2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live
2014. december 12. 20:35
juj de várom.tuti ott leszek legelöl.ott keressetek
2014. december 12. 20:45
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nem megyek az fix... tavaly imádtam de egy év kellett, hogy rájöjjek, egy nagyon dedós barommság. 10000-forintot kiadni ezért nagy hülyeség. mindegy, van aki szereti, ez csak a személyes véleményem. annyira kár, hogy nem Selena Gomez vagy valaki hasonló jön
2014. december 12. 21:38
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
De jooo alíg várom
*-*
2014. december 12. 21:57
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
Ez kell ide b*zdmeg
-.- Magyarországon kb. 100ezer gyerek halmozottan hátrányos helyzetű.. 10ezer árvaházban él és nem kap megfelelő ellátást... kb. 20ezer család él szegénységben és az országra is ráférne a pénz...nem hogy gyerekkórháznak vagy szegény családoknak osztanák szét ezt a pénz, inkább idehívnak egy elkényeztetett nyálas picsát h 10.000 ft-ért vergődjön a színpadon...hát ez Magyarország -.- szerintem ezen a "fantasztikus" koncerten lesznek vagy 100an (se)
gondolom a 10éves gyerek nem egyedül megy hanem megy a szülő is, az úgy már 20.000 ft.. Magyarországon 20ezer forint a fizetés negyede
....na mindegy... ebből csak azt akartam kihozni hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is Magyarországon.. anyáááádat Orbán
inkább adjál pénzt az iskoláknak mert g*ci hideg van sok iskolába
2014. december 12. 22:36
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
batoridori:
sajnálom azokat az embereket akikről írtál, de rajtuk segíteni kell, nem pedig megvonni saját magunktól a szórakozást
ez mindenkin múlik, te is tudsz adakozni!
sugárzik az értelem a hozzászólásodból...
sajnálom azokat az embereket akikről írtál, de rajtuk segíteni kell, nem pedig megvonni saját magunktól a szórakozást
ez mindenkin múlik, te is tudsz adakozni!
sugárzik az értelem a hozzászólásodból...
2014. december 13. 08:57
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
drága eperfa!
"te is tudsz adakozni" szoktam is a vöröskeresztnek ruhát,ételt,pénz. Megvonjuk magunktól a szórakozást xdddddd és szórakozás??
20ezerből inkább elmennék a családdal moziba vagy állatkertbe stb... és ez igenis pénzkidobás mert az állam fizeti ezt a koncertet egy ilyen koncert kb 50millióba kerül+még a sztárok ellátása..és én úgy gondolom hogy ezt a pénz jobb dologra kellett volna költeni...
attól mert nem ugyanaz a véleményünk nem kell rögtön leszólni a hozzászólásomat... amúgy gondoltam hogy ez lesz...
hogy jönnek a kis Violetta fanok és letámadnak hogy n bántsam az istennőjüket xddddddd
"te is tudsz adakozni" szoktam is a vöröskeresztnek ruhát,ételt,pénz. Megvonjuk magunktól a szórakozást xdddddd és szórakozás??
2014. december 13. 09:07
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Hol van Francesca?
2014. december 13. 09:56
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Már csak ez a kis...khm... hiányzott ide.
"...tiniéletének dramatikus fordulataival lebilincselte a nézőket. " ????????
"240 négyzetméteres HD LED rendszer, 3 mozgó hajlított LED képernyővel
Szenzációs vizuális effektek, köztük hó- és konfettiágyúk, valamint tűzijáték
A közönség felett repkedő előadók
Több mint 130 munkatársból álló produkciós csapat
8 kamion szállítja a koncert felszerelését a turné különböző állomásai között"
De mire fel? Nem sok mindent tett le az asztalra ez a csaj, gáz amit csinál.
"...tiniéletének dramatikus fordulataival lebilincselte a nézőket. " ????????
"240 négyzetméteres HD LED rendszer, 3 mozgó hajlított LED képernyővel
Szenzációs vizuális effektek, köztük hó- és konfettiágyúk, valamint tűzijáték
A közönség felett repkedő előadók
Több mint 130 munkatársból álló produkciós csapat
8 kamion szállítja a koncert felszerelését a turné különböző állomásai között"
De mire fel? Nem sok mindent tett le az asztalra ez a csaj, gáz amit csinál.
2014. december 13. 10:06
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Ja, és akkor már inkább jönne Taylor Swift, Lorde, Bruno Mars, Indila, vagy valaki, aki NOMÁLIIIIIIIIIIIIIIS
2014. december 13. 10:17
Huuu amúgy néhány alattam íróknak:HA NEM TETSZIK NE ÍRD LE! vagy legalábbis ne úgy hogy normálatlan csitri...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: