A Disney Channel Violetta sorozatának óriási sikere és a hihetetlen népszerűségnek örvendő 2013/14-es Violetta In Concert turné után, a The Walt Disney Company a mai napon bejelentette, hogy az új, 2015-ös Violetta Live koncertturné Budapestre is ellátogat 2015. augusztus 29-én.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015-ben Magyarországra látogat a Violetta Live
2014. december 12. 12:16
Hogy ennek a 10 éves unokahúgom mennyire fog örülni, úgy érzem meg van vele az egyik nyári programom.
És megmondom őszintén - bár a 'felsőbbrendű' emberek szemében ez ultra gáznak fog számítani - én 22 éves fejjel is tökre bírom a sorozat néhány dalát, és a szereplőgárda is szerethető, Jorge Blanco pedig különösen közel áll a szívemhez, így kíváncsian várom.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. december 12. 12:46
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Basszus, amikor én voltam kicsi, és a Csacska Angyal ment a TV-ben, a fél karomat oda adtam volna, ha a szereplőgárda ellátogat egy show erejéig kishazánkba. Ajj, régi szép idők
2014. december 12. 12:58
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Nem azért, de Selena Gomez vagy a One Direction nem akar Magyarországra jönni? (Gyűlölködőket nem kérek, köszönöm!)
2014. december 12. 13:05
Ááááá annyira szeretném látni Mechi-t élőben énekelni!!!!!
2014. december 12. 13:11
|
|
RainbowAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 226418 offline
|
Nem azért , de én szeretem Martina hangját de nem vagyok az a hű de nagy Violetta rajongó . Szóval jó hogy ide jön magyarországra meg minden de Avril Lavigne 1D vagy a Little Mix miért nem jön Magyarországra ??!!?
2014. december 12. 13:45
Jó lenne elmenni, remélem sikerül, már nagyon várom, igaz elég drága... Most amúgy nem azért, de akit nem érdekel az nem megy el, ennyi nem kell nyavalyogni.
2014. december 12. 13:45
aha de az kamu volt bogi ki se volt írva a helyszín oldalára.ez viszont nem kamu
2014. december 12. 13:47
Hogy a jó isten áldja meg azokat, akik inkább megrendeznek egy Violetta koncertet, minthogy elhívjanak valami normális előadót.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.