batoridori írta:
Ez kell ide b*zdmeg glare.gif -.- Magyarországon kb. 100ezer gyerek halmozottan hátrányos helyzetű.. 10ezer árvaházban él és nem kap megfelelő ellátást... kb. 20ezer család él szegénységben és az országra is ráférne a pénz...nem hogy gyerekkórháznak vagy szegény családoknak osztanák szét ezt a pénz, inkább idehívnak egy elkényeztetett nyálas picsát h 10.000 ft-ért vergődjön a színpadon...hát ez Magyarország -.- szerintem ezen a "fantasztikus" koncerten lesznek vagy 100an (se) grrr.gif gondolom a 10éves gyerek nem egyedül megy hanem megy a szülő is, az úgy már 20.000 ft.. Magyarországon 20ezer forint a fizetés negyede mellow.gif ....na mindegy... ebből csak azt akartam kihozni hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is Magyarországon.. anyáááádat Orbán box2.gif inkább adjál pénzt az iskoláknak mert g*ci hideg van sok iskolába
ez igaz remekül fogalmazol
te ember vagy <3
2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live
2014. december 13. 20:48
Olvasgatom itt a kommenteket, a legtöbb meglehetősen felderített. Vicces, egyesek mennyire tiltakoznak, mennyire felháborítja őket a tény, hogy "Violettáék" koncertezni mennek Mo-ra. Nem értem, miért lett ekkora divat utálni a sorozatot, szerintem még az is fikázza, akinek igazából semmi baja nincs vele, csak nem akar kilógni a sorból. Én személy szerint egy részt láttam belőle, megállapítottam, hogy annyi elég is volt nekem, de ettől függetlenül nem írom minden egyes cikk alá hogy "fúj, Violetta, mennyire sz@r" stb, stb. Mintha kényszerítenének titeket, hogy menjetek el a koncertre vagy nézzétek a sorozatot...
És még egyszer, nem vagyok Violetta rajongó, sőt.
És még egyszer, nem vagyok Violetta rajongó, sőt.
2014. december 13. 21:25
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
jajj istenem -.- tudtam hogy ez lesz hogy egy rohad hozzászólást s lehet írni mert a 12 éves viluhhhhh fanok elkezdenek pattogni xdddddddddd *taps..taps*
2014. december 13. 23:55
|
|
BTR_Rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 205 Csatolások: 40 Azonosító: 236203 offline
|
ez klassz dolog
2014. december 14. 00:27
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Leszólhattok, nem érdekel. Én szeretem és nagyon örülök neki. A jegy olcsóbb mint gondoltam. Menni fogok:)
2014. december 14. 06:14
Egyrészt tökre örülök a fanok helyett is mert marha nagy élmény volt élőben hallani a kedvenc együttesem (háromszor is) itthon és nem 800km-re az otthonomtól (életre szóló emlék lenne akkor is ha már nem szeretném őket), de persze aki begyepesedett látásmódú az nem tudhatja ez mit is jelent egy-egy embernek
másrészt attól mert violetta jön/nem jön nem lesz jobb a hátrányos helyzetűeknek
cuki hozzáállás meg vélemény csak ez 2014 magyarországon
másrészt attól mert violetta jön/nem jön nem lesz jobb a hátrányos helyzetűeknek
2014. december 14. 07:29
nem hiszem,hogy hallgattál már a youtuben acoustic verziókat ki hogy énekel mert akkor tudnád,hogy nem gépekkel van megszerkesztve
nem tudom miért vagy ilyen rosszindulató,meg eza mit tett le az aztalra,könyörgöm 17 éves és ehez képest igen is sokat tett le az azstalra.
2014. december 14. 10:21
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
egy kicsit drágálom a jegyet úgyhogy nem biztos hogy elmegyek de megpróbálok.HA meg nem tudok eljutni akkor ez van nem dől össze a világ
Am batoridori akkora hülyeséget összeiroogattál hogy az nem igaz
2014. december 14. 11:14
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2014.12.13. 20:03)
Próbálsz hűdeokosnak tűnni (mondom pont én), de ha a One Direction jönne,valószínűleg simán kipengetnél ennél jóval nagyobb összeget is...
