Idézet (batoridori @ 2014.12.12. 21:57)
Ez kell ide b*zdmeg
-.- Magyarországon kb. 100ezer gyerek halmozottan hátrányos helyzetű.. 10ezer árvaházban él és nem kap megfelelő ellátást... kb. 20ezer család él szegénységben és az országra is ráférne a pénz...nem hogy gyerekkórháznak vagy szegény családoknak osztanák szét ezt a pénz, inkább idehívnak egy elkényeztetett nyálas picsát h 10.000 ft-ért vergődjön a színpadon...hát ez Magyarország -.- szerintem ezen a "fantasztikus" koncerten lesznek vagy 100an (se)
gondolom a 10éves gyerek nem egyedül megy hanem megy a szülő is, az úgy már 20.000 ft.. Magyarországon 20ezer forint a fizetés negyede
....na mindegy... ebből csak azt akartam kihozni hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is Magyarországon.. anyáááádat Orbán
inkább adjál pénzt az iskoláknak mert g*ci hideg van sok iskolába
Olyan kijelentésekkel dobálózol... meg ez a számok. Nem tudom honnan vetted őket, de olvass kicsit jobban utána, mert nagyon nem állja meg a helyét. Attól, hogy random beleraksz számokat a mondataidba, példának, még nem lesz igazad.
A másik kedvencem az "ez Magyarország" hozzáállás. Mintha máshol nem koncertezne a csajszi, ahol szintén van szegénység. De nem azon fog múlni, hogy ő fellép-e vagy sem. Nem azok fognak elmenni a koncertre, akik egyik napról a másikra élnek, hanem a tehetősebbek. Ráadásul 10 ezer Ft, azt kell mondjam, még nem is "annyira" drága (persze kinek mi), de ha összehasonlítod: Bruno Mars volt 12900 Ft (állójegy), Michael Bublénél a legolcsóbb jegy 10900 Ft, James Blunt legolcsóbb jegy 10900 Ft. Ebben a viszonylatban ez egy teljesen korrekt ár, főleg, hogy mennyire felkapott a Violetta mostanság.
Persze, hogy vannak fontosabb dolgok is, de nem az fogja megoldani, hogy lesz itt Violetta koncert, vagy sem. Ennyi erővel töröljék a Szigetet, a Voltot, a Balaton Soundot, az összes fesztivált, ne hívjanak senkit koncertezni... végiggondolva, ugye mekkora hülyeség, amit írtál? A politikát meg ne keverd ide, mert nem itt van helye.

3 felhasználónak tetszik: