Bár sokan csak a csillogó gyönyörű modellt, üzletasszonyt és feleséget látják benne, Sarka Kata életében az anyaság a legfontosabb szerep, és két gyermekére a legbüszkébb. Édesanyaként ő is számtalan olyan problémával szembesül, amelyek a mindennapi szülőket is érintik. Hiszen a sztáranyukák számára is a legnagyobb félelem a gyerekek betegsége, és ugyanúgy szüksége van az apró trükkökre, praktikákra, amelyek megkönnyítik a kicsikkel a mindennapokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sarka Kata a családja életébe engedett betekintést
2014. december 14. 18:29
Mások meg a médiaribancot látják benne, és akkor finom voltam.
Minden anyának vannak bogarai, bár a mostani anyák túl tesznek a régieken, sajnos tapasztalat.
Minden anyának vannak bogarai, bár a mostani anyák túl tesznek a régieken, sajnos tapasztalat.
2014. december 15. 19:37
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon aranyosak a gyerekek.. Kata valami eszméletlen gyönyörű!! :$
2014. december 15. 20:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Érdekes cikk,jó volt olvasni.Nagyom hasonlítanak a szüleikre a gyerekek.Mármint arcra nagyon.
2014. december 17. 12:00
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
de milyen üzletasszony is Ő?
2014. december 18. 18:46
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Például az egyik az, hogy aki rosszul viselkedik, annak a lépcsőre kell ülni, ahonnan csak akkor állhatnak fel a kicsik, ha megbánták tettüket és puszival és öleléssel bocsánatot kérnek szüleiktől.
Azért azt megkérdezném tőlük, hogy ez a módszer beválik-e. Mert ha a saját gyerekkori énemből indulok ki, akkor nem. Túlságosan kijátszhatónak tűnik... és akkor nem is tanult semmi a gyerek a dologból.
2014. december 18. 19:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Habár nem tudom, hogy ezek a bizonyos infók kit érdekelnek, de kíváncsiságból végig olvastam a cikket. Munkám során rengeteg pozitív és negatív élményben van részem a szülők által, így nem hagytam ki, hogy ezáltal is még több okosságot gyűjtsek. Mondott a nőci kifejezetten jó dolgokat is, amelyek a gyermekek életére pozitívan hatnak, de amikor olvastam, hogy Hajdú Petike már szakorvos is lett, hát felröhögtem.XD Nem preferálom azt, hogy egy kis horzsolással vagy egy kis náthával rohangáljunk az éjszakai ügyeletre, de, ha a gyermek pl. a fülét fájlalja, akkor azt nézegetheti, de, ha lósz*rt sem ért hozzá, semmit sem fog észrevenni. Lehet a dobhártya beesett vagy domború is - ez természetesen a betegség típusától függ. Ha tüsző van a mandulákon, az megint csak szabad szemmel látható, ám vírusos fertőzés esetén maximum csak vérbő garatképletet fog látni, de azt is akkor, hogyha tudja hogyan is néz ki. Szóval ez az otthoni doktorosdi nevetséges.
Ha belázasodik a gyermek, nem kell azonnal az éjszakai ügyeletre rohanni, de másnap érdemes elvinni a gyermekorvoshoz. Mindettől elvonatkoztatva, kellemesen csalódtam benne a családhoz és a gyermekeihez való állása okán, pedig egyáltalán nem a szívem csücske. Szívén viseli a gyermekei sorsát, törődik, foglalkozik velük, míg tapasztalataim szerint tíz családból legalább ötnél komoly problémák merülnek fel (pl. lesz*rják a gyereket, nem adnak neki elég szeretetet stb.). Senki sem gondolná, pedig sajnos így van. A Gloup zselét pedig szerintem én is beszerzem. Sajnos az 1000 mg-os amoxicillin bumszli tablettát tördelés nélkül nem bírom bevenni, mert túl nagy. Kíváncsi vagyok, hogyha kipróbálnám ezt a zselét, akkor tényleg le is csúszna.
2014. december 20. 16:29
Beyla:
"Ha belázasodik a gyermek, nem kell azonnal az éjszakai ügyeletre rohanni, de másnap érdemes elvinni a gyermekorvoshoz. Mindettől elvonatkoztatva, kellemesen csalódtam benne a családhoz és a gyermekeihez való állása okán, pedig egyáltalán nem a szívem csücske. Szívén viseli a gyermekei sorsát, törődik, foglalkozik velük, míg tapasztalataim szerint tíz családból legalább ötnél komoly problémák merülnek fel (pl. lesz*rják a gyereket, nem adnak neki elég szeretetet stb.)"
"Ha belázasodik a gyermek, nem kell azonnal az éjszakai ügyeletre rohanni, de másnap érdemes elvinni a gyermekorvoshoz. Mindettől elvonatkoztatva, kellemesen csalódtam benne a családhoz és a gyermekeihez való állása okán, pedig egyáltalán nem a szívem csücske. Szívén viseli a gyermekei sorsát, törődik, foglalkozik velük, míg tapasztalataim szerint tíz családból legalább ötnél komoly problémák merülnek fel (pl. lesz*rják a gyereket, nem adnak neki elég szeretetet stb.)"
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. január 02. 18:32
a nurofennek is finom narancsos íze van az is ilyen sűrűs állaga van!
2015. március 03. 15:01
|
|
Anonimysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 241043 offline
|
a "kuruc infon" találtam rolla egy cikket és egy párbeszédet
amit kati törölhetett a facebok oldaláról,mivel ott nemtaláltam...úgy látzik a "celeb" néni csak a nyali
kritikákt szereti
Attila Nagy A legtöbb celebnek fogalma nincs, hogy mi az, csak hordja(piros karkötő? inkább egy zsinór-jobb kéz-), mert ezt látta valahol.Ha nem tanítanák az iskolában azt, hogy rossz, akkor a horogkeresztet is a homlokukra tetoválnák, ha valamelyik amerikai celeb azt nyomtat magára.A celebeknél(főleg a Sarka Kata féléknél) nem szokás használni a szürkeállományt.Egyedül olyan dolgok vannak az agyukban, ami nem megterhelő.Ilyen a légzés, nyelés és a pózolás.A többi cselekvés annyira felesleges számukra, hogy genetikailag hiányzik is belőlük.
Kata Sarka http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Vörös_fonal
Vörös fonal – Wikipédia
A vörös fonal egy védelmet nyújtó eszköz, melyet a kabbalista tanítók hoztak be a köztudatba. Kétszeres funkciója van, megvédi viselőjét mások irigy tekintetétől, valamint segít megszabadulni a saját féltékenységtől és a Gonosz Szemtől. A fonal egy vörös gyapjúszál, melyet a bal csukló körül viselne…
HU.WIKIPEDIA.ORG
Kata Sarka Te marha! Az egyik ez, a másik, meg maradjon az én titkom, nem tartozik másra! Viszont te nagyon szeretnéd, ha ennyi eszed lenne, mint nekem, talán akkor valamit elértél volna az életben, és nem velem foglalkoznál!
Attila Nagy Te marha! "melyet a bal csukló körül viselnek." akkor ne a jobb kezeden hord......"Viszont te nagyon szeretnéd, ha ennyi eszed lenne, mint nekem, talán akkor valamit elértél volna az életben" hát az "eszedet" hadjuk inkább,nem kivánhatok olyant ami nincs! Egyébként meg mán elértem a célomat becsületes kétkezi munkával!
Attila Nagy A legtöbb celebnek fogalma nincs, hogy mi az, csak hordja(piros karkötő? inkább egy zsinór-jobb kéz-), mert ezt látta valahol.Ha nem tanítanák az iskolában azt, hogy rossz, akkor a horogkeresztet is a homlokukra tetoválnák, ha valamelyik amerikai celeb azt nyomtat magára.A celebeknél(főleg a Sarka Kata féléknél) nem szokás használni a szürkeállományt.Egyedül olyan dolgok vannak az agyukban, ami nem megterhelő.Ilyen a légzés, nyelés és a pózolás.A többi cselekvés annyira felesleges számukra, hogy genetikailag hiányzik is belőlük.
Kata Sarka http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Vörös_fonal
Vörös fonal – Wikipédia
A vörös fonal egy védelmet nyújtó eszköz, melyet a kabbalista tanítók hoztak be a köztudatba. Kétszeres funkciója van, megvédi viselőjét mások irigy tekintetétől, valamint segít megszabadulni a saját féltékenységtől és a Gonosz Szemtől. A fonal egy vörös gyapjúszál, melyet a bal csukló körül viselne…
HU.WIKIPEDIA.ORG
Kata Sarka Te marha! Az egyik ez, a másik, meg maradjon az én titkom, nem tartozik másra! Viszont te nagyon szeretnéd, ha ennyi eszed lenne, mint nekem, talán akkor valamit elértél volna az életben, és nem velem foglalkoznál!
Attila Nagy Te marha! "melyet a bal csukló körül viselnek." akkor ne a jobb kezeden hord......"Viszont te nagyon szeretnéd, ha ennyi eszed lenne, mint nekem, talán akkor valamit elértél volna az életben" hát az "eszedet" hadjuk inkább,nem kivánhatok olyant ami nincs! Egyébként meg mán elértem a célomat becsületes kétkezi munkával!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.