Starity

2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 12. 13:53 #21
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Idézet (RainbowAngel @ 2014.12.12. 13:11)
Nem azért , de én szeretem Martina hangját de nem vagyok az a hű de nagy Violetta rajongó . Szóval jó hogy ide jön magyarországra meg minden de Avril Lavigne  1D vagy a Little Mix miért nem jön Magyarországra ??!!?

Avril volt már nálunk 2008-ban, miután kijött a The Best Damn Thing című albuma, a turnéjának egyik európai állomása Pest volt. A többiről nem tudok nyilatkozni.

Háhá, mekkora poén. biggrin.gif Azért elég kemény, hogy ilyen népszerű lett a sorozat, hogy koncertkörutaik is vannak! biggrin.gif
2014. december 12. 13:54 #22
Teen12
Teen12
visszatérő vendég

StátuszI can't Stop me -Twice
Hozzászólás: 173
Azonosító: 229135
NE! NE! NE! NE! NE! NE! CSAK EZ A P*CS* HIÁNYZOTT MAGYARORSZÁGRÓL!!!
2014. december 12. 13:55 #23
- törölt felhasználó -    
Amúgy meg a Modern Talkingról ki ír cikket? sad.gif Én érzem, hogy egy jó kis mt-t tolna Freeze bármikor
2014. december 12. 13:57 #24
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Szegény barátnőmnek pont aznap van a szülinapja. Most, hogy megtudta, hogy aznap jön ide Violetta, közölte, hogy ki nem fog mászni az ágyából egész nap. Én is ezt tenném a helyében mondjuk biggrin.gif
2014. december 12. 13:58 #25
- törölt felhasználó -    
Na..Már csak ez hiányzott az életemből. Nem is tudom, hogy eddig hogy bírtam ki nélküle. Magyarországnak PONT ERRE VOLT SZÜKSÉGE.
2014. december 12. 14:02 #26
- törölt felhasználó -    
Hát ez csodálatos. Csak épp nem nekem. Engem egyenes ráz a hideg az egésztől amit ezek a "színésznek" nevezett kis "énekesek" produkálnak.
2014. december 12. 14:10 #27
AliciaAlice
AliciaAlice
visszatérő vendég

StátuszHa úgy érzed karambolozni fogsz csak lépj rá a gázra.
Hozzászólás: 284
Azonosító: 232137
Akkor ezekken a napokon elkerülöm budapestet !
2014. december 12. 14:12 #28
GoogGirl
GoogGirl
új tag

StátuszJókedvem van :)
Hozzászólás: 13
Azonosító: 236697
Az igazság az, hogy szoktam nézni, a zene szerintem nagyon jó, mivel a hangok is tök jók és a spanyol dalok fantasztikusak. Viszont a történetet én kicsit "felnőttesebbé" tettem volna.... a kicsit szerintem értik, de azért... a lényeg hogy szerintem a történet is jó, a szereposztás is, a zene is, csak a sorozat egy kicsit gyerekessé ment el.... ez az olga meg Rammalio, Gregorio nagyon gyerekes, pont úgy ahogy sokszor sok szereplő alakítása is. tongue.gif mindegy én örülök hogy jönnek, nem megyek el, de ha elmennék max a zene miatt
2014. december 12. 14:12 #29
- törölt felhasználó -    
Ennek nagyon örülök! laugh.gif
2014. december 12. 14:13 #30
- törölt felhasználó -    
jeeeeeeeee thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
végre!! chicken.gif monkey.gif taps.gif birthday.gif
2014. december 12. 14:21 #31
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem tartom valószínűleg, hogy az évek alatt összekuporgatott pénzemet erre fogom költeni, viszont néhány tag azért túloz ezzel kapcsolatban. Én értem, hogy valaki nem bírja a dizni dolgokat (sőt, én magam sem, csak jelzem!), de a Violetta egy argentin szappanopera, semmi több. Hasonló kaliberű, mint a Csacska angyal, csak itt tinédzsereken van a hangsúly, nem pedig egy nevelőnőn és az együttesén. Ugyanúgy megy benne a szerelmi dráma, énekelgetnek, táncolgatnak, de azért a gonosz mostoha ármánykodik és az egész annyira csöpögős néha, hogy zárlatot kap a monitorom is. Annyira furcsa - akkor is ennyire gyűlölnétek, ha nem éppen a dizni csatorna tűzte volna műsorára? Anno a Csacska angyalért mindenki megvolt őrülve, mindenki azt nézte, mindenki a dalokat dúdolgatta és érdekes módon, senki sem mondta azt rá, hogy milyen sz*r, pedig 99%-ban Violetta-stílusú volt. unsure.gif Itt kifejezetten divat lett szidni, amelynek az okát nem értem. Az, hogy le van hordva a hánámontáná,a sékitáp és társai, még megértem, mert azok valóban eléggé bugyuta gyermekműsorok, amikkel csak még jobban butítják a gyerekeket. De szerintem a Violetta közvetít tanulságokat az életről, még hozzá nem is keveset. Könnyed limcsi szappanopera, amit szívesen elnézegetek, hogyha nem vágyom semmi extrára. Tegnap pl. egész délután ezt néztem, és kifejezetten szórakoztatott. Persze, nem szabhatom meg, hogy ki mit nézzen és, hogy egyáltalán mi legyen a véleménye, de szerintem vannak ennél (nem csak a dizni csatornán) sokkal értelmetlenebb műsorok és sorozatok, amiket néztek.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2014. december 12. 14:23 #32
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Ezek persze jönnek Magyarországra, normális elõadók meg nem? rolleyes.gif
2014. december 12. 14:44 #33
- törölt felhasználó -    
huuuuuuu.......
2014. december 12. 14:48 #34
- törölt felhasználó -    
szinte hallom a tinilányok sikongatását rohog.gif
2014. december 12. 14:49 #35
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Beyla @ 2014.12.12. 14:21)
Nem tartom valószínűleg, hogy az évek alatt összekuporgatott pénzemet erre fogom költeni, viszont néhány tag azért túloz ezzel kapcsolatban. Én értem, hogy valaki nem bírja a dizni dolgokat (sőt, én magam sem, csak jelzem!), de a Violetta egy argentin szappanopera, semmi több. Hasonló kaliberű, mint a Csacska angyal, csak itt tinédzsereken van a hangsúly, nem pedig egy nevelőnőn és az együttesén. Ugyanúgy megy benne a szerelmi dráma, énekelgetnek, táncolgatnak, de azért a gonosz mostoha ármánykodik és az egész annyira csöpögős néha, hogy zárlatot kap a monitorom is. Annyira furcsa - akkor is ennyire gyűlölnétek, ha nem éppen a dizni csatorna tűzte volna műsorára? Anno a Csacska angyalért mindenki megvolt őrülve, mindenki azt nézte, mindenki a dalokat dúdolgatta és érdekes módon, senki sem mondta azt rá, hogy milyen sz*r, pedig 99%-ban Violetta-stílusú volt. unsure.gif Itt kifejezetten divat lett szidni, amelynek az okát nem értem. Az, hogy le van hordva a hánámontáná,a sékitáp és társai, még megértem, mert azok valóban eléggé bugyuta gyermekműsorok, amikkel csak még jobban butítják a gyerekeket. De szerintem a Violetta közvetít tanulságokat az életről, még hozzá nem is keveset. Könnyed limcsi szappanopera, amit szívesen elnézegetek, hogyha nem vágyom semmi extrára. Tegnap pl. egész délután ezt néztem, és kifejezetten szórakoztatott. Persze, nem szabhatom meg, hogy ki mit nézzen és, hogy egyáltalán mi legyen a véleménye, de szerintem vannak ennél (nem csak a dizni csatornán) sokkal értelmetlenebb műsorok és sorozatok, amiket néztek.

Mért általánosítasz? Szerinted mindenki a Csacska angyalt nézte, meg szerette. Csak úgy halkan megjegyzem, hogy én soha nem néztem, nem vonzottak a szappanoperák. De szerintem sokan így vannak ezzel, pont ezért nem kellene általánosítanod.
A másik meg, ha valaki leszól valamit, amit te se szeretsz, az teljesen rendben van, de ha valakinek az nem tetszik, ami neked meg igen, akkor húha, hogy meri. Nem akarok személyeskedni, csak nem látom a logikát a kommentedben.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jolie_77, janet7
2014. december 12. 14:50 #36
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Én anno a Csacska angyalon nőttem fel, nekem a Violetta is tetszik, pedig lassan 20 éves vagyok. Igaz, hogy nem a sorozatért vagyok oda, hanem a dalokért, de szerintem akkor kell sem leszólni....fogadok, hogy ti is néztek olyan meséket, amiket bezzeg bevallani már nem tudtok. Szerintem nem szégyen szeretni sem ezt, sem mást, legyen az ember 5 vagy 55 éves.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2014. december 12. 14:52 #37
- törölt felhasználó -    
azta hááát ezt nem hiszemm el mindeg is arról álmodtam hogy eljonnek ide és az egész szereplőgárdát halhatom és lathatom élőbe azta elmegyekkkkkkkkk meg is nézem a részletket jajj de varom én hóesésbe szélfuvasba de elmegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. december 12. 14:54 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Diala @ 2014.12.12. 13:53)
Avril volt már nálunk 2008-ban, miután kijött a The Best Damn Thing című albuma, a turnéjának egyik európai állomása Pest volt. A többiről nem tudok nyilatkozni.
Háhá, mekkora poén. biggrin.gif Azért elég kemény, hogy ilyen népszerű lett a sorozat, hogy koncertkörutaik is vannak! biggrin.gif

2005-ben is volt, a The Bonez Tourral. biggrin.gif
2014. december 12. 14:55 #39
- törölt felhasználó -    
Hát öhhmm.. oké, nem szeretem.
2014. december 12. 14:56 #40
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ciel @ 2014.12.12. 14:49)
Mért általánosítasz? Szerinted mindenki a Csacska angyalt nézte, meg szerette. Csak úgy halkan megjegyzem, hogy én soha nem néztem, nem vonzottak a szappanoperák. De szerintem sokan így vannak ezzel, pont ezért nem kellene általánosítanod.
A másik meg, ha valaki leszól valamit, amit te se szeretsz, az teljesen rendben van, de ha valakinek az nem tetszik, ami neked meg igen, akkor húha, hogy meri. Nem akarok személyeskedni, csak nem látom a logikát a kommentedben.

Kinek nem inge, nem veszi magára... rolleyes.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!