Büszke vagyok Barbira hisz olyan sok mindent elért:)
Nem értem miért bénták mindig szerintem csodás lány
Magyarra tanítja a világot Palvin Barbi
2014. december 20. 13:58
Nos én Barbira sosem tudnék felnézni, bármit is ér el az életben...butának tartom és felkapottnak, beképzeltnek, ha bár modellként tényleg tehetséges, de attól még nem értem miért válik annyi ember példaképévé..
Egyetértek Henna10000-el, nem ezeket a szavakat és mondatokat kellett volna a videóban mondania, hanem sokkal használatosabbakat és hasznosabbakat amely elengedhetetlen egy külföldi magyarul megtanulni akaró embernek...
Egyetértek Henna10000-el, nem ezeket a szavakat és mondatokat kellett volna a videóban mondania, hanem sokkal használatosabbakat és hasznosabbakat amely elengedhetetlen egy külföldi magyarul megtanulni akaró embernek...
2014. december 22. 22:43
|
Galaxy 1610új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 237633 offline
|
"Egy szerény lány szárítja a haját"
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2014. december 23. 15:29
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet
a napokban kérte fel hazánk büszkeségét, Palvin Barbit...
Hazánk büszkeségét?
"Egy gyönyörû lány, szárítja a haját." – micsoda szerénység, majdnem el is röhögtem magam a videó közben.
2014. december 28. 20:32
|
|
Kinkiriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237914 offline
|
Öhh... Hát ez... Szerény. És igazán hasznos. És nem volt csapongó. És lehet belőle tanulni.
(Barbi, azt hiszem, most már arrébb vihetnéd azt a pisztolyt a fejemtől)
(Barbi, azt hiszem, most már arrébb vihetnéd azt a pisztolyt a fejemtől)
2014. december 30. 21:16
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Mindenki ezt állítja: Barbi nagyon jószívű, meg ő a hazánk büszkesége.
Lehet engem szídni, de én ezt az egész videót kínosnak éreztem; ahogy Barbi ott sétálgat azzal 'sexy' tekintetével szerintem már túlzásba vitte ezt az egészet. "Egy gyönyörű lány szárítja a haját": majdnem szétröhögtem magamat. Szerintem ez a lány buta és csak felkapott (ahogy syscat mondta) és úgy ahogy van SZÁNALMAS. Mindenki isteníti őt, de szerintem ez a lány nem nagy szám. Tudom, most valamennyien úgy gondolják, hogy féltékeny vagyok rá (pedig egyáltalán nem), meg, hogy nem tudhatom, hogy milyen ha nem is ismerem (szerintem bőven kiderül, hogy milyen egy ember ha megnézel róla pár interjút).....
Lehet engem szídni, de én ezt az egész videót kínosnak éreztem; ahogy Barbi ott sétálgat azzal 'sexy' tekintetével szerintem már túlzásba vitte ezt az egészet. "Egy gyönyörű lány szárítja a haját": majdnem szétröhögtem magamat. Szerintem ez a lány buta és csak felkapott (ahogy syscat mondta) és úgy ahogy van SZÁNALMAS. Mindenki isteníti őt, de szerintem ez a lány nem nagy szám. Tudom, most valamennyien úgy gondolják, hogy féltékeny vagyok rá (pedig egyáltalán nem), meg, hogy nem tudhatom, hogy milyen ha nem is ismerem (szerintem bőven kiderül, hogy milyen egy ember ha megnézel róla pár interjút).....
2015. január 02. 22:57
|
|
Tori Vegavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 210795 offline
|
Hamár magyarul tanitgatja az embereket akkor hasznosabb dolgokat mondhatna. PL:. Megtanitja, hogy kell bemutatkozni vagy köszönni vagy kérni egy sütit a cukrászdába.
2015. január 03. 17:31
Egyet értek Tori Vega. Ha annyira magyarra akarja tanítani a világot értelmesebb dolgokat is taníthatna az "Egy gyönyörű lány szárítja a haját" mondatnál amin majd szét röhögtem magam. Ezt a szerénységet. Ha én Amerikai lennék tuti nem akarnék magyart tanulni egy ilyen lehangoló videóból. Olyan a hangulata (és hozzá a zene) mintha meghalt volna valaki. Ha annyira magyart akar tanítani akkor csináljon valami kedvhozó videót amitől az ember nem elalszik hanem kedvet kap hogy tanuljon egy kis magyar nyelvet.
2015. január 04. 12:47
|
|
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline
|
Ha valaki Magyarországra jön biztosan a leghasznosabb mondatok közé fog tartozni az "Egy gyönyörű lány szárítja a haját" mondat. Nem nem is olyat kéne, hogy mondjuk, hogy kér az ember magának egy üdítőt, vagy hogy kér útbaigazítást, annak talán haszna is lenne.
2015. január 11. 14:52
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Olvastam a kommenteket, hogy mást kellett volna mondania, mert ez nem hasznos és satöbbi. Nos, szerintetek ezeket Ő találta ki? Nem hinném. Valami nagy okos megírta ezeket, Barbinak pedig fel kellett mondania egy videóban. De persze, menjen az utálkozás szegényen, mert ja, minden az Ő ötlete volt. Gratulálok, gondolkozni a mai világban már luxus.
xx
xx
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. január 12. 20:01
|
|
Eszti Lovatoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 233004 offline
|
Hamár magyarul tanitgatja az embereket akkor hasznosabb dolgokat mondhatna. PL:. Megtanitja, hogy kell bemutatkozni vagy köszönni vagy kérni egy sütit a cukrászdába.
Forrás: http://starity.hu/magazin/53654-magyarra-tanitja-a-vilagot-palvin-barbi/#ixzz3OdRsHyM6
Hát ja...most ezzel lehet mit kezdeni.Meg amúgy is az a szerénység...
És egyetértek cukiicsaj
Forrás: http://starity.hu/magazin/53654-magyarra-tanitja-a-vilagot-palvin-barbi/#ixzz3OdRsHyM6
Hát ja...most ezzel lehet mit kezdeni.Meg amúgy is az a szerénység...
És egyetértek cukiicsaj
2015. január 18. 11:18
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
cukiicsaj: Nem szabad velük foglalkozni..Mintha ő írná a forgatókönyvet meg minden
Ahogy SP mondta :elszomorító az ország közérzete és mentalitása.
Ő csak azt tette amit mondott a rendező..
Ahogy SP mondta :elszomorító az ország közérzete és mentalitása.
Ő csak azt tette amit mondott a rendező..
2015. február 01. 18:03
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó videó lett
2015. április 07. 17:27
Hát nem ezek a Róla készült legjobb képsorok az tény
:I
:I
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.