Starity

Hamarosan nővé regenerálódik a Doki?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 16. 08:25 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A Doktor neme szerintem majdhogynem lényegtelen. Ha jó a történet, jók a színészek, akkor felőlem lehet akár nő is. Bár sajnálnám, ha "máris" lecserélnék Capaldit, Matt után ő egy igazi felüdülés a számomra... smileeee.gif rolleyes.gif

Azzal viszont egyet kell értsek, hogy kicsit már sok Moffatból...

Amúgy ha valamiért kockázatos a Doktort nővé regenerálni, akkor azért, mert sok kis tinilányka nem tudna kiért epekedni. rohog.gif Már Petert is elmondták minden vén pricknek, amiért az én zsebemben kinyílik a bicska... mad.gif Capaldi zseniális Doki, zseniális színész, helye van ott, ahol van, az elégedetlenkedők meg akkor sírjanak a párnáikba és picsogjanak az 1D miatt. biggrin.gif
2014. december 16. 20:09 #22
GyilkosKoala
GyilkosKoala
új tag

StátuszI belive I can fly~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 213230
Sajnos még nem néztem végig a hetedik évadot sem, de már most rászánom magam.
Egyébként fogalmam sincs, miért van ilyen sok mindenki ellene egy lehetségesen brilliáns női karakternek. ohmy.gif Szerintem annyira badass és újító és remek lenne, ha eltérnénk a szokásostól. Legalábbis én nagyon kíváncsi lennék rá és nem csak a saját lelkesedésemként mondom ezt. Ahogyan Thor is nő lett a Bosszúállók képregényében, úgy sem lenne azzal sem gond, hogy a Doktor legalább egy ideig nő lenne. Szeretnék minél több alapvetően erős női karaktert látni és a Fem!Doktort alapból annak képzelem. Meg gondoljatok már bele. Milyen menő lenne? biggrin.gif Én legalábbis imádnám. Moffatot meg úgy utálom, ahogy megteremtették. Azt kívánom, hogyha a Doktor nő lesz, akkor ő semmisüljön meg örökre, mert alapvetően elég szexista és csak csorbáját szenvedné egy jó karakteralap...
2014. december 26. 12:55 #23
- törölt felhasználó -    
Ha mégis egy nő kapná meg szerepet ettől függetlenül úgyanúgy nézném a sorozatot, lehet csak először lenne egy kicsit fura..
2015. január 11. 20:52 #24
Lajcsi Lala
Lajcsi Lala
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 237284
valaki nem tudná megmondani , hogy hol adják a sorozatot ? és mikor? nyáron is néztem , de már adják ott és már nem tudom , hogy hol van. :/
am szerintem a férfi doktor jobb , de nőnek se lenne rossz. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok