2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live
2014. december 12. 18:30
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Gurs, egyetértek. Már csak ez hiányzott...
2014. december 12. 18:32
nem kell beszólni sung-ra nem vagyunk rá kíváncsiak
joha:nekem a történet nekem se tetszik nagyon.lehet hogy azért nem bírom nézni a sorit,mert ismerem a történetét de unom nézni.persze a sztárokat benne imádom és a dalokat is.
joha:nekem a történet nekem se tetszik nagyon.lehet hogy azért nem bírom nézni a sorit,mert ismerem a történetét de unom nézni.persze a sztárokat benne imádom és a dalokat is.
2014. december 12. 18:44
A dalokat bírom, és bár igaz, hogy egy koncert a zenéről szól inkább kihagyom. Amúgy kíváncsiságból: ott majd angolul fognak beszélni vagy spanyolul? Mert hogy a spanyolból nem fognak sok mindent érteni.
2014. december 12. 18:46
botommo:passz én is gondolkoztam ezen.sztem spanyolul és feliratozzák a kivetítőre magyarul.vagy nem beszélnek
2014. december 12. 18:47
Az utálkozó hozzászólok közül ismeri valaki a kultúrált viselkedés fogalmát?! o.O Mert ahogy elnézem nem...
Félreértés ne essék, én se rajongok ezért a szerintem szenzációt egyáltalán meg nem közelítő sorozatért, de úgy gondolom, semmi okotok nincs ilyen modortalan és gyerekes módon vitatkozni a fanokkal. Aki szereti annak egészségére, nyilván senkinek sem esne jól, ha a kedvencét szidnák.
2014. december 12. 18:52
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Nem nagyon érdekel
2014. december 12. 18:53
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Igen, bevallom, nézem a sorozatot, de mindegyik heti részt csak hétvégén nézem újra, hogy hétköznapokon ne terelje el a figyelmemet a tanulásról. Megvallom, nekem való a sorozat, és nem szégyenlem, hogy kimondom. Összetett, értelemmel bíró sorozat, és igazából fogalmam sincsen, miért szidja mindenki. Azért, mert a dizni tette műsorra, vagy miért?
Barátnőmmel és anyukájával megyünk, elvileg, ha anyum finanszírozza az én jegyecskémet. :')) Ruggerooo *o*
Barátnőmmel és anyukájával megyünk, elvileg, ha anyum finanszírozza az én jegyecskémet. :')) Ruggerooo *o*
2014. december 12. 19:05
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Oké, mikor megláttam,ááááá!! Erre gyűjtöttem már féléve a pénzem, de most, hogy biztos lesz, tuti ott akarok lenni!
De hol vannak a többiek? Nico, Xabi, Lodo?? Nem mondják azt, hogy ők nem lépnek fel, mert akkor dobok egy hátast! De most nagyon izgatott vagyok, hú a Violetta en Vivo már agy is marha jó volt, de úgy tűnik ez még jobb lesz!
D
De hol vannak a többiek? Nico, Xabi, Lodo?? Nem mondják azt, hogy ők nem lépnek fel, mert akkor dobok egy hátast! De most nagyon izgatott vagyok, hú a Violetta en Vivo már agy is marha jó volt, de úgy tűnik ez még jobb lesz!
2014. december 12. 19:22
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
uristeeeeeeeeeeeeeeeeeen <3 basszus de elmennéééék
jézus milyen lenne már élőbe látni őket?!! <3
2014. december 12. 19:24
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Istenem! Már ide is?! Ezt ki lehetne hagyni? Na jó, megnézem, de azért a koncert picit sok(k)!
2014. december 12. 19:52
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Ez kell még ide
2014. december 12. 20:12
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
DE jó
nagyon szeretem a sorozatot
nagyon szeretem a sorozatot
2014. december 12. 20:15
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó
csak NE butapesten lenne
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: