Marina - ahogy ígérte - új dallal jelentkezett a napokban, amit Happy névre keresztelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Marina and the Diamonds - Happy
2014. december 13. 17:31
2014. december 13. 17:39
Nagyon szép, meghitt dal, Marina ismét hozta a formáját.
2014. december 13. 17:41
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Nem is rossz,jobb,mint a Froot,szebben énekel benne,de szerintem ez az album annyira nem fog nekem tetszeni mint a többi,nem fogom annyiszor meghallgatni,örülök,hogy Marina most happy xD,de én ettől a számtól szomorú lettem,nem happy..de mondom,nem rossz amúgy.
2014. december 13. 17:42
Nagyon vártam már az új dalt az albumról, nincs is mit hozzáfűznöm, gyönyörű szerzemény! A dalszövegre már rá is kerestem az interneten, és nagyon megértem Marinát, igazából együtt tudok érezni vele. Szóval, nagyon tetszik, szép dal lett!
^-^
2014. december 13. 17:43
Köszi, hogy kiraktátok, máskor szóljatok, ha kicserélitek a képet és megvágom nektek, mert ez a low quality, videóból összegányolt kép hányadék.
2014. december 13. 17:59
Amúgy, én imádom, sokkal jobb véleményem szerint, mint a Froot, bár azt is szeretem a 80-as évekbeli stílusa miatt (mind kinézetileg és hangzásilag is).
Kicsit nekem olyan, mint a Radioactive akusztikus változata, és milyen érdekes az is nyitója volt az EH-érának, és ez is az, csak ez a Frooté már.
Egyébként ez az éra bejövősebb, mint az EH, bár az jobban fel volt építve, konkrétan egy történettel rendelkező "sorozat" volt... de még mindig a TFJ a kedvencem, az a szókimondó, pajkos loknis lány, aki kiabált, sikítozott a dalaiban és üvöltve küldte el koncertjén, azt aki zavarta előadás közben... Ah Marina, te szívem csücske!
Kicsit nekem olyan, mint a Radioactive akusztikus változata, és milyen érdekes az is nyitója volt az EH-érának, és ez is az, csak ez a Frooté már.
Egyébként ez az éra bejövősebb, mint az EH, bár az jobban fel volt építve, konkrétan egy történettel rendelkező "sorozat" volt... de még mindig a TFJ a kedvencem, az a szókimondó, pajkos loknis lány, aki kiabált, sikítozott a dalaiban és üvöltve küldte el koncertjén, azt aki zavarta előadás közben... Ah Marina, te szívem csücske!
2014. december 13. 19:17
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon szép dal!♥
2014. december 13. 20:20
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Az igazság az ,hogy mindenki rohadtul oda van az új dalért sőt egy nappal a megjelenés után többek közt itthon is a listák élére ugrott (gőzöm nincs ,hogy milyen listán esetleg az itunes-ra tippelnék de megtalálható Marina profiljain is) szóval számomra szörnyen semmilyen lett. Még a youtube megjelenés előtt volt szerencsém meghallgatni mivel Ausztrália sikeresen megkapta a dalt és persze kiszivárgott (aki előrendeli az albumot az hó naponta megkapja az új dalt éjfélkor időzónája szerint így kapták meg ők is előbb). Nekem akkor sem tetszett a dalszöveg tele van klisékel és ez a "Juj de boldog vagyok.." nekem ez nem járja de másik részről meg szörnyen örülök ,hogy Marina végre boldognak érzi magát és eszem ágában sincs más fandomokkal szemben elvárni tőle ,hogy kiadja ugyanazt az albumot 6x de nekem ez most annyira nem jött be a Froot valamiért teljesen megfogott még mindig képes vagyok naponta játszani de ez nem hinném ,hogy hosszú távon a kedvencem lesz
Az új dal amúgy 1/1 jön és gondolom színt úgy meglehet majd hallgatni nálunk már 12/31 kor is ha nagyon akarjuk
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. december 13. 20:35
Megoszlik az emberek véleménye erről a dalról, és meg is tudom érteni, mert vannak benne klisés részek, és a dallama se hűde nagy durranás, de én speciál imádom. Én ebben a helyzetben vagyok most, hogy megpróbálok boldog lenni, még akkor is, ha az életem sz*r, és a dal nagyon rólam szól. Minden sorral tudok azonosulni, és néha meglepődöm, mennyire hasonlítok Marinára, hiszen minden számával így vagyok. Oké, talán nem mindegyikkel, de a legtöbbel igen. És a Happy most különösen beletalált az érzéseimbe, csütörtök este óta ezt hallgatom, és tűkön ülök már az album miatt. A Frootot is imádom, de talán ez közelebb áll hozzám. Ja, és ha minden igaz, jövő héten jön a klip hozzá, már alig várom.
2014. december 13. 21:05
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem rossz
de ha már Happy a címe gyorsabb számra vártam
de ha már Happy a címe gyorsabb számra vártam
2014. december 13. 23:50
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
szerintem elmegy
2014. december 14. 14:59
|
|
Bianka0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 167314 offline
|
ItsGrunge. én sem:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.