Nem vagyok directioner, de azért ne hasonlítsuk már a OneDirectiont ehhez a szennyhez könyörgöm!
Én a mai napig el sem hiszem hogy erre igénye van az országnak! Egyáltalán az egész el****ett Disney csatornára, ami egy hányadék lett, ahelyett hogy maradtunk volna A FoxKids vagy a Jetix mellet. Komolyan azokért a mesecsatornákért még az egész napos TV-zést is bevállalnám, pedig nem is nézek TV-t.
haylee: részben igazad van, de ismerve hogy mik voltak ezelőtt, én akkor is felháborodom rajta, mert például az én húgom, meg majd az én gyerekeim ezeket nézik!
Mi meg csodálkozunk hogy a szüleink elképednek azon mi miket csinálunk... mi is el fogunk a mi gyerekeinken mert nekünk akkor azok a dolgok lesznek újak és idegenek. Igen ez természetes de azért így belegondolva nem annyira bíztató ugye?
2014. december 14. 11:45
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Idézet (Gaálbogi @ 2014.12.14. 10:21)
egy kicsit drágálom a jegyet úgyhogy nem biztos hogy elmegyek de megpróbálok.HA meg nem tudok eljutni akkor ez van nem dől össze a világ
Am batoridori akkora hülyeséget összeiroogattál hogy az nem igaz 
szerintem batoridorinak 100% osan igaza van
2014. december 14. 13:13
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Gaálbogi, pont te mondod/írod, hogy ,, Nem értem hogy azok akik nem szeretik a Violettát mért olvassák el a cikket".. ??? Miközben olyan hozzászólásokat írsz, hogy az csak na. Ha negatív a véleményed ritka az olyan eset,ha szépen tudod kifejezni magad.
Ja és azért az One Directiont ne hasonlítsuk a rihonyettával. Én se szeretem őket, és bevallom kissé felkapottak, de ha megnézzük: tehetségesek. Az x-faktorban elég jól énekeltek, 3. helyen végeztek és most 2014 legnagyobb bandája.
Ja és azért az One Directiont ne hasonlítsuk a rihonyettával. Én se szeretem őket, és bevallom kissé felkapottak, de ha megnézzük: tehetségesek. Az x-faktorban elég jól énekeltek, 3. helyen végeztek és most 2014 legnagyobb bandája.
2014. december 14. 13:36
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Amúgy egy csomóan említitek itt Selena Gomezt. Gomez volt már MAGYARORSZÁGON. A képért katt ide
Ja és magyarul tudja, hogy hogy van az, hogy szeretlek. Ebben a videóban 6:50-kor magyarul kimondja.
Igen igen, tudom, túl sokat tudok róla, ahhoz képest, hogy utálom. De régen Selenator voltam (2010 körül)
Ja és magyarul tudja, hogy hogy van az, hogy szeretlek. Ebben a videóban 6:50-kor magyarul kimondja.
Igen igen, tudom, túl sokat tudok róla, ahhoz képest, hogy utálom. De régen Selenator voltam (2010 körül)
2014. december 14. 14:15
Vicceltek ugye? Kit érdekel ez a tehetségtelen kislány? Az 5 éveseken kívül? Sajnos már láttam 16 évest aki ezt nézte. Ebben a nyavalygós műsorban semmi élvezetes nincs. Aki ezt nézi inkább szokjon át az ismeretterjesztő csatornákra légyszíves.
2014. december 14. 14:25
Idézet (zsozsoka09 @ 2014.12.14. 14:15)
Vicceltek ugye? Kit érdekel ez a tehetségtelen kislány? Az 5 éveseken kívül? Sajnos már láttam 16 évest aki ezt nézte. Ebben a nyavalygós műsorban semmi élvezetes nincs. Aki ezt nézi inkább szokjon át az ismeretterjesztő csatornákra légyszíves.
te ne mondd meg mit csináljunk
2014. december 14. 15:05
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nem hiszem,hogy elmegyek a koncetre,de azért biztos jó lesz!
2014. december 14. 15:07
|
|
Bianka0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 167314 offline
|
na..végre egy olyan koncert amire húgom is elmehet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: