Pharrell Williams Happyje a 2014-es év legnépszerűbb dala
2014. december 14. 10:00
Amikor előszőr meghallgattam,akkor nagyon tetszett!De mostmár egyáltalán nem tetszik,kicsit sem!Unalmas és-végülis-egyszer hallgatható szám!
2014. december 14. 10:13
A Happy tényleg jó dal,de kb. 2 meghallgatás után már lehet tudni a szövegét és rém unalmas lesz.Én sokat hallgattam,és már mindenkinek az agyára mentem hogy ezt dúdolom,de egy idő után nekem is unalmassá vált.
2014. december 14. 10:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Megértem, hogy az első mivel, ilyen bulikon tök viccesen lehet rá táncolni, meg ilyenek. Mondjuk múltkor az o.társaimmal szerveztünk egy bulit együtt, és a Happy-t beraktuk, a fiúk úgy táncoltak rá, hogy sírva nevettem
Nicki Minaj? Komolyan? A klipp olyan undorító mint maga a nő. Nem is a zenéről szól. És Taylor? Szwiftecske zenéje borzalmas. Habár izlések és pofonok
Iggy: Nem szimpatizálok különösebben Azaleával, de be kell vallani, elég jóra sikeredett a zene. Charli része is nagyon tetszik benne.
Nicki Minaj? Komolyan? A klipp olyan undorító mint maga a nő. Nem is a zenéről szól. És Taylor? Szwiftecske zenéje borzalmas. Habár izlések és pofonok
Iggy: Nem szimpatizálok különösebben Azaleával, de be kell vallani, elég jóra sikeredett a zene. Charli része is nagyon tetszik benne.
2014. december 14. 10:58
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Őszintén? Ebből a listából az egyetlen valamire való dal a Magic! Rude-ja. Az tényleg jó kis dal és van egy története is. A többi a könyökömön jön ki, és rettentően unom már őket, hogy folyton ezeket kell hallgatnom a zene csatornákon. A Happy már elsőre sem nagyon tetszett, ráadásul, hogy egész évben hallgattam, de egyszer se éreztem úgy, hogy meg kéne hallgatnom újra.
2014. december 14. 11:18
Már agybajt kapok, mikor meghallom ezeket. Nem értem, hogy nem lehet ezeket megunni?!
2014. december 14. 11:25
Nekem is bejön ez a szám, de úgy gondolom, van ennél sokkal nagyobb durranás is. (:
2014. december 14. 12:58
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
jó kis szám, de már vagy egy ideje kezd az agyamra menni, annyit mind hallom mindenhol.. De nah azért gratula neki!
2014. december 14. 13:16
|
|
RainbowAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 226418 offline
|
jó kis szám , de nekem már unalmas.....................
2014. december 14. 14:15
Tényleg a Happy a legjobb szám a világon.Annyira imádom én is mindig boldog leszek tőle
2014. december 14. 14:27
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Igen érthető
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: