Starity

2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live

15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 13. 11:54 #121
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Idézet (batoridori @ 2014.12.12. 21:57)
Ez kell ide b*zdmeg glare.gif -.- Magyarországon kb. 100ezer gyerek halmozottan hátrányos helyzetű.. 10ezer árvaházban él és nem kap megfelelő ellátást... kb. 20ezer család él szegénységben és az országra is ráférne a pénz...nem hogy gyerekkórháznak vagy szegény családoknak osztanák szét ezt a pénz, inkább idehívnak egy elkényeztetett nyálas picsát h 10.000 ft-ért vergődjön a színpadon...hát ez Magyarország -.- szerintem ezen a "fantasztikus" koncerten lesznek vagy 100an (se)  grrr.gif gondolom a 10éves gyerek nem egyedül megy hanem megy a szülő is, az úgy már 20.000 ft.. Magyarországon 20ezer forint a fizetés negyede  mellow.gif ....na mindegy... ebből csak azt akartam kihozni hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is Magyarországon.. anyáááádat Orbán  box2.gif inkább adjál pénzt az iskoláknak mert g*ci hideg van sok iskolába 

Olyan kijelentésekkel dobálózol... meg ez a számok. Nem tudom honnan vetted őket, de olvass kicsit jobban utána, mert nagyon nem állja meg a helyét. Attól, hogy random beleraksz számokat a mondataidba, példának, még nem lesz igazad.
A másik kedvencem az "ez Magyarország" hozzáállás. Mintha máshol nem koncertezne a csajszi, ahol szintén van szegénység. De nem azon fog múlni, hogy ő fellép-e vagy sem. Nem azok fognak elmenni a koncertre, akik egyik napról a másikra élnek, hanem a tehetősebbek. Ráadásul 10 ezer Ft, azt kell mondjam, még nem is "annyira" drága (persze kinek mi), de ha összehasonlítod: Bruno Mars volt 12900 Ft (állójegy), Michael Bublénél a legolcsóbb jegy 10900 Ft, James Blunt legolcsóbb jegy 10900 Ft. Ebben a viszonylatban ez egy teljesen korrekt ár, főleg, hogy mennyire felkapott a Violetta mostanság.
Persze, hogy vannak fontosabb dolgok is, de nem az fogja megoldani, hogy lesz itt Violetta koncert, vagy sem. Ennyi erővel töröljék a Szigetet, a Voltot, a Balaton Soundot, az összes fesztivált, ne hívjanak senkit koncertezni... végiggondolva, ugye mekkora hülyeség, amit írtál? A politikát meg ne keverd ide, mert nem itt van helye.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Rocket, AFCfan
2014. december 13. 12:11 #122
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 557
Azonosító: 233969
"Hol van Lodovica?" Egy csomóan ezt írják.
Neki saját turnéja van ugyanakkor. Sajnos ugyanakkor. sad.gif
2014. december 13. 12:16 #123
- törölt felhasználó -    
Mi rosszat követtek el a Magyarok, hogy ezt érdemeljük???? sad.gif
2014. december 13. 12:27 #124
- törölt felhasználó -    
Idézet (June @ 2014.12.13. 12:16)
Mi rosszat követtek el a Magyarok, hogy ezt érdemeljük???? sad.gif

Téged kényszerítenek hogy elmenjél? Ebolásak a Violetta szereplők hogy ilyeneket írsz? Szépen nem mész el a koncertre ők meg biztos nem veled fognak foglalkozni. dry.gif Meg ha nem is szereted miért kattintottál rá a cikkre?
2014. december 13. 12:34 #125
- törölt felhasználó -    
10
Ez kell ide b*zdmeg glare.gif -.- Magyarországon kb. 100ezer gyerek halmozottan hátrányos helyzetű.. 10ezer árvaházban él és nem kap megfelelő ellátást... kb. 20ezer család él szegénységben és az országra is ráférne a pénz...nem hogy gyerekkórháznak vagy szegény családoknak osztanák szét ezt a pénz, inkább idehívnak egy elkényeztetett nyálas picsát h 10.000 ft-ért vergődjön a színpadon...hát ez Magyarország -.- szerintem ezen a "fantasztikus" koncerten lesznek vagy 100an (se)  grrr.gif gondolom a 10éves gyerek nem egyedül megy hanem megy a szülő is, az úgy már 20.000 ft.. Magyarországon 20ezer forint a fizetés negyede  mellow.gif ....na mindegy... ebből csak azt akartam kihozni hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is Magyarországon.. anyáááádat Orbán  box2.gif inkább adjál pénzt az iskoláknak mert g*ci hideg van sok iskolába 

Ahogy előttem is mondták politikát nem kell idekeverni. Egyébként meg nem húszezer forint egy fizetés negyede. Van aki kétszázezret más hetvenezret keres... Megjegyzem a kifizetett jegyek árából kiveszik a koncert egyes költségeit, nem mind a szereplőknek adják, nem kötelező elmenni. Amúgy meg a mi iskolánkban egyáltalán nincs hideg, sőt meleg van.
Hozzátenném nem vergődik a színpadon, szerintem igenis van hangja és tudnak táncolni is, hiszen sokat készülnek rá. Tuti nem miattad fogják ezt lemondani. Plusz ezek a számok tudtommal nem is igazak, különben meg nagyon sok alapítvány foglalkozik az ilyenekkel.
2014. december 13. 12:36 #126
- törölt felhasználó -    
Jajj,már alig várom!!! biggrin.gif végre láthatom azokat élőben akiket teljes szívemből imádok! laugh.gif biztos vagyok benn,hogy fantasztikus lesz wub.gif
a szegénységra,árva gyerekek meg ilyenre kitérve....
persze ha a te kedvenceid lennének ugrándozva kiabálnál és nem foglalkoznál senkivel és semmivel dry.gif
mindenki tudja,hogy vannak szegény emberek és hátrányos helyzetűek,de nem egy koncerten fog múlni,hogy élnek és aki nem teheti az gondolom nem fog elmenni amit én nagyon sajnálok,ha szereti őket. sad.gif
Én pedig a barátnőimmel fogok menni,ami tuti nagy buli lesz rohog.gif
antiparadicsom,honnan tudod mit tett le az asztalra??? _nevet.gif és ez nem csak a "csaj"-nak van reklamalo.gif hanem az egész stábnak,hiszen amúgy se csak ő énekel,de te honnan is tudnád. dry.gif
nekem és többi rajongónak ő a NORMÁLIS nem más beee.gif
nekem pl. Taylor,Lorde és Indila egyáltalán nem szimpatikus és a számaik sem blink.gif még Bruno akinek a számai jók de ő nem olyan rég volt itt Mo-n. dry.gif
1 szó mint 100 én ott leszek és tombolni fogok w00t.gif
2014. december 13. 12:47 #127
lokiscsaj
lokiscsaj
visszatérő vendég

StátuszElőbb tanulj meg HELYESEN írni, utána majd teheted az agyad másoknak!
Hozzászólás: 491
Csatolások: 2
Azonosító: 95317
Én elhiszem, hogy sok ember szereti őt, őket... De nekem a mai napig fogalmam sincs, hogy ki(k) ő(k)?!?! És ha őszinte akarok lenni, (mindig az vagyok) akkor nem is érdekel...

Ps: mindenkinek megvan a saját véleménye, szólás- ill. sajtószabadság van, tehát mindenki azt ír amit akar és ahol akar. Ha párhuzamot állít a politikával akkor tegye, senkinek semmi belezsólása! Nem akartam kommentárt írni, de már nagyon böki a csőröm, a sok "kedves" megjegyzés amit egyesk írnak.
SENKI NEM EGYFORMA! FOGADD EL!
2014. december 13. 14:03 #128
- törölt felhasználó -    
Tök jó szeretem a sorozatot de tuti nem megyek meg minden.Szeretnék de úgyse tudok...Remélem valaki rak fel képet!!!!!!!! smileeee.gif
2014. december 13. 14:07 #129
- törölt felhasználó -    
batoridori batoridori
Ez kell ide b*zdmeg glare.gif -.- Magyarországon kb. 100ezer gyerek halmozottan hátrányos helyzetű.. 10ezer árvaházban él és nem kap megfelelő ellátást... kb. 20ezer család él szegénységben és az országra is ráférne a pénz...nem hogy gyerekkórháznak vagy szegény családoknak osztanák szét ezt a pénz, inkább idehívnak egy elkényeztetett nyálas picsát h 10.000 ft-ért vergődjön a színpadon...hát ez Magyarország -.- szerintem ezen a "fantasztikus" koncerten lesznek vagy 100an (se) grrr.gif gondolom a 10éves gyerek nem egyedül megy hanem megy a szülő is, az úgy már 20.000 ft.. Magyarországon 20ezer forint a fizetés negyede mellow.gif ....na mindegy... ebből csak azt akartam kihozni hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is Magyarországon.. anyáááádat Orbán box2.gif inkább adjál pénzt az iskoláknak mert g*ci hideg van sok iskolába

Forrás: http://starity.hu/magazin/53675-2015-ben-magyarorszagra-latogat-a-violetta-live/#comment#ixzz3LmangJRf
Amúgy kedves MENCIDÓRI tudod van akinek ez tetszik ha neked nem ne írj hozzászólást tudom jó esik játszani a kemény csajt de sajnos nem sikerült....
2014. december 13. 14:16 #130
antiparadicsom
antiparadicsom
új tag

Státusz"If we burn, you burn whit us"
Hozzászólás: 74
Azonosító: 228444
DreamerTinista, jóval kevesebb tett le az asztalra, mint mások. Tudom, hogy nem csak neki van, de hihetetlen, hogy egy bugyuta gyerek-szappanopera, borzalmas színészekkel és ki tudja milyen számítógépes programmal javított "énekhanggal" rendelkező előadókkal ennyire kinőtte magát.
2014. december 13. 14:18 #131
- törölt felhasználó -    
Na ez aztán a nagy hír!!! Már alig várom, hogy augusztus 29.-e legyen! Komolyan, a legnagyobb álmom, hogy a Violettások koncertezni jöjjenek Magyarországra!!! És ez az álmom teljesülni fog! Tutira ott leszek, a világ minden kincséért se hagynám ki!!!
2014. december 13. 14:47 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vilu459 @ 2014.12.13. 12:11)
"Hol van Lodovica?" Egy csomóan ezt írják.
Neki saját turnéja van ugyanakkor. Sajnos ugyanakkor. sad.gif

És nem sikerült összehozni a szavazáson, hogy idejöjjön, pedig sokáig nagy esély volt rá, hogy ő is jön Magyarországra az önálló turnéjával sad.gif
2014. december 13. 15:23 #133
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
nem vagyok violetta fun de nem is utálom, szerintem jó hogy jön, legalább a funok kitombolhatják magukat és egy életre betelnek tini látványával smileeee.gif
2014. december 13. 18:36 #134
ZsolnaRobin
ZsolnaRobin
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 237183
Én pont ma vettem magamnak egy jegyet és igen jó helyre!!! Persze azért megyek majd egyedül mert akkor már 15 éves leszek...Azért nagyon remélem, hogy aláírást tudok majd tőlük szerezni!? Szerintetek lesz majd rá lehetőségem??? biggrin.gif Mindenesetre én már 99,9 százalék, hogy ott leszek!!! :-) Imádom a Violettát, főleg Ludmillát és Diegot!!! <3
2014. december 13. 18:38 #135
- törölt felhasználó -    
nagyon drága a jegy de az tök klassz hogy idejönnek!
2014. december 13. 19:54 #136
- törölt felhasználó -    
Nem szeretnék seniket se megbántani,de azért ez ide minek kell?Értem én,hogy itt is sok rajongó van,de....holmi kevés gyerek tud majd eljutni oda!S ha valaki ebben a helyzetben ami jelenleg van Magyarországon akkor annak a felső rétegben kell lennie!
2014. december 13. 19:58 #137
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
Nem értem hogy azok akik nem szeretik a Violettát mért olvassák el a cikket.Én nagyon szeretnék elmenni és ha még lessz jegy (nagyon remélem)akkor decemberben biztos hogy beszerzek egyett.Am aki nem szeret a Violettát ne jőjön aki szereti az megpróbáljon eljönni ennyi!!!
2014. december 13. 20:03 #138
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661

Próbálsz hűdeokosnak tűnni (mondom pont én), de ha a One Direction jönne,valószínűleg simán kipengetnél ennél jóval nagyobb összeget is...
2014. december 13. 20:41 #139
Timmye
Timmye
új tag

StátuszRick + Daryl = HipperSupper 4ever bestfriendbrother zombieskillers Rickyl
Hozzászólás: 74
Csatolások: 1
Azonosító: 228517
"Röpködök az örömtől ...." .-.
De a húgom miatt el kell menünk "Kivétel nélkül." sad.gif
De hát valahol egy jót aludni is kell nem? biggrin.gif
2014. december 13. 20:46 #140
almababa
almababa
visszatérő vendég

Státuszhappy
Hozzászólás: 261
Azonosító: 212642
pfúúúúúúú ez gusztustalan undorírtó van mnég a ki szereti ezt a violeprát ?!
15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!