Starity

Sarka Kata a családja életébe engedett betekintést

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 14. 17:24 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Bár sokan csak a csillogó gyönyörű modellt, üzletasszonyt és feleséget látják benne, Sarka Kata életében az anyaság a legfontosabb szerep, és két gyermekére a legbüszkébb. Édesanyaként ő is számtalan olyan problémával szembesül, amelyek a mindennapi szülőket is érintik. Hiszen a sztáranyukák számára is a legnagyobb félelem a gyerekek betegsége, és ugyanúgy szüksége van az apró trükkökre, praktikákra, amelyek megkönnyítik a kicsikkel a mindennapokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. december 14. 17:27 #2
Becka73
Becka73
Queen
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
de ari kép
2014. december 14. 18:29 #3
- törölt felhasználó -    
Mások meg a médiaribancot látják benne, és akkor finom voltam.
Minden anyának vannak bogarai, bár a mostani anyák túl tesznek a régieken, sajnos tapasztalat.
2014. december 14. 21:05 #4
- törölt felhasználó -    
Nagyon cukik a gyerekei!
2014. december 15. 19:37 #5
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 0
Azonosító: 227220
Nagyon aranyosak a gyerekek.. Kata valami eszméletlen gyönyörű!! :$
2014. december 15. 20:29 #6
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Érdekes cikk,jó volt olvasni.Nagyom hasonlítanak a szüleikre a gyerekek.Mármint arcra nagyon.
2014. december 17. 12:00 #7
sarga_rozsa
sarga_rozsa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 259
Azonosító: 178634
de milyen üzletasszony is Ő?
2014. december 18. 18:46 #8
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet
Például az egyik az, hogy aki rosszul viselkedik, annak a lépcsőre kell ülni, ahonnan csak akkor állhatnak fel a kicsik, ha megbánták tettüket és puszival és öleléssel bocsánatot kérnek szüleiktől.

Azért azt megkérdezném tőlük, hogy ez a módszer beválik-e. Mert ha a saját gyerekkori énemből indulok ki, akkor nem. Túlságosan kijátszhatónak tűnik... és akkor nem is tanult semmi a gyerek a dologból. blink.gif
2014. december 18. 19:05 #9
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Habár nem tudom, hogy ezek a bizonyos infók kit érdekelnek, de kíváncsiságból végig olvastam a cikket. Munkám során rengeteg pozitív és negatív élményben van részem a szülők által, így nem hagytam ki, hogy ezáltal is még több okosságot gyűjtsek. Mondott a nőci kifejezetten jó dolgokat is, amelyek a gyermekek életére pozitívan hatnak, de amikor olvastam, hogy Hajdú Petike már szakorvos is lett, hát felröhögtem.XD Nem preferálom azt, hogy egy kis horzsolással vagy egy kis náthával rohangáljunk az éjszakai ügyeletre, de, ha a gyermek pl. a fülét fájlalja, akkor azt nézegetheti, de, ha lósz*rt sem ért hozzá, semmit sem fog észrevenni. Lehet a dobhártya beesett vagy domború is - ez természetesen a betegség típusától függ. Ha tüsző van a mandulákon, az megint csak szabad szemmel látható, ám vírusos fertőzés esetén maximum csak vérbő garatképletet fog látni, de azt is akkor, hogyha tudja hogyan is néz ki. Szóval ez az otthoni doktorosdi nevetséges. biggrin.gif Ha belázasodik a gyermek, nem kell azonnal az éjszakai ügyeletre rohanni, de másnap érdemes elvinni a gyermekorvoshoz. Mindettől elvonatkoztatva, kellemesen csalódtam benne a családhoz és a gyermekeihez való állása okán, pedig egyáltalán nem a szívem csücske. Szívén viseli a gyermekei sorsát, törődik, foglalkozik velük, míg tapasztalataim szerint tíz családból legalább ötnél komoly problémák merülnek fel (pl. lesz*rják a gyereket, nem adnak neki elég szeretetet stb.). Senki sem gondolná, pedig sajnos így van. A Gloup zselét pedig szerintem én is beszerzem. Sajnos az 1000 mg-os amoxicillin bumszli tablettát tördelés nélkül nem bírom bevenni, mert túl nagy. Kíváncsi vagyok, hogyha kipróbálnám ezt a zselét, akkor tényleg le is csúszna.
2014. december 20. 16:29 #10
- törölt felhasználó -    
Beyla:
"Ha belázasodik a gyermek, nem kell azonnal az éjszakai ügyeletre rohanni, de másnap érdemes elvinni a gyermekorvoshoz. Mindettől elvonatkoztatva, kellemesen csalódtam benne a családhoz és a gyermekeihez való állása okán, pedig egyáltalán nem a szívem csücske. Szívén viseli a gyermekei sorsát, törődik, foglalkozik velük, míg tapasztalataim szerint tíz családból legalább ötnél komoly problémák merülnek fel (pl. lesz*rják a gyereket, nem adnak neki elég szeretetet stb.)"
meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. január 02. 18:32 #11
- törölt felhasználó -    
a nurofennek is finom narancsos íze van az is ilyen sűrűs állaga van!
2015. március 03. 15:01 #12
Anonimys
Anonimys
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 241043
a "kuruc infon" találtam rolla egy cikket és egy párbeszédet biggrin.gif amit kati törölhetett a facebok oldaláról,mivel ott nemtaláltam...úgy látzik a "celeb" néni csak a nyali tongue.gif kritikákt szereti biggrin.gif

Attila Nagy A legtöbb celebnek fogalma nincs, hogy mi az, csak hordja(piros karkötő? inkább egy zsinór-jobb kéz-), mert ezt látta valahol.Ha nem tanítanák az iskolában azt, hogy rossz, akkor a horogkeresztet is a homlokukra tetoválnák, ha valamelyik amerikai celeb azt nyomtat magára.A celebeknél(főleg a Sarka Kata féléknél) nem szokás használni a szürkeállományt.Egyedül olyan dolgok vannak az agyukban, ami nem megterhelő.Ilyen a légzés, nyelés és a pózolás.A többi cselekvés annyira felesleges számukra, hogy genetikailag hiányzik is belőlük.

Kata Sarka http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Vörös_fonal
Vörös fonal – Wikipédia
A vörös fonal egy védelmet nyújtó eszköz, melyet a kabbalista tanítók hoztak be a köztudatba. Kétszeres funkciója van, megvédi viselőjét mások irigy tekintetétől, valamint segít megszabadulni a saját féltékenységtől és a Gonosz Szemtől. A fonal egy vörös gyapjúszál, melyet a bal csukló körül viselne…
HU.WIKIPEDIA.ORG

Kata Sarka Te marha! Az egyik ez, a másik, meg maradjon az én titkom, nem tartozik másra! Viszont te nagyon szeretnéd, ha ennyi eszed lenne, mint nekem, talán akkor valamit elértél volna az életben, és nem velem foglalkoznál!

Attila Nagy Te marha! "melyet a bal csukló körül viselnek." akkor ne a jobb kezeden hord......"Viszont te nagyon szeretnéd, ha ennyi eszed lenne, mint nekem, talán akkor valamit elértél volna az életben" hát az "eszedet" hadjuk inkább,nem kivánhatok olyant ami nincs! Egyébként meg mán elértem a célomat becsületes kétkezi munkával!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok