2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live
2014. december 12. 14:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez szuper!Ha tetehetem elmegyek,igaz,már nem nagyon rajongok a sorozatért,de a dalok mindigis nagyon tetszettek.
2014. december 12. 15:00
Hát néha nézem a Violettát, de nem minden álmom, hogy eljussak erre a koncertre. Jöhetne más is.
2014. december 12. 15:09
|
Sibli Vivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 229570 offline
|
Nem Lesz Benne Lodo :-( :-[ :'( Sírok sajnos nem lesz bennw
2014. december 12. 15:10
|
Sibli Vivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 229570 offline
|
Am én tuti hogy megyek !! Csak sajnos nem lesz benne Lodo
2014. december 12. 15:13
Idézet (Beyla @ 2014.12.12. 14:21)
Nem tartom valószínűleg, hogy az évek alatt összekuporgatott pénzemet erre fogom költeni, viszont néhány tag azért túloz ezzel kapcsolatban. Én értem, hogy valaki nem bírja a dizni dolgokat (sőt, én magam sem, csak jelzem!), de a Violetta egy argentin szappanopera, semmi több. Hasonló kaliberű, mint a Csacska angyal, csak itt tinédzsereken van a hangsúly, nem pedig egy nevelőnőn és az együttesén. Ugyanúgy megy benne a szerelmi dráma, énekelgetnek, táncolgatnak, de azért a gonosz mostoha ármánykodik és az egész annyira csöpögős néha, hogy zárlatot kap a monitorom is. Annyira furcsa - akkor is ennyire gyűlölnétek, ha nem éppen a dizni csatorna tűzte volna műsorára? Anno a Csacska angyalért mindenki megvolt őrülve, mindenki azt nézte, mindenki a dalokat dúdolgatta és érdekes módon, senki sem mondta azt rá, hogy milyen sz*r, pedig 99%-ban Violetta-stílusú volt.
Itt kifejezetten divat lett szidni, amelynek az okát nem értem. Az, hogy le van hordva a hánámontáná,a sékitáp és társai, még megértem, mert azok valóban eléggé bugyuta gyermekműsorok, amikkel csak még jobban butítják a gyerekeket. De szerintem a Violetta közvetít tanulságokat az életről, még hozzá nem is keveset. Könnyed limcsi szappanopera, amit szívesen elnézegetek, hogyha nem vágyom semmi extrára. Tegnap pl. egész délután ezt néztem, és kifejezetten szórakoztatott. Persze, nem szabhatom meg, hogy ki mit nézzen és, hogy egyáltalán mi legyen a véleménye, de szerintem vannak ennél (nem csak a dizni csatornán) sokkal értelmetlenebb műsorok és sorozatok, amiket néztek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 12. 15:14
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ezt most komoly? -.-.. Még a szép országunkat is megszennyezi. Budapest a legszebb város Európában, sajnos Martinácska megszennyezi..
Olyan sablonos, olyan átlagos és olyan ritka sz** sorozat ez, hogy az csak na. Miről is szól? Hogy fontos, hogy legyen egy pasid. Mert martinácska babának 500 pasija van, de mindet elveszíti. Nagyon rossz zene amit ő csinál
Olyan sablonos, olyan átlagos és olyan ritka sz** sorozat ez, hogy az csak na. Miről is szól? Hogy fontos, hogy legyen egy pasid. Mert martinácska babának 500 pasija van, de mindet elveszíti. Nagyon rossz zene amit ő csinál
2014. december 12. 15:16
Valami értelmesebb sztár is jöhetne Magyarországra!
2014. december 12. 15:17
tízezer pénz?
nem akarok megsérteni senkit, de százezrek, millióak éheznek és nélkülöznek, és ezért a pucc showért még a közönség képes fizetni ennyit?
2014. december 12. 15:20
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Kilari111 pontosan
Sajnos annyira elvan mindenki a rihonyettával, hogy már nem találok olyan embert ( a barátnőmön kívül) aki nem lenne odáig Martinával...
Mondjuk örülök annak, hogy Rita Ora eljött nyáron. De valami TEHETSÉGES sztár is jöhetne már koncertezni, akikért fizetnék is
Mondjuk örülök annak, hogy Rita Ora eljött nyáron. De valami TEHETSÉGES sztár is jöhetne már koncertezni, akikért fizetnék is
2014. december 12. 15:30
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Jézus! 2 évvel ezelőtt egy Rihanna koncert nem került ennyibe. De tényleg! És azért a kis Martina és Rihanna között mérföldnyi különbség van.
2014. december 12. 15:33
Amikor megláttam először a cikket az jutott eszembe,hogy ennél sokkal értelmesebb "sztár"is jöhetne.Nyikoletta és társai már a csapból folynak,sablonos a történet és túlságosan is túljátsszák a szerepet(bele néztem az első részébe,bírtam kb. 2 percig).Nem szeretném senkinek sem befolyásolni a döntését,de ebből a pénzből inkább veszek vagy rendelek magamnak valami értelmesebbet...biccsplíz.
2014. december 12. 15:39
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Te jó ég!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
2014. december 12. 16:02
már van jegyem azaaz még most intézik nekem!!!else hiszem hogy láthatom őket élőbe életem legjobb napja lesz 2015 augusztus 29. ééjjennnn
2014. december 12. 16:05
Te jó ég! Pedig reménykedtem hogy legalább a mi országunkat békénhagyják ezek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.