyomra, halálfélelme van, szédül, hányingere van, felmegy hirtelen az ember vérnyomása. Úgyhogy örülnek, ha ezen senki sem szornyulkodne, mert sajnos egyre több ember küzd ezzel a betegséggel. Rám például ma, ZH írás elott jött egy enyhe roham.
1 felhasználónak tetszik:
LovelyBarbaraPalvin
2014. december 15. 15:31
Harry részéről aranyos, de annyira nem bírom az ilyen lányokat, akik hisztiznek (mert lehet hogy nem is pánikroham volt). Szerintem nem olyan nehéz magában sikongatni és ujjongani, főleg ha már meg adatott az a lehetőség, hogy találkozik a kedvencével - nem kéne ezzel elrontani, de úgy látszik neki bejött.
(Bár ki tudja mit gondolt róla Harry)
2014. december 15. 15:32
CandUs pont ezt akartam mondani! Tényleg nem tréfa a pánikroham, vagy pánikbetegség!
2014. december 15. 16:47
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
Látom sokan írták hogy lennének a lány helyében de csak gondolják át hogy pánikrohamot kapott után lehet hogy odament Harry de előtte elég rossz lehetett annak a csajnak
2014. december 15. 16:55
Na már nem azért, de a pánikroham rohadtul nem egy vicces vagy jó dolog, vagy esetlen olyan, amit bárki szívesen kapna. A csajnak nagyon rossz lehetett, de szerencsére oda ment Hazza, ami mellesleg szerintem egy rohadt aranyos dolog volt tőle (aki még ezek után is azt mondja, hogy az 1D-t nem érdeklik a fanok az elmehet a picsba). Azonban ez a eset simán betudható egy "olyan boldog vagyok h nem kapok levegőt és hisztizek" esetnek is, persze én nem ezt állítom, csak feltételezem. Mindezek ellenére ez egy nagyon kedves dolog volt Harry-től, a biztonságiőrök meg szakadjanak már le néha róla...
2014. december 15. 17:06
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nem vagyok 1D rajongó, de ez kedves volt tőle.
2014. december 15. 17:17
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
OMG!!!!!!!!! erre nincs szóó <3 meghalook
2014. december 15. 17:21
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Utálom az 1D-t, de ez rendes dolog volt tőle
2014. december 15. 17:48
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
szegény lány,ez udvarias volt harry-től!
2014. december 15. 17:48
Uristen de rendes!Bár én cikinek éreztem volna magam mindkettőjük helyében,mert nem kellemes ha bőgés közepette odaáll mellém a szerelmem,hogy jól vagyok-e,és azt hajtogatja,hogy szeretlek,nyugi,de azért valljuk be,az se jó,ha valaki miattad sírja szét a fejét
de azért Harry valamikor én is így leszek,készülj
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.