Idézet (Beyla @ 2014.12.12. 14:21)
Nem tartom valószínűleg, hogy az évek alatt összekuporgatott pénzemet erre fogom költeni, viszont néhány tag azért túloz ezzel kapcsolatban. Én értem, hogy valaki nem bírja a dizni dolgokat (sőt, én magam sem, csak jelzem!), de a Violetta egy argentin szappanopera, semmi több. Hasonló kaliberű, mint a Csacska angyal, csak itt tinédzsereken van a hangsúly, nem pedig egy nevelőnőn és az együttesén. Ugyanúgy megy benne a szerelmi dráma, énekelgetnek, táncolgatnak, de azért a gonosz mostoha ármánykodik és az egész annyira csöpögős néha, hogy zárlatot kap a monitorom is. Annyira furcsa - akkor is ennyire gyűlölnétek, ha nem éppen a dizni csatorna tűzte volna műsorára? Anno a Csacska angyalért mindenki megvolt őrülve, mindenki azt nézte, mindenki a dalokat dúdolgatta és érdekes módon, senki sem mondta azt rá, hogy milyen sz*r, pedig 99%-ban Violetta-stílusú volt.

Itt kifejezetten divat lett szidni, amelynek az okát nem értem. Az, hogy le van hordva a hánámontáná,a sékitáp és társai, még megértem, mert azok valóban eléggé bugyuta gyermekműsorok, amikkel csak még jobban butítják a gyerekeket. De szerintem a Violetta közvetít tanulságokat az életről, még hozzá nem is keveset. Könnyed limcsi szappanopera, amit szívesen elnézegetek, hogyha nem vágyom semmi extrára. Tegnap pl. egész délután ezt néztem, és kifejezetten szórakoztatott. Persze, nem szabhatom meg, hogy ki mit nézzen és, hogy egyáltalán mi legyen a véleménye, de szerintem vannak ennél (nem csak a dizni csatornán) sokkal értelmetlenebb műsorok és sorozatok, amiket néztek.
Mért általánosítasz? Szerinted mindenki a Csacska angyalt nézte, meg szerette. Csak úgy halkan megjegyzem, hogy én soha nem néztem, nem vonzottak a szappanoperák. De szerintem sokan így vannak ezzel, pont ezért nem kellene általánosítanod.
A másik meg, ha valaki leszól valamit, amit te se szeretsz, az teljesen rendben van, de ha valakinek az nem tetszik, ami neked meg igen, akkor húha, hogy meri. Nem akarok személyeskedni, csak nem látom a logikát a kommentedben.