Idézet (Diala @ 2014.12.12. 19:52)
Ezekkel a "nem tudunk semminek sem örülni, látszik, magyarok vagyunk"-kommentekkel meg nem tudok mit kezdeni. Akkor csak mert honfitársamról van szó, mindenről pozitív véleménnyel kell legyek?! A videó alatt nem egy olyan véleményt lehet látni, ami negatív hangvételű, de nem azért húzza ezt bárki is le, mert nem tud örülni a sikernek, de ez a videó több sebből vérzik.
Egy fentebbi komment meg külön fájlalja, hogy miért nem lehet örülni annak, hogy népszerűsíti a nyelvet és a kultúrát?! Ebben hol van kultúra? Ez jellemez bennünket, hogy fésülködünk és alszunk, mint a mormota?!
A nyelvi kérdésekbe meg már ne is menjünk ismét bele.
Peace.
Egy fentebbi komment meg külön fájlalja, hogy miért nem lehet örülni annak, hogy népszerűsíti a nyelvet és a kultúrát?! Ebben hol van kultúra? Ez jellemez bennünket, hogy fésülködünk és alszunk, mint a mormota?!
A nyelvi kérdésekbe meg már ne is menjünk ismét bele.
Peace.
Ezt a megjegyzést gondolom az én kommentemre értetted. És erre csak megint azt tudom mondani, ami az előző üzenetemet is taglalta: rinyarinyarinyarinyarinya-hisztihisztihiszthiszti. Sírószájsírószájsírószáj.
Nem ez a videó fogja megváltatni a világot. Nem is arra készült. Nem nyelvtanításhoz készült. A videó lényege, hogy a Barbit kedvelő külföldieknek felkeltsék az érdeklődését a magyar nyelv és országunk iránt. Mert lehet bután hangzik, de az adott nyelv is a kultúránk része. Hogy magyarul beszélünk, az is hozzánk, magyarokhoz tartozik. És lehet rinyálni, hogy ilyen xar az angolja, olyan ratyi a magyar kiejtése. Egy nem angol/amerikai/ausztrál hírességnek sem tökéletes az angolja. Nektek sem. Egyikőtöknek sem! Egy pici hibája legalább mindenkinek van, ha tud róla, ha nem, ha beismeri, ha nem. És őszintén, nekem nem jött elő a darabos magyarja. És a külföldiek észre se veszik, mivel NEM ÉRTIK. Nem hallják, hogy az rossz, HA rossz. Megint bolhából csinál itt elefántot mindenki.
További kellemes napot, remélem a sok rinya és utálat mellett sikerül.

1 felhasználónak tetszik